• Announcements

  • Cosu

   Regulament Mica Publicitate   20/04/17

   Pentru a crea o atmosfera cat mai placuta in cadrul forumului, am stabilit citeva reguli care se aplica in cadrul sectiunii de Mica Publicitate: 1. Anunturile sunt permise doar in cadrul sectiunii Mica Publicitate. Orice anunt postat in alta sectiune va fi sters fara notificare prealabila. 2. MARE ATENTIE! RGC nu isi asuma nici un fel de responsabilitate pentru tranzactiile efectualte in sectiunea de Mica Publicitate. Recomandam sa dati dovada de foarte multa atentie atunci cind tratati cu persoane necunoscute. 3. Este OBLIGATORIU ca fiecare anunt sa contina un pret. Daca anuntul este de tipul SCHIMB atunci este obligatorie precizarea obiectelor care pot face obiectul schimbului. Orice anunt care nu respecta aceasta regula va fi sters iar initiatorul anuntului va fi avertizat. 4. Este permis un singur mesaj de tip "UP" pe zi, incepand cu ziua urmatoare dupa postare. Va rugam sa raspundeti la toate intrebarile pe cit e posibil intr-un singur reply. Suntem constienti ca nu se poate raspunde cu un singur reply la intrebari primite in diferite perioade ale zilei. Daca ati raspuns deja la intrebari, acel reply tine loc de "UP" pentru acea zi. Nerespectarea acestei reguli duce la stergerea anuntului iar initiatorul primeste avertisment. 5. Anuntul trebuie sa contina cel putin o modalitate de contact. Incurajam utilizatorii sa isi completeze datele de contact din profil. Daca modalitatea de contact se rezuma la mesaj privat (PM) recomandam utilizatorului sa isi seteze tipul notificarii pe Instant E-mail Notification. 6. Nu sint permise anunturile din partea persoanelor juridice. Pentru un contract cu RGC va rugam sa contactati administratorii. 7. Nu sint permise anunturile de tipul Intermediere. Nu se scriu mesaje de Mica Publicitate de orice fel (vanzare/cumparare/etc), pe chat. Pentru asta exista sectiunea de Mica Publicitate. Sfaturi: Poze reale ale obiectului in vanzare sint intotdeauna binevenite, deasemenea si inregistrari audio sau linkuri gen Youtube Un link catre pagina oficiala poate lamuri multe detalii. Inaintea postarii anuntului ar fi bine sa verificati daca obiectul vandut are un importator oficial in Romania iar pretul cerut sa nu depaseasca pretul din magazin. In titlul anuntului trebuie sa se reflecte ceea ce se vinde sau sa contina o referinta la obiectele vandute. Mesajele din cadrul topicului e bine sa fie ontopic. Postati numai daca aveti intentii serioase de a cumpara/vinde. Offtopicurile insistente ,poluand topicul, se vor solda cu avertizare. Se poate face un singur topic cu obiectul vanzarii/cumpararii/schimbului, nu se fac doua topicuri separate cu acelasi obiect exprimand intentia de a vinde/schimba. Topicurile duplicate se vor sterge, si se va da warn. Pentru a putea scrie mesaje pe sectiunea de publicitate, trebuie sa fiti de acord cu toate punctele enuntate mai sus.  
Sign in to follow this  
marius_nicolae97

expirat vând [EXPIRAT] Squier Vintage Modified Telecaster Thinline (Semi-hollow)

Recommended Posts

Pret: 1000
Localitate: Bucuresti
Contact: pm
Link producator: http://www.guitarshop.ro/chitara-electrica-squier-vintage-modified-telecaster-thinline_p777.html
Stare: Foarte buna/Ca nou
Accept schimburi: Nu accept schimburi

Vand chitara electrica din titlu. Este in stare foarte buna, la fel cum a iesit din magazin, avand doar cateva dinguri superficiale pe care te chinui sa le gasesti. Am cumparat-o prin mai anul acesta de la Guitar Shop. Am decis sa o vand pentru ca imi doresc un full-hollow, prin urmare singurul schimb care ma intereseaza este cu o astfel de chitara (de preferat Ibanez AF-75). O vand impreuna cu o husa Fender. Voi pune in curand poze cu chitara in cauza.

General

Model Name: Vintage Modified Telecaster® Thinline
Series: Vintage Modified
Color / Part #:
 • Shoreline Gold
  030-1240-544
 • Black
  030-1240-506

Body

Body: Alder
Body Shape: Telecaster®
Body Finish:
 • (0301240544, 0301240506)
  Polyurethane
F-Holes/Soundholes: "F" Hole

Neck

Neck Shape: "C" Shape
Number of Frets: 22
Fret Size: Medium Jumbo
Position Inlays: Dot
Fretboard Radius: 7.25" (18.41 cm)
Fretboard: Rosewood
Neck Material: Maple
Neck Finish: Gloss Polyurethane
Nut Width: 1.650” (42 mm)
Scale Length: 24.75" (628 mm)
Neck Plate: Engraved Neckplate

Electronics

Pickup Configuration: S/S
Bridge Pickup: Duncan Designed™ TE-101B single-coil
Neck Pickup: Duncan Designed™ TE-101N Neck Pickup
Pickup Switching: 3-Position Blade: Position 1. Bridge Pickup, Position 2. Bridge and Neck Pickups, Position 3. Neck Pickup
Controls: Master Volume, Master Tone

Hardware

Hardware: Chrome
Bridge: Standard 6-Saddle Strings-Thru-Body Bridge
String Nut: Synthetic Bone
Tuning Machines: Standard Die-Cast Tuners
Switch Tip: "Top Hat" Style Switch Tip

Miscellaneous

Strings: Fender® USA Super 250L, NPS (.009-.042 Gauges)
Unique Features: Distinctive "F" Hole, "Top-Hat" Blade Switch-Tip, Semi-Acoustic Construction, 24.75" Scale Length

Accessories

Control Knobs: Knurled Chrome

 

Undfdftitled.png

 • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.