• Announcements

  • Cosu

   Regulament Mica Publicitate   20/04/17

   Pentru a crea o atmosfera cat mai placuta in cadrul forumului, am stabilit citeva reguli care se aplica in cadrul sectiunii de Mica Publicitate: 1. Anunturile sunt permise doar in cadrul sectiunii Mica Publicitate. Orice anunt postat in alta sectiune va fi sters fara notificare prealabila. 2. MARE ATENTIE! RGC nu isi asuma nici un fel de responsabilitate pentru tranzactiile efectualte in sectiunea de Mica Publicitate. Recomandam sa dati dovada de foarte multa atentie atunci cind tratati cu persoane necunoscute. 3. Este OBLIGATORIU ca fiecare anunt sa contina un pret. Daca anuntul este de tipul SCHIMB atunci este obligatorie precizarea obiectelor care pot face obiectul schimbului. Orice anunt care nu respecta aceasta regula va fi sters iar initiatorul anuntului va fi avertizat. 4. Este permis un singur mesaj de tip "UP" pe zi, incepand cu ziua urmatoare dupa postare. Va rugam sa raspundeti la toate intrebarile pe cit e posibil intr-un singur reply. Suntem constienti ca nu se poate raspunde cu un singur reply la intrebari primite in diferite perioade ale zilei. Daca ati raspuns deja la intrebari, acel reply tine loc de "UP" pentru acea zi. Nerespectarea acestei reguli duce la stergerea anuntului iar initiatorul primeste avertisment. 5. Anuntul trebuie sa contina cel putin o modalitate de contact. Incurajam utilizatorii sa isi completeze datele de contact din profil. Daca modalitatea de contact se rezuma la mesaj privat (PM) recomandam utilizatorului sa isi seteze tipul notificarii pe Instant E-mail Notification. 6. Nu sint permise anunturile din partea persoanelor juridice. Pentru un contract cu RGC va rugam sa contactati administratorii. 7. Nu sint permise anunturile de tipul Intermediere. Nu se scriu mesaje de Mica Publicitate de orice fel (vanzare/cumparare/etc), pe chat. Pentru asta exista sectiunea de Mica Publicitate. Sfaturi: Poze reale ale obiectului in vanzare sint intotdeauna binevenite, deasemenea si inregistrari audio sau linkuri gen Youtube Un link catre pagina oficiala poate lamuri multe detalii. Inaintea postarii anuntului ar fi bine sa verificati daca obiectul vandut are un importator oficial in Romania iar pretul cerut sa nu depaseasca pretul din magazin. In titlul anuntului trebuie sa se reflecte ceea ce se vinde sau sa contina o referinta la obiectele vandute. Mesajele din cadrul topicului e bine sa fie ontopic. Postati numai daca aveti intentii serioase de a cumpara/vinde. Offtopicurile insistente ,poluand topicul, se vor solda cu avertizare. Se poate face un singur topic cu obiectul vanzarii/cumpararii/schimbului, nu se fac doua topicuri separate cu acelasi obiect exprimand intentia de a vinde/schimba. Topicurile duplicate se vor sterge, si se va da warn. Pentru a putea scrie mesaje pe sectiunea de publicitate, trebuie sa fiti de acord cu toate punctele enuntate mai sus.  
godless666

schimb Vând/Schimb Harley Benton FanFret-8

Recommended Posts

Pret: 1350 RON
Localitate: București
Contact: PM
Link producator: https://www.thomann.de/ro/harley_benton_fanfret_8nt_qeb_2018_dlx.htm?ref=search_prv_8
Stare: Foarte buna/Ca nou
Accept schimburi: Accept schimburi

Vând sau schimb Harley Benton FanFret-8 QEB, model din 2017. Am cumpărat chitara acum câteva luni de pe RGC pentru a mă acomoda cu ideea de 8 corzi și multiscale frets, în vederea unui viitor proiect custom cu aceleași specuri. Din păcate, deși m-am acomodat repede cu chitara, mi-am dat seama cam târziu că nu am nevoie nici de mai multe corzi, nici de fanned frets, concluzionând că toată agitația a fost doar o experiență muzicală interesantă, pe care nu o regret. A fost amuzant m-am simțit bine cu ea, dar momentan nu mai are utilitate pentru mine și nu estimez că ar avea în viitorul apropiat, așa că prefer să o vând/schimb cu ceva care chiar să fie folosit.

Aș prefera schimbul, mai ales că probabil banii s-ar duce tot în așa ceva, dar nu am nicio problemă în a o vinde. Prețul este cu aproximativ 100 de euro mai puțin decât prețul de pe Thomann, așa că nu negociez. De altfel, nu cred că există o chitară cu spec-uri de genul mai ieftină la vânzare. 

Vând oriunde în țară, am atât husă pentru ea, cât și cutia originală. De schimbat, aș prefera în București ca fiecare să poată analiza pe viu instrumentele.

Specificații:

 • 8 string + fanned frets
 • Basswood body, arched quilt maple top
 • Green burst finish, matching headstock
 • Rosacer (roasted maple) fretboard
 • 5-pc maple and nato neck through body
 • 24 medium jumbo frets
 • High output HBZ pickups
 • String-thru body bridge
 • Volume, Tone, 3 way switch.

Altele:

 • Corzile au fost schimbate, acum chitara are pe ea D'Addario NYXL 09-80
 • Fretboard-ul a fost curățat și tratat cu Dunlop 02 deep conditioner
 • Chitara are strap-locks și vine la pachet atât cu strap-ul, cât și cu o husă Thomann
 • Are două truss rod-uri.
 • Estetic nu are nicio imperfecțiune, nu este zgâriată sau lovită
 • Deși nu are locking tuners, acordajul se menține ok.
 • Singura problemă pe care am întâmpinat-o la ea a fost o singură tastă cu fretbuzz (tasta 16 de pe mi-ul subțire), dar nu îndeajuns de deranjant cât să mă scoată din mințit.

Concluzii personale:

Am cumpărat chitara în speranța că mă voi alege cu o chitară ok-ish, la bani puțini, cu care să pot experimenta, fără așteptări colosale de la Harley Benton. Am fost mulțumit de alegere, review-ul poate fi văzut în secțiunea ”Fan club harley benton” de pe forum.

Chitara e comparabilă ca spec-uri (minus dozele) cu un Jackson Soloist Archtop Slat 8 FF (https://www.thomann.de/ro/jackson_soloist_archtop_slat_8_ff.htm?ref=search_rslt_jackson+x+ff_396740_1), diferența fiind de două doze și 3000 de lei între cele două. 

Cu o investiție de aproximativ 600 de lei se poate lua o doză SD pentru bridge care să aducă chitara la alt nivel. 

Mă interesează la schimb:

 • Chitare din seria X de la Jackson, preferabil un WRXTMG sau ceva asemănător, eventual cu diferență din partea mea în funcție de caz
 • Chitare din seria X de la Ibanez, cu diferență din partea mea, în funcție de caz
 • Deși mă interesează chitare specifice muzicii mai dure, orice ofertă poate fi luată în calcul - cine știe, poate descopăr noi pasiuni
 • Prefer chitare fără sistem tremolo de orice tip, nu sunt fan
 • Amplificator BOSS Katana 100 sau ceva asemănător
 • Exclus pedale de efect sau chitare sub nivelul Deluxe al Harley Benton.
 • Exclus și chitare mult peste gama de produs și prețul chitarei mele. Nu sunt dispus să plătesc diferențe prea mari.

23627343_1629054740471216_664111394_o.jpg

23634397_1629054757137881_1728606965_o.jpg

23599931_1629054780471212_420421165_o.jpg

23600924_1629054753804548_2032727595_o.jpg

23585323_1629054773804546_445739925_o.jpg

Edited by godless666

Share this post


Link to post
Share on other sites

Va trebui să limitez opțiunile de schimb. Vă mulțumesc pentru ofertele primite până acum. Mi-am setat mai bine obiectivele pentru viitoare achiziții, care oricum vor fi dintre următoarele:

 • Jackson WRXTMG, modelul de Warrior din seria X, fără Floyd - diferență din partea mea dacă e cazul
 • Iau în calcul și oferte de alte chitare considerate stereotipic „heavy” (BC Rich Beast, Ibanez Xiphos)
 • Sunt interesat și de amplificatoare până-n 1800 RON (prețul de bază, schimb valabil doar până luna viitoare când oricum intenționez să cumpăr un amp. nou)

În rest, chitara este încă la vânzare. Dacă sunteți interesați putem discuta mai multe prin PM. Prețul nu va scădea oricum, nu sunt disperat să o vând și altă chitară cu specuri asemănătoare mai ieftină, mai greu. (încă iau în calcul opțiunea de a o modifica și păstra).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.