www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Trupa de thrash metal din Timisoara


Voli
 Share

Recommended Posts

Salut, am 16 ani si as vrea sa formez o trupa de thrash metal in Timisoara, eu cant la chitara si mai am un prieten care canta la bass, daca este cineva care adopta acest stil (si din punt de vedere muzical, si al look-ului) si vrea sa fie intr-o trupa, este bine venit. Momentan trupa exista doar din punct de vedere teoretic, dar vreau sa pun asta in practica cat de repede posibil. Nu este nimic formal sau ceva, oricine este interesat poate sa lase un mesaj, indiferent la ce instrument canta.

Cred ca as putea sa mentionez cateva trupe de care suntem influentati: Megadeth, Metallica, Slayer, Sepultura, Exodus, Iron Maiden, si bineinteles, trupe de heavy metal mai old school care sunt ascultate de toata lumea (cred eu) 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Salut,  as fi interesat sa intru dar nu sunt sigur dacă va trebuie pe cineva ca mine, cânt la chitara acustica pentru ca plănuiesc sa o vând pe cea electrica, cant de aproximativ un an așa ca sunt obișnuit cu fingerstyle și cu armonia (adică sunetul care de obicei tine fundalul melodiei format numai din corzi)

sunt deja obișnuit sa cânt melodii de la Phoenix ca de exemplu în umbra marelui URSS și acum mă obișnuiesc cu metalica, aproape reușind sa realizez o varianta perfecta a melodiei "Nothing Else Matters" dar cred ca îmi va lua mai mult sa reușesc și ultimul solo xD.

oricum, nu sunt foarte experimentat și nu am mai fost în vreo trupa pana acum dar dacă ești interesat dami un număr de telefon și o adresa.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.