• Announcements

  • Cosu

   Regulament Mica Publicitate   20/04/17

   Pentru a crea o atmosfera cat mai placuta in cadrul forumului, am stabilit citeva reguli care se aplica in cadrul sectiunii de Mica Publicitate: 1. Anunturile sunt permise doar in cadrul sectiunii Mica Publicitate. Orice anunt postat in alta sectiune va fi sters fara notificare prealabila. 2. MARE ATENTIE! RGC nu isi asuma nici un fel de responsabilitate pentru tranzactiile efectualte in sectiunea de Mica Publicitate. Recomandam sa dati dovada de foarte multa atentie atunci cind tratati cu persoane necunoscute. 3. Este OBLIGATORIU ca fiecare anunt sa contina un pret. Daca anuntul este de tipul SCHIMB atunci este obligatorie precizarea obiectelor care pot face obiectul schimbului. Orice anunt care nu respecta aceasta regula va fi sters iar initiatorul anuntului va fi avertizat. 4. Este permis un singur mesaj de tip "UP" pe zi, incepand cu ziua urmatoare dupa postare. Va rugam sa raspundeti la toate intrebarile pe cit e posibil intr-un singur reply. Suntem constienti ca nu se poate raspunde cu un singur reply la intrebari primite in diferite perioade ale zilei. Daca ati raspuns deja la intrebari, acel reply tine loc de "UP" pentru acea zi. Nerespectarea acestei reguli duce la stergerea anuntului iar initiatorul primeste avertisment. 5. Anuntul trebuie sa contina cel putin o modalitate de contact. Incurajam utilizatorii sa isi completeze datele de contact din profil. Daca modalitatea de contact se rezuma la mesaj privat (PM) recomandam utilizatorului sa isi seteze tipul notificarii pe Instant E-mail Notification. 6. Nu sint permise anunturile din partea persoanelor juridice. Pentru un contract cu RGC va rugam sa contactati administratorii. 7. Nu sint permise anunturile de tipul Intermediere. Nu se scriu mesaje de Mica Publicitate de orice fel (vanzare/cumparare/etc), pe chat. Pentru asta exista sectiunea de Mica Publicitate. Sfaturi: Poze reale ale obiectului in vanzare sint intotdeauna binevenite, deasemenea si inregistrari audio sau linkuri gen Youtube Un link catre pagina oficiala poate lamuri multe detalii. Inaintea postarii anuntului ar fi bine sa verificati daca obiectul vandut are un importator oficial in Romania iar pretul cerut sa nu depaseasca pretul din magazin. In titlul anuntului trebuie sa se reflecte ceea ce se vinde sau sa contina o referinta la obiectele vandute. Mesajele din cadrul topicului e bine sa fie ontopic. Postati numai daca aveti intentii serioase de a cumpara/vinde. Offtopicurile insistente ,poluand topicul, se vor solda cu avertizare. Se poate face un singur topic cu obiectul vanzarii/cumpararii/schimbului, nu se fac doua topicuri separate cu acelasi obiect exprimand intentia de a vinde/schimba. Topicurile duplicate se vor sterge, si se va da warn. Pentru a putea scrie mesaje pe sectiunea de publicitate, trebuie sa fiti de acord cu toate punctele enuntate mai sus.  
Sign in to follow this  
bugsty

expirat vând [EXPIRAT] Chitara electrica Jackson DK2M PRO Dinky Black made in Japan Seymour Duncan

Recommended Posts

Pret: 1950 RON
Localitate: Arad
Contact: 0724009519
Link producator: https://en.wikipedia.org/wiki/Jackson_DK2M
Stare: Uzura normala
Accept schimburi: Nu accept schimburi

Chitara electrica Jackson DK2M PRO Dinky made in Japan Seymour Duncan
Doze Seymour Duncan originale :TB-4 /bridge , SH-1N /neck
Floyd Rose licensed Jackson Low Profile JT-580 LP Double Locking 2-Point Tremolo
Predare personala in Arad sau trimit in tara prin curier ( cu un toc mai vechi sau soft case gros + cutie de carton )
Actiune joasa, suna bestial, nu se dezacordeaza
Totul functioneaza 10 / 10.
Tocul din fotografii nu este inclus in pret.

The Jackson DK2M is a superstrat variant of the Dinky line of electric guitars made by Jackson Guitars, specifically the Pro Series. Introduced in January 2006, at one point it became Jackson's top import seller manufactured in Japan using bolt-on neck construction in a scale length of 25.5”.
The DK2M uses an alder body in the classic Soloist/Dinky shape with a bevel in the bottom horn cutaway (for non-veneer finishes), while no pickguard is used as the controls are rear mounted. The back of the body in the neck pocket area is mildly scalloped for easier access to the higher frets.
Pickup configuration consists of two genuine Seymour Duncan humbuckers: a TB-4 at the bridge, and an SH-1N at the neck. The pickups are connected to rear-mounted controls consisting of a shared volume dome knob and a tone dome knob, with a 3-Position blade selector switch below the knobs, 2013 models are equipped with 5 position switch, which enables coil splitting configurations in positions 2 and 4. (Pos. 1 Bridge H, Pos. 2 S/S, Pos. 3 H/H, Pos. 4 Neck S and Pos. 5 Neck H). A 1/4" mono audio cable jack is bottom mounted on the body, which is secured with a black plastic football plate.
The double locking bridge is a Floyd Rose licensed Jackson Low Profile JT-580 LP Double Locking 2-Point Tremolo, mounted in a routed recess.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.