www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Boss Katana mini


manbearpig
 Share

Recommended Posts

  • 3 months later...

Uite aici 'review' scurt și la obiect. În afară de cele pe 2018, e singurul Katana pe care nu l-am încercat, dar văd că n-au dat-o rău nici la categoria piticanii isterice :) Îi zice bine din câte se aude.

Edited by apocapsile
Link to comment
Share on other sites

Ar fi fost interesant totuși de auzit o variantă stereo pentru Katana Mini. Un fel de Air piticit sau ceva de genul, fără "Air". THR-urile sună bine, ofc, da' te doare pușculița indiferent că o ai mare sau mică :) O să încerc și eu un mini când va fi cazul de vrut un actual amp mic de pus pe masă.

Edited by apocapsile
Link to comment
Share on other sites

difurile sunt bune în toate katanele, egalizarea merge bine, există dinamică bună de tot, nu și-au bătut joc cu absolut nimic, aparent nici măcar cu mezinul. clar îmi iau și eu, pe ăla-l pui și-n pălărie și scapi de-o cheltuială la IKEA :D.

Edited by apocapsile
Link to comment
Share on other sites

De fapt nu știi cât de bun e diful de pe head și cel de pe 100. Și 50-ul e ok dar nu au răbdare să-i facă burn in și se vaită ca babele degeaba, crește și ăla frumos în midrange și se rotunjește după ce se relaxează. Majoritatea ălora nici nu au habar care-i relația între gain/volume/master și atenuator și se mai plâng și că pe canalul Clean volumul e prea mic, nepricepând absolut deloc care-i rostul ăluia (ei caută de fapt canalul Lead pus pe Gain mic dar nu-și dau seama că se poate și cu Gain la ora 7. Gică știe de Celestion Greenback sau altceva de felul ăsta, că ăla e musai bun, îl pun, deci e bun, nici nu s-au lipit bine firele și deja se simte îmbunătățirea :)

Asta-i ca aia cu schimbat imediat dozele pe chitară midrange, nici nu le ascultă bine și concluzia e că la valoarea lor nu se pretează sub cel mai generic set posibil de Seymour Duncan. Eu nici nu schimbam pe VS6 dozele dacă nu era prea întunecată pentru ea cea de neck. Am pus-o sus, jos, reglat individual piciorușe, ascultat prin mai multe chestii și nu era ce trebuia acolo. Le-am dat mai departe și omul, care avea o chitară care suna mai deschis de felul ei, a fost teribil de încântat de ele. Doze proaste, difuri proaste, eh... de-aia are iPhone un singur buton...

Dar desigur, dacă are cine da dublu și ceva pe Artist ca să aibă fix un buton în plus, controlul pe față și mărețul difuzor Waza, să se pună la coadă. De 3.000 iei head și un cabinet excelent. Trebuie să fii cam naiv să muști gogoașa cu hartistu nobil cu sunet 8k. Ei încearcă, e normal, doar au succes cu toată linia.

Edited by apocapsile
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.