• Announcements

  • Cosu

   Regulament Mica Publicitate   20/04/17

   Pentru a crea o atmosfera cat mai placuta in cadrul forumului, am stabilit citeva reguli care se aplica in cadrul sectiunii de Mica Publicitate: 1. Anunturile sunt permise doar in cadrul sectiunii Mica Publicitate. Orice anunt postat in alta sectiune va fi sters fara notificare prealabila. 2. MARE ATENTIE! RGC nu isi asuma nici un fel de responsabilitate pentru tranzactiile efectualte in sectiunea de Mica Publicitate. Recomandam sa dati dovada de foarte multa atentie atunci cind tratati cu persoane necunoscute. 3. Este OBLIGATORIU ca fiecare anunt sa contina un pret. Daca anuntul este de tipul SCHIMB atunci este obligatorie precizarea obiectelor care pot face obiectul schimbului. Orice anunt care nu respecta aceasta regula va fi sters iar initiatorul anuntului va fi avertizat. 4. Este permis un singur mesaj de tip "UP" pe zi, incepand cu ziua urmatoare dupa postare. Va rugam sa raspundeti la toate intrebarile pe cit e posibil intr-un singur reply. Suntem constienti ca nu se poate raspunde cu un singur reply la intrebari primite in diferite perioade ale zilei. Daca ati raspuns deja la intrebari, acel reply tine loc de "UP" pentru acea zi. Nerespectarea acestei reguli duce la stergerea anuntului iar initiatorul primeste avertisment. 5. Anuntul trebuie sa contina cel putin o modalitate de contact. Incurajam utilizatorii sa isi completeze datele de contact din profil. Daca modalitatea de contact se rezuma la mesaj privat (PM) recomandam utilizatorului sa isi seteze tipul notificarii pe Instant E-mail Notification. 6. Nu sint permise anunturile din partea persoanelor juridice. Pentru un contract cu RGC va rugam sa contactati administratorii. 7. Nu sint permise anunturile de tipul Intermediere. Nu se scriu mesaje de Mica Publicitate de orice fel (vanzare/cumparare/etc), pe chat. Pentru asta exista sectiunea de Mica Publicitate. Sfaturi: Poze reale ale obiectului in vanzare sint intotdeauna binevenite, deasemenea si inregistrari audio sau linkuri gen Youtube Un link catre pagina oficiala poate lamuri multe detalii. Inaintea postarii anuntului ar fi bine sa verificati daca obiectul vandut are un importator oficial in Romania iar pretul cerut sa nu depaseasca pretul din magazin. In titlul anuntului trebuie sa se reflecte ceea ce se vinde sau sa contina o referinta la obiectele vandute. Mesajele din cadrul topicului e bine sa fie ontopic. Postati numai daca aveti intentii serioase de a cumpara/vinde. Offtopicurile insistente ,poluand topicul, se vor solda cu avertizare. Se poate face un singur topic cu obiectul vanzarii/cumpararii/schimbului, nu se fac doua topicuri separate cu acelasi obiect exprimand intentia de a vinde/schimba. Topicurile duplicate se vor sterge, si se va da warn. Pentru a putea scrie mesaje pe sectiunea de publicitate, trebuie sa fiti de acord cu toate punctele enuntate mai sus.  
Sign in to follow this  
hourglass

cumpăr Ibanez TS 9 sau Ibanez TS Mini

Recommended Posts

Pret: Sunt deschis la orice oferte
Localitate: Arad
Contact: thread reply or pm
Stare: Uzura normala
Accept schimburi: Accept schimburi

Salutari.

Urmaresc sa achizitionez un tube screamer si in principiu m-ar interesa variantele TS9 sau Mini. Evit TS 808. Sunt deschis la orice altfel de propuneri atata timp cat se apropie de nevoia mea. Eu am nevoie de o pedala de genul pentru un pic de tightness in ton, prin urmare pedala va sta in fata ampului pentru un pic de culoare si ingustare a frecventelor.

Pot sa ofer la schimb un Strymon Flint (insa atunci as prefera mai multe pedale pana la acoperirea valorii, in loc de o pedala + diferenta. Eventual mai multe pedale + o diferenta mai mica).

Sau un custom made MXR '90 Phaser cu switch pentru Script si Block (practic e ca si cum ar fi doua variante ale aceleiasi pedale intr-una). Pe langa asta, mai are un pot intern si pentru alte setari care le poate explica cel mai bine cel care a construit-o. Pedala a fost facuta de Razvan S. de aici de pe forum, iar lumea cred ca stie deja calitatea, grija, implicarea si maiestria de care da dovada in munca lui. Pedala e super cu un raport pret/calitate excelent. Pentru cei interesati evaluam pedala impreuna si ajungem la un consens. 

Daca e vorba de achizitie fara schimb, ma intereseaza sa fac achizitia undeva prin Martie (desi nu e neaparat necesar asa tarziu) asa ca in cel mai rau caz sunt dispus sa las un avans fara sa primesc pedala, iar daca e vorba de schimb, sunt dispus oricand. Cu toate acestea, nu ma grabesc deloc.

Multumesc.

Edited by hourglass
 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.