• Announcements

  • Cosu

   Regulament Mica Publicitate   20/04/17

   Pentru a crea o atmosfera cat mai placuta in cadrul forumului, am stabilit citeva reguli care se aplica in cadrul sectiunii de Mica Publicitate: 1. Anunturile sunt permise doar in cadrul sectiunii Mica Publicitate. Orice anunt postat in alta sectiune va fi sters fara notificare prealabila. 2. MARE ATENTIE! RGC nu isi asuma nici un fel de responsabilitate pentru tranzactiile efectualte in sectiunea de Mica Publicitate. Recomandam sa dati dovada de foarte multa atentie atunci cind tratati cu persoane necunoscute. 3. Este OBLIGATORIU ca fiecare anunt sa contina un pret. Daca anuntul este de tipul SCHIMB atunci este obligatorie precizarea obiectelor care pot face obiectul schimbului. Orice anunt care nu respecta aceasta regula va fi sters iar initiatorul anuntului va fi avertizat. 4. Este permis un singur mesaj de tip "UP" pe zi, incepand cu ziua urmatoare dupa postare. Va rugam sa raspundeti la toate intrebarile pe cit e posibil intr-un singur reply. Suntem constienti ca nu se poate raspunde cu un singur reply la intrebari primite in diferite perioade ale zilei. Daca ati raspuns deja la intrebari, acel reply tine loc de "UP" pentru acea zi. Nerespectarea acestei reguli duce la stergerea anuntului iar initiatorul primeste avertisment. 5. Anuntul trebuie sa contina cel putin o modalitate de contact. Incurajam utilizatorii sa isi completeze datele de contact din profil. Daca modalitatea de contact se rezuma la mesaj privat (PM) recomandam utilizatorului sa isi seteze tipul notificarii pe Instant E-mail Notification. 6. Nu sint permise anunturile din partea persoanelor juridice. Pentru un contract cu RGC va rugam sa contactati administratorii. 7. Nu sint permise anunturile de tipul Intermediere. Nu se scriu mesaje de Mica Publicitate de orice fel (vanzare/cumparare/etc), pe chat. Pentru asta exista sectiunea de Mica Publicitate. Sfaturi: Poze reale ale obiectului in vanzare sint intotdeauna binevenite, deasemenea si inregistrari audio sau linkuri gen Youtube Un link catre pagina oficiala poate lamuri multe detalii. Inaintea postarii anuntului ar fi bine sa verificati daca obiectul vandut are un importator oficial in Romania iar pretul cerut sa nu depaseasca pretul din magazin. In titlul anuntului trebuie sa se reflecte ceea ce se vinde sau sa contina o referinta la obiectele vandute. Mesajele din cadrul topicului e bine sa fie ontopic. Postati numai daca aveti intentii serioase de a cumpara/vinde. Offtopicurile insistente ,poluand topicul, se vor solda cu avertizare. Se poate face un singur topic cu obiectul vanzarii/cumpararii/schimbului, nu se fac doua topicuri separate cu acelasi obiect exprimand intentia de a vinde/schimba. Topicurile duplicate se vor sterge, si se va da warn. Pentru a putea scrie mesaje pe sectiunea de publicitate, trebuie sa fiti de acord cu toate punctele enuntate mai sus.  
Emanuel R.

vând Cheri M.I. Korea

Recommended Posts

Pret: 1600
Localitate: Drobeta Turnu Severin
Contact: emanuel.rupa@yahoo.com
Stare: Uzura normala
Accept schimburi: Accept schimburi

Prea multe nu pot spune despre aceasta chitara. Este fabricata in anii 90 de catre o companie Koreana ce a dat faliment de mai multe ori, in  urma unor procese cu marii producatori, reaparand pe piata sub nume diferite. Chevy, Chery, Cheri, sunt cateva dintre ele.

In urma cautarilor mele pe internet am constatat ca este o chitara destul de rara, reusind sa gasesc inca una prin germania.

Chitara suna bine, are taste jumbo, si un grif comod.

Are un licenced Floyd Rose care isi face treaba decent insa imi lipseste wahmmy bar-ul.

Pretul este negociabil, trimit oriunde in tara prin curier.

Sunt interesat de schimb cu chitara cu 7 corzi si pot oferii diferenta dupa caz.

IMG_20161009_135436.jpg

IMG_20161009_135448.jpg

IMG_20161009_135358.jpg

IMG_20161009_135426.jpg

IMG_20161009_135436.jpg

IMG_20161009_135413.jpg

IMG_20161009_135432.jpg

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sunt interesat mai mult de schimburi. Sincer nu am gasit prea multe informatii pentru a pune un pret corespunzator.

M-am bazat pe chestii subiective cand am ales acestasta cifra, grad de uzura al tastelor, ton etc.

Este un simplu punct de pornire si avem loc de discutii.

Parca imi era peste mana sa o pozstez la pret de Squire.

Merci pentru coment!

Up!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Scuze ca ma bag... ceva similar de la Cort exista pe musicandmore pret mediu 1000 lei...

https://www.musicandmore.ro/chitare/chitara-electrica/schecter-c-7-deluxe-sbk-chitara-electrica.html

https://www.musicandmore.ro/chitare/chitara-electrica/chitara-electrica-cort-g100hh-opbc.html

am pus mana pe una si era chiar bine setata, comoda, tastele nu agatau, etc...

e doar o idee...

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.