• Announcements

  • Cosu

   Noul RGC.ro   21/04/17

   RGC.ro ruleaza acum cea mai noua versiune a Invision Power Board. Versiunea anterioara a Invision Power Board nu mai primeste actualizari de scuritate, acesta fiind motivul principal pentru care am facut upgrade-ul. Functionalitatile cu care sunteti obisnuit ( chatul, sistemul de feedback/rating pentru tranzactii) sunt in continuare functionale dar e posibil ca modul prin care pot fi accesate sa fie usor diferit.   O parte din datele stocate in baza de date trebuie reprocesate si este posbil ca unele informatii sa nu fie imediat disponibile (ratinguri, mesaje private, semnaturi). Reprocesarea va dura aproximativ o zi.   Va rugam sa ne semnalati daca intampinati probleme in a utiliza siteul aici: Cateva modificari/noutati La adaugarea de feedback pentru o tranzactie este necesar sa mentionati un topic. Topicul introduce tastand in casuta aferenta titlul si apo selectand topicul respectiv. In postari se poate folosi caracterul @ urmat de numele unui utilizator pentru a atrage atentia utilizatorului respectiv. In functie de setari, utilizatorul va primi o notificare sau un email. Functia Activity Stream (https://forums.rgc.ro/discover/?do=create) permite crearea de cautari personalizate (topicuri create, postari recente etc).   Va multumim pentru intelegere!   RGC.ro  
Sign in to follow this  
Followers 0
Crypto

vând
Dean ML Black Gold (rare, hardcase inclus)

1 post in this topic

Pret: 2850 RON
Localitate: Iasi
Contact: PM
Stare: Uzura normala
Accept schimburi: Nu accept schimburi

Dean ML Black Gold

Stare foarte buna avand in vedere varsta. Modelul este rar si foarte apreciat. 

specificatile sunt apropiate de reteta originala LP (scala 24.75, constructie integrala mahon cu top din artar figurat, binding etc)

Cheite Grover, Doze HMV medium spre high output, condensator ton Sprague Orange Drop, ecranare full cu folie din cupru specializata. 

Hardcase original Dean. 

CSML8098.JPG

CSML8102.JPG

CSML8103.JPG

CSML8108.JPG

CSML8117.JPG

CSML8119.JPG

CSML8131.JPG

CSML8133.JPG

2 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.