Popular Post Grekko Posted August 5, 2017 Popular Post Share Posted August 5, 2017 Pret: 2500 RON Localitate: Galati Contact: PM, 0753515817 Link producator: http://www.carvinmuseum.com/instockarchive/sc90.html Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Carvin SC90 + toc Tunere Sperzel, Punte Wilkinson (Gotoh). 2500 RON + transport 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu Lazarovici Posted August 5, 2017 Share Posted August 5, 2017 N-am sa inteleg de ce va vindeti asemenea chitare la preturi de chinezarii !? 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ponticus Posted August 6, 2017 Share Posted August 6, 2017 On 8/5/2017 at 15:38, Radu Lazarovici said: N-am sa inteleg de ce va vindeti asemenea chitare la preturi de chinezarii !? Iti explic eu .. omul chiar vrea sa vanda chitara .. 550 de euro cat vrea pe ea este un pret accesibil pentru cei care traim in Romania. Mai exista si varianta sa o posteze aici sau pe olx la 1000 de euro si sa astepte vreo 5-7 ani .. poate , poate se va gasi cineva sa intrebe de ea. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvan S. Posted August 7, 2017 Share Posted August 7, 2017 16 hours ago, Ponticus said: Iti explic eu .. omul chiar vrea sa vanda chitara .. 550 de euro cat vrea pe ea este un pret accesibil pentru cei care traim in Romania. Mai exista si varianta sa o posteze aici sau pe olx la 1000 de euro si sa astepte vreo 5-7 ani .. poate , poate se va gasi cineva sa intrebe de ea. Lasa-l, n-are rost Am avut si eu anunt ca vreau sa cumpar,punand anumite preturi ca oferta, si am crezut ca o sa aiba un atac cerebral Si eu am avut Carvinuri, 4, si le-am dat cu preturi intre 2200 si 3400 ron. Asta este...Unii nu pricep ca suntem in Romania. Dar ca idee, si pe eBay am vazut cu preturi similare la un moment dat so...Nu vad de unde mirarea. Mirarea apare cand esti "special", si tot insisti sa arati ce "special" esti 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
John Honest Posted August 21, 2017 Share Posted August 21, 2017 Salut. Unde se poate vedea chitara ? Multumesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts