www.rgc.ro Web analytics

Jump to content
EmilianAlexandru

expirat vând [EXPIRAT] Hard Case Ibanez Prestige

Recommended Posts

Pret: 500 RON
Localitate: Bucuresti
Contact: PM
Stare: Foarte buna/Ca nou
Accept schimburi: Accept schimburi

Un hard case original Ibanez prestige. L-am cumparat de pe Thomann impreuna cu un RG2550 Z, dar se preteaza pentru orice chitari din gama RG, ba chiar si pentru altele...:)

 

Se poate vedea  in Bucuresti Sector 3. Nu expediez prin curier, iar de schimbat doar cu acustice entry level :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Chestie de oportunitate :) Te inseala memoria. A fost 4650 RON la MC Music si era varianta cu Di Marzio IBZ. Nu ma crezi, da un telefon :) Acum e 5600 RON la MC. Chitara plus case. Oricum, in caz ca esti interesat, o sa te lamuresti foarte repede in privinta provenientei chitarii si a pretului achitat, pentru ca am si actele de provenienta :) . Case-ul il am la vanzare si separat, la fel si chitara . Chitara plus case 4500. Chitara 4000, case 500. Prefer evident sa le dau impreuna. Ti-am raspuns aici si la postul din threadul anuntului pentru chitara ca sa nu imi iau warn ca dau upuri. 

Cheers!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu stiu de unde ai tras concluzia ca am dat 6000 la Thomann, nici de ce ar trebui sa explic de ce am ales sa o cumpar de acolo si nu din alta parte, dar nici nu sunt curios sa aflu.  Vorba unui banc romanesc amuzant tare : "Pe banii mei ma distrez doar eu/cum vreau eu"

Daca ti se pare ca pretul pretins e mare, evident putem negocia, schimba, face troc, etc.... E mai decent asa decat sa inoculezi niste prezumtive suspiciuni de specula. Nu ma cunosti, dar chiar nu e cazul in ceea ce ma priveste iar feedbackurile de pana acum si cei cu care am interactionat de pe forum iti pot confirma asta :). Multumesc pentru urare, toate cele bune si tie, si spor la cantat! 

PS: Daca nu ma crezi ca e de la Thomann (adica situatia reala), iti pot spune ca a ajuns la mine in urma unui schimb, sau ca provine de la o alta chitara, sau ca l-am luat de la orice alt magazin., sau de la baieti din Vitan.  Cum vrei tu...pretul e acelasi :) Nu inteleg de ce unii oameni prefera sa fie mintiti, eu unul prefer sa nu o fac....

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.