Sign in to follow this  
hourglass

expirat cumpăr [EXPIRAT] Ibanez TS 9 sau Ibanez TS Mini

Recommended Posts

Pret: Sunt deschis la orice oferte
Localitate: Arad
Contact: thread reply or pm
Stare: Uzura normala
Accept schimburi: Accept schimburi

Salutari.

Urmaresc sa achizitionez un tube screamer si in principiu m-ar interesa variantele TS9 sau Mini. Evit TS 808. Sunt deschis la orice altfel de propuneri atata timp cat se apropie de nevoia mea. Eu am nevoie de o pedala de genul pentru un pic de tightness in ton, prin urmare pedala va sta in fata ampului pentru un pic de culoare si ingustare a frecventelor.

Pot sa ofer la schimb un Strymon Flint (insa atunci as prefera mai multe pedale pana la acoperirea valorii, in loc de o pedala + diferenta. Eventual mai multe pedale + o diferenta mai mica).

Sau un custom made MXR '90 Phaser cu switch pentru Script si Block (practic e ca si cum ar fi doua variante ale aceleiasi pedale intr-una). Pe langa asta, mai are un pot intern si pentru alte setari care le poate explica cel mai bine cel care a construit-o. Pedala a fost facuta de Razvan S. de aici de pe forum, iar lumea cred ca stie deja calitatea, grija, implicarea si maiestria de care da dovada in munca lui. Pedala e super cu un raport pret/calitate excelent. Pentru cei interesati evaluam pedala impreuna si ajungem la un consens. 

Daca e vorba de achizitie fara schimb, ma intereseaza sa fac achizitia undeva prin Martie (desi nu e neaparat necesar asa tarziu) asa ca in cel mai rau caz sunt dispus sa las un avans fara sa primesc pedala, iar daca e vorba de schimb, sunt dispus oricand. Cu toate acestea, nu ma grabesc deloc.

Multumesc.

Edited by hourglass
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.