claudiu68 Posted June 27, 2017 Share Posted June 27, 2017 Pret: 1100 RON Localitate: constanta Contact: 0724-514197 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand chitara Vintage V100 TSB Tobacco Sunburst.stare excelenta,ca noua.nu sunt interesat de schimburi iar pretul nu este negociabil!multumesc! 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
claudiu68 Posted July 28, 2017 Author Share Posted July 28, 2017 (edited) Aveti mai jos un link cu pretul la care se vinde acest model pe e-bay si atentie este stock B.Acum am observat ca nu am mentionat in titlu si faptul ca modelul este top flamed,dar cred ca acest lucru se vede destul de clar in poze! http://www.ebay.com/itm/New-Vintage-Reissue-V100-IT-Flame-Top-LP-Electric-Guitar-Wilkinson-B-Stock/142337526684 Edited July 28, 2017 by claudiu68 Link to comment Share on other sites More sharing options...
teckus Posted July 28, 2017 Share Posted July 28, 2017 Si aici ai pretul cu care se vinde la Thomann si la McMusic, NOU nu b-stok, cu garantie si transport gratuit si tot ce mai implica un lucru NOU!!! Uite cam cat costa un B-Btock la Thomann, ai putea zice ca asta-i neagra, dar pretul ii mai mare(de nou) la asta neagra. Vintage V100IT NU s-a fabricat "cu sau fara top flamed" TOATE sunt "Flamed Iced Tea" (vorbesc doar de modelul de mai sus, adica Ice Tea), nu exista diferente de pret intre ele!!!! Oricum pretul pus de tine ii foarte ok. Nu despre pretul tau de vanzare ii vorba Link to comment Share on other sites More sharing options...
claudiu68 Posted August 9, 2017 Author Share Posted August 9, 2017 Astazi chitara a fost echipata cu un set de d'addario U.S.A 09-046(pachetul negru care costa 50 de lei).pana nu se vinde aceasta chitara nu va fi folosita,tocmai pentru ca cel ce o va cumpara sa o poata canta cum o scoate din cutie!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alzayr Posted August 10, 2017 Share Posted August 10, 2017 Salut,sunt interesat de chitara. Ti-am lăsat mesaj pe Whatsapp sa nu deranjez cu telefonul la prima ora. Ma poti suna cand il vezi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
claudiu68 Posted August 13, 2017 Author Share Posted August 13, 2017 Multumesc RGC!Chitara pleaca maine la noul propietar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts