Gungnir Posted December 30, 2017 Share Posted December 30, 2017 (edited) Pret: 2200 Localitate: Calarasi/Constanta Contact: PM Stare: Uzura normala Accept schimburi: Accept schimburi Vand un Fender Blues Deluxe Reissue cumparat fix acum un an tot de pe forum. Amplificatorul se prezinta in stare perfecta functionala, si stare foarte buna estetica(2 zgarieturi mici pe tolex, surprinse in poze). Vine cu footswitch, un stand si husa. Detaliile tehnice le gasiti pe orice site: 40W full lampa, 2X 6L6 finale si 3X 12AX7 in preamp, 2 canale, are un clean superb, care s-a pupat perfect cu orice pedala incercata si care, impreuna cu procesorul BOSS GT-100, mi-a oferit calitate si versatilitate la superlativ. Se vinde pentru ca nu il folosesc aproape deloc, fiind aproape mereu plecat de-acasa. Il schimb doar cu un amp mai mic, tot lampi(sau eventual hibrid) pe care sa pot sa il pun in portbagaj oriunde ma duc. Sau cu un procesor, tot mic. Sau ambele. In orice caz, cu diferenta. Sub tutela mea a functionat maximum 20 ore, de aceea lampile mai duc destul de mult timp de acum incolo, nu e necesara schimbarea lor. Pretul este de 2200 ron nenegociabil, impreuna cu proceosrul BOSS GT-100(pe care il vand cu 1300 ron) le dau la 3200 RON. Prefer predare personala in Calarasi/Constanta. Ajung deseori si prin Bucuresti, dar asta discutam pe privat. In tara pot trimite cu livrare cu verificare, dar va fi destul de costisitor pentru cumparator, avand in vedere ca nu trimit decat cu lampile scoase si impachetate. Prefer contactul prin PM. Edited December 30, 2017 by Gungnir 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gungnir Posted December 31, 2017 Author Share Posted December 31, 2017 Schimbul principal pe care il doresc este Blackstar HT-5R. Diferenta o discutam in functie de starea produsului. Nu ezitati sa veniti nici cu alte propuneri, poate mi se pare ceva tentant Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gungnir Posted January 7, 2018 Author Share Posted January 7, 2018 Dat, din păcate, in afara familiei RGC. Închid topicul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gungnir Posted June 1, 2019 Author Share Posted June 1, 2019 (edited) Revine la vanzare. A ajuns inapoi la mine, dupa un an jumate de stationare in dormitorul unui prieten cu trupa dizolvata intre timp. In timpul asta ampul nu a fost folosit mai mult de 2 ore, si alea pe volum de 1 1/2. Starea e aceeasi ca inainte, pretul 2200 lei, care include husa si stand. Nenegociabil. Cum nu mai locuiesc in tara, tranzactia o sa fie facuta prin parintii mei. Daca esti din Bucuresti sau Constanta, parintii mei ajung des pe acolo, deci se poate livrare personala cu test. Ampul se afla in Calarasi, daca vii personal, il poti testa cu chitarele mele de acolo (un Strat si un Tele mai bune si multe alte proiecte), si probabil vei manca si o scrumbie. Transportul prin posta/curier este exclus. La schimb merg ceva ampuri mai mici (din nou, un HT-5R, un VOX AC4, poate chiar un Laney Cub12R) cu diferenta din partea ta. Propuneti si, daca imi place, ne intelegem. Bafta RGC! Edited June 1, 2019 by Gungnir 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gungnir Posted June 3, 2019 Author Share Posted June 3, 2019 Sus, hai propuneti-mi si ceva hollow-uri sau semi-hollow-uri HH, am un set de humbucker sized P90s care de mult asteapta sa iasa din sertar. Poate un Epi Dot, un Ibanez AS53/AS73, in orice caz, cu diferenta, vreau si amp, ca altfel ajung sa cant iar printr-un VOX AmPlug. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
marsuleu Posted June 24, 2019 Share Posted June 24, 2019 (edited) Salut. Ce diferenta ai vrea la un schimb cu urmatorul amp : https://www.muziker.ro/vox-ac4tv ? E varianta cu difuzor Celestion de 10", care suna absolut superb. Ampul este nou, folosit cateva ore, in regim de apartament, in cutie, cu tot ce trebuie PM sent Edited June 24, 2019 by marsuleu Link to comment Share on other sites More sharing options...
delatobe Posted August 20, 2019 Share Posted August 20, 2019 Anuntul mai e valabil? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gungnir Posted August 27, 2019 Author Share Posted August 27, 2019 On 20/08/2019 at 11:43, delatobe said: Anuntul mai e valabil? da, este pentru altii interesati: contactati-ma va rog prin pm, uit sa verific anuntul. de asemenea, o actualizare: mai e valabil doar la vanzare, nu ma intereseaza niciun schimb, va rog nu incercati. pret 2200. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marton Richárd Zoltán Posted August 28, 2019 Share Posted August 28, 2019 Epiphone lucille in schimb? semi hollow. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gungnir Posted August 28, 2019 Author Share Posted August 28, 2019 2 hours ago, Marton Richárd Zoltán said: Epiphone lucille in schimb? semi hollow. nu mai sunt interesat de schimburi. multumesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gungnir Posted August 29, 2019 Author Share Posted August 29, 2019 Pana marti, doar 2000 de ron. Ochesc un RTX2080TI la un pret bun si ma bag doar daca vand ampul. De martea viitoare, va fi din nou 2200, fara discutii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gungnir Posted September 24, 2019 Author Share Posted September 24, 2019 Ca sa evit alte intrebari ca cele pe care le-am primit, il dau la 2000 de ron (cu stand si husa incluse) pentru cine vine sa il ia de la mine de-acasa. Am un telecaster MIM cu Custom Shop Texas Specials cu care se poate testa acolo. Daca necesita sa il transporte ai mei prin imprejurimi, ramane 2200. Fara schimburi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gungnir Posted December 15, 2019 Author Share Posted December 15, 2019 s-a dat, noul proprietar sa il foloseasca cu placere! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts