• Announcements

  • Cosu

   Regulament Mica Publicitate   20/04/17

   Pentru a crea o atmosfera cat mai placuta in cadrul forumului, am stabilit citeva reguli care se aplica in cadrul sectiunii de Mica Publicitate: 1. Anunturile sunt permise doar in cadrul sectiunii Mica Publicitate. Orice anunt postat in alta sectiune va fi sters fara notificare prealabila. 2. MARE ATENTIE! RGC nu isi asuma nici un fel de responsabilitate pentru tranzactiile efectualte in sectiunea de Mica Publicitate. Recomandam sa dati dovada de foarte multa atentie atunci cind tratati cu persoane necunoscute. 3. Este OBLIGATORIU ca fiecare anunt sa contina un pret. Daca anuntul este de tipul SCHIMB atunci este obligatorie precizarea obiectelor care pot face obiectul schimbului. Orice anunt care nu respecta aceasta regula va fi sters iar initiatorul anuntului va fi avertizat. 4. Este permis un singur mesaj de tip "UP" pe zi, incepand cu ziua urmatoare dupa postare. Va rugam sa raspundeti la toate intrebarile pe cit e posibil intr-un singur reply. Suntem constienti ca nu se poate raspunde cu un singur reply la intrebari primite in diferite perioade ale zilei. Daca ati raspuns deja la intrebari, acel reply tine loc de "UP" pentru acea zi. Nerespectarea acestei reguli duce la stergerea anuntului iar initiatorul primeste avertisment. 5. Anuntul trebuie sa contina cel putin o modalitate de contact. Incurajam utilizatorii sa isi completeze datele de contact din profil. Daca modalitatea de contact se rezuma la mesaj privat (PM) recomandam utilizatorului sa isi seteze tipul notificarii pe Instant E-mail Notification. 6. Nu sint permise anunturile din partea persoanelor juridice. Pentru un contract cu RGC va rugam sa contactati administratorii. 7. Nu sint permise anunturile de tipul Intermediere. Nu se scriu mesaje de Mica Publicitate de orice fel (vanzare/cumparare/etc), pe chat. Pentru asta exista sectiunea de Mica Publicitate. Sfaturi: Poze reale ale obiectului in vanzare sint intotdeauna binevenite, deasemenea si inregistrari audio sau linkuri gen Youtube Un link catre pagina oficiala poate lamuri multe detalii. Inaintea postarii anuntului ar fi bine sa verificati daca obiectul vandut are un importator oficial in Romania iar pretul cerut sa nu depaseasca pretul din magazin. In titlul anuntului trebuie sa se reflecte ceea ce se vinde sau sa contina o referinta la obiectele vandute. Mesajele din cadrul topicului e bine sa fie ontopic. Postati numai daca aveti intentii serioase de a cumpara/vinde. Offtopicurile insistente ,poluand topicul, se vor solda cu avertizare. Se poate face un singur topic cu obiectul vanzarii/cumpararii/schimbului, nu se fac doua topicuri separate cu acelasi obiect exprimand intentia de a vinde/schimba. Topicurile duplicate se vor sterge, si se va da warn. Pentru a putea scrie mesaje pe sectiunea de publicitate, trebuie sa fiti de acord cu toate punctele enuntate mai sus.  
claudiu68

expirat vând [EXPIRAT] Vintage V100 TSB Tobacco Sunburst

Recommended Posts

Pret: 1100 RON
Localitate: constanta
Contact: 0724-514197
Stare: Foarte buna/Ca nou
Accept schimburi: Nu accept schimburi

Vand chitara Vintage V100 TSB Tobacco Sunburst.stare excelenta,ca noua.nu sunt interesat de schimburi iar pretul nu este negociabil!multumesc!

1.JPG

2.JPG

3.JPG

4.JPG

5.JPG

6.JPG

7.JPG

8.JPG

9.JPG

10.JPG

11.JPG

 • Like 5

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aveti mai jos un link cu pretul la care se vinde acest model pe e-bay si atentie este stock B.Acum am observat ca nu am mentionat in titlu si faptul ca modelul este top flamed,dar cred ca acest lucru se vede destul de clar in poze!

http://www.ebay.com/itm/New-Vintage-Reissue-V100-IT-Flame-Top-LP-Electric-Guitar-Wilkinson-B-Stock/142337526684

Edited by claudiu68

Share this post


Link to post
Share on other sites

Si aici ai pretul cu care se vinde la Thomann si la McMusic, NOU nu b-stok, cu garantie si transport gratuit si tot ce mai implica un lucru NOU!!! Uite cam cat costa un B-Btock la Thomann, ai putea zice ca asta-i neagra, dar pretul ii mai mare(de nou) la asta neagra.

Vintage V100IT NU s-a fabricat "cu sau fara top flamed" TOATE sunt "Flamed Iced Tea" (vorbesc doar de modelul de mai sus, adica Ice Tea), nu exista diferente de pret intre ele!!!!

Oricum pretul pus de tine ii foarte ok. Nu despre pretul tau de vanzare ii vorba :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Astazi chitara a fost echipata cu un set de d'addario U.S.A 09-046(pachetul negru care costa 50 de lei).pana nu se vinde aceasta chitara nu va fi folosita,tocmai pentru ca cel ce o va cumpara sa o poata canta cum o scoate din cutie!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.