www.rgc.ro Web analytics

Jump to content
Bruno Mark Huțiu

Toboșar în TM

Recommended Posts

Salutare, forumiști!
Caut printre voi un toboșar, rezident în Timișoara, care să dorească să participe la înființarea unui proiect de rock.
E de la sine înțeles că se caută un #tânăr serios într-ale muzicii. Nu mă aștept să fie doritori de început proiect nou printre muzicienii foarte experimentați, de aceea luăm în considerare orice candidat, indiferent de nivelul de tehnică (exceptând cazul în care este vorba de un complet începător). Important este să ne potrivim ca personalități, să fie o persoană chill și entuziasmată. Putem pune la dispoziție set de tobe (în afară de cinele).
Ne este destul de clar cam ce vrem să facem muzical: rock cu groove, fără a ajunge prea des în sfere foarte agresive, dând în același timp importanță riff-ului, fără a abuza de el. Ne dorim să cântăm o muzică diversă, aerisită, bazată pe rădăcini groovey old-school și incorporând cât mai bine elemente din muzica modernă psihedelică, rock, pop, chiar stoner și progressive. Desigur avem mai multe idei la care lucrăm, dar stilul muzical complet urmează a fi definit și de viitorul nostru coleg, toboșar.

Eu personal, am cântat în și condus, în ultimii 6 ani, trupa timișoreană Mere, a cărei muzică v-o las spre audiție pentru a vă putea face o idee despre stilul nostru, deoarece eu sunt solist și chitarist. Mai am un coleg basist.
Menționez că e vorba despre înființarea unui proiect nou, care tinde spre o carieră muzicală cât mai profesională, deci dacă vă doriți o trupă serioasă, activă, creativă, hotărâtă și originală cu care să puteți evolua și face lucruri excelente. 
Dacă vă preocupa sfera financiară, vă asigur că nu vom cânta pe gratis, hahah. Vrem să cântăm, nu să ne închidem pe veșnicie în sala de repetiții.

Numărul meu, Mark, este: 0748029956
Uite un link către albumul Mere, „Corpuri Cerești”, lansat în martie 2017. Sper să vă placă și să mă contactați în număr cât mai mare (preferabil >0).

 

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.