www.rgc.ro Web analytics

Jump to content
Sign in to follow this  
man1ak

expirat vând [EXPIRAT] Fender Blues Deluxe Reissue

Recommended Posts

Pret: 500 EUR
Localitate: Bucuresti
Contact: 0745173887
Stare: Foarte buna/Ca nou
Accept schimburi: Nu accept schimburi

Vand Fender Blues Deluxe Reissue complet original in stare foarte buna. Este un amp de 40W cu doua canale bazat pe Fender Bassman. Primul canal este fara master volume si este foarte versatil - corectorul de ton face o treaba excelenta - poti seta orice ton intre dark si bright cu niste medii foarte muzicale - pozitionate undeva in zona medii-joase. Cu un Strat ramane clean pana pe la 5 (din 12 - cam 11 o'clock) dupa care incepe usor-usor sa adauge overdrive natural. Al doilea canal are master volume si control de gain. Suna foarte cald - practic este foarte asemanator cu canalul 1 impins in overdrive, dar un pic mai cald. Cu un Les Paul suna senzational - cremos, cu un sustain gras. Cele doua canale sunt din acelasi film - poti face trecere de la unul la altul fara sa fie nevoie de corectii distincte - foarte bine echilibrate. Amp-ul are reverb cu arc Accutronics care este foarte muzical. Setat pe la 3-4 (tot din 12) adauga exact atat reverb cat sa nu inece sunetul - perfect pentru ritm sau lead-uri la care vrei sa auzi toate notele. Peste 4 reverb-ul incepe sa fie puternic - pentru cine doreste tonuri ambientale, cu note/acorduri rare. Difuzorul este un Eminence de 12" (8ohm) made in USA special pentru Blues Deluxe. Are un bas puternic si cald si inalte punchy - raspunde foarte bine la controlul de ton al amp-ului.

Nu sunt primul proprietar, dar amp-ul este in stare foarte buna. Nu are lovituri, tweed-ul este in stare excelenta, panoul de control nu are zgarieturi sau alte defecte. Petele care se vad in poza "de sus" sunt umbre din cauza luminii din studio. Amp-ul vine cu foot switch si husa, ambele originale. 

Pretul la Thomann este 800 EUR. Pretul meu este 500 EUR. Livrez doar in Bucuresti - din pacate nu am cutie, deci nu pot trimite in tara.

IMG_8155.JPG

IMG_8157.JPG

IMG_8158.JPG

IMG_8160.JPG

IMG_8161.JPG

IMG_8162.JPG

IMG_8163.JPG

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Blues Deluxe Reissue (made in Mexico) sunt considerate peste seria originala Blues Deluxe (made in USA). Constructia BDRI este mai de calitate decat BD - cabinetul este mai bine facut si nu "troncane". In plus, are si potentiometru de bias pentru tuburile de putere, ceea ce face inlocuirea lor mai facila.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.