www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Organizare proiect muzical


Recommended Posts

Pret: 0.00 RON
Localitate: Romania
Contact: anca.pricop@eliteart.org
Accept schimburi: Accept schimburi

Dacă îţi place muzica bună şi vrei să fii răsplătit pentru asta intră pe http://alumnus-unesco.club/ unde vei găsi o competiţie pe gustul tău! Până pe data de 10 septembrie ai timp să compui o piesă de 1 minut cu titlul Energy şi să o trimiţi la adresa contact@alumnus-unesco.club. Apoi, Achi îţi va asculta piesa, va prelua fragmente din ea, o va amesteca cu fragmente din alte piese şi va crea prima piesa tip crowdsourcing din România!  Iar dacă esti foarte talentat, pe lângă faptul că devii un pionier al muzicii experimentale în România, poţi să câştigi un loc în DeMoga Junior Camp sau un voucher de 600 de lei la magazinul Soundcreation.

Link to comment
Share on other sites

In sfirsit ati inventat un concurs de muzica buna!

Va dati seama ca Achi asta, e unu' care recunoaste muzica buna; la fel ca Moga ... astia au miros fin, miros talentul de la o poshta, bine, daca talentul are miros puternic il pot mirosi si de la capatul pamintului ... ei insisi sint plini de talent. Urmariti-l in filmul de mai jos pe mult prea talentatul Achi alaturi de o fata. Tipul din spate e un ficus fermecat. Lui Achi i-au masurat talentul si priceperea in functie de niste criterii foarte clare: numarul de "deci-uri" dintr-o fraza, coerenta ideilor si bogatia vocabularului.

Ati umplut radiourile de talent si uite ca acum da pe-afara:

 

Link to comment
Share on other sites

Anual, noi organizam in jur de 20 de proiecte pe muzica. Dintre acestea, 95% sunt pe muzica clasica - festivaluri de muzica clasica, concerte, recitaluri, concursuri etc. Avem un proiect care este afiliat Concursului International "George Enescu", colaboram cu Filarmonica "George Enescu" si numeroase alte filarmonici din tara si din strainatate, aducem numerosi artisti straini in tara si colaboram cu cele mai mari personalitati din domeniu. Am organizat peste 100 de concerte la Ateneul Roman. Lista noastra de realizari este foarte lunga si eforturile noastre de promovare a muzicii clasice au fost recunoscute atat la nivel national cat si la nivel international.

Avem si numeroase proiecte educationale - noi am fost cei care am adus Forumul pentru Educatie Asia-Europa la Bucuresti - o realizare uriasa despre care sunt sigura ca sunteti foarte bine informat din moment ce pareti atat de preocupat de aspectele ce tin de educatie.

Referitor la proiectul cu Achi: pe langa proiectele de muzica clasica noi organizam si proiecte de muzica contemporana pentru ca intelegem ca diversitatea este importanta si nu toti avem aceleasi gusturi. Nu ne suim pe un piedestal, nu ne uitam cu dispret la cei care au alte pareri si nu ne consideram superiori altora. De asemenea, nu credem ca toti ar trebui sa aiba aceleasi gusturi ca noi. Si nu suntem nici sardonici pe forumuri cu cei care depun eforturi pentru a realiza ceva constructiv.

 

Link to comment
Share on other sites

Salut Anca, la care "noi" te referi? La tine, la Achi si la mai cine?

Concursul tau de "muzica buna" e un sclipici ieftin la fel ca situl care-l promoveaza. Tipul pe care l-ai scos la inaintare abia incropeste o idee. Cum sa ai inredere intr-un tip care nu-si poate organiza propriile ginduri, ca o sa jurizeze corect un concurs? Il prezinti ca pe o autoritate care recunoaste talentul "Daca esti foarte talentat, Achi o sa-si dea seama. Crede-ne, nimic nu-i scapa." Deci sa te cred pe cuvint ... :)

"Cum o sa-si dea seama Achi ca esti cel mai bun? Dupa originalitate, sound si gradul de elaborare". Cum cuantifici si iei decizia in mod obiectiv cind niciun criteriu de selectie mentionat de tine nu e cuantificabil?

Vezi ca atribui valori morale unor lucruri care nu se potrivesc pt asa ceva. Probabil ai auzit la televizor in reclame, expresii de genul "cea mai buna bere" sau "cel mai bun vin" ... astea sint orori publicitare, nu exemple de urmat.

Daca faci un cintec si-l ia Achi, il ciopirteste, ia o parte din el si-o amesteca cu alte parti din cintecele altor concurenti nu inseamna ca "devii un pionier al muzicii experimentale în România". E ridicol.

Uite, tipii astia fac muzica experimentala si niciunul dintre ei nu-si da aere ca face "muzica buna".

https://www.youtube.com/watch?v=HRcgQ_e3w4g

https://www.youtube.com/watch?v=KrfOahWNT_A

Nu incerca te rog sa deturnezi discutia de la subiect laudindu-te cu realizarile "voastre". Tu ai incercat sa vinzi "celebritate" nu sa educi oameni.

Cit despre educatie, daca educi o persoana oferindu-i-l drept model pe Achi, acea persoana va deveni experta in Achi, nimic mai mult. Achi poate fi un prieten de nadejde, un coleg agreabil, un tip priceput in tehnica manipularii materialului audio, dar cind il propui drept autoritate de evaluare a creatiei artistice risti sa creezi o situatie precum cea de la ministerul muncii de exemplu, in care o persoana nepotrivita pentru job-ul respectiv iti face varza un intreg sistem.

Apropos de celebritate, crezi ca un morcov, o ceapa, doi ardei, cinci rosii si un pastirnac vor deveni "star-uri" dupa ce bucatarul X cu trei stele Michelin le va taia si le va "amesteca" intr-o tocanita, in cadrul unu eveniment public de exemplu? Sau ca bucatarul X cu trei stele Michelin isi va consolida statutul de "star" dupa ce va prepara tocanita respectiva? Dar daca il inlocuim pe bucatarul X din exemplul de mai sus cu bucatarul A de la circiuma din coltz?

Sarcastic, nu sardonic am fost. Ai fi putut sa spui ca am fost sardonic daca mi-ai fi observat elementele de paralimbaj.

Lasa vrajeala de PR; esti pe-un forum ai carui membri isi vorbesc pe sleau.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.