• Announcements

  • Cosu

   Noul RGC.ro   21/04/17

   RGC.ro ruleaza acum cea mai noua versiune a Invision Power Board. Versiunea anterioara a Invision Power Board nu mai primeste actualizari de scuritate, acesta fiind motivul principal pentru care am facut upgrade-ul. Functionalitatile cu care sunteti obisnuit ( chatul, sistemul de feedback/rating pentru tranzactii) sunt in continuare functionale dar e posibil ca modul prin care pot fi accesate sa fie usor diferit.   O parte din datele stocate in baza de date trebuie reprocesate si este posbil ca unele informatii sa nu fie imediat disponibile (ratinguri, mesaje private, semnaturi). Reprocesarea va dura aproximativ o zi.   Va rugam sa ne semnalati daca intampinati probleme in a utiliza siteul aici: Cateva modificari/noutati La adaugarea de feedback pentru o tranzactie este necesar sa mentionati un topic. Topicul introduce tastand in casuta aferenta titlul si apo selectand topicul respectiv. In postari se poate folosi caracterul @ urmat de numele unui utilizator pentru a atrage atentia utilizatorului respectiv. In functie de setari, utilizatorul va primi o notificare sau un email. Functia Activity Stream (https://forums.rgc.ro/discover/?do=create) permite crearea de cautari personalizate (topicuri create, postari recente etc).   Va multumim pentru intelegere!   RGC.ro  
Cosmin Iorga

[Bucuresti] Chitarist caut trupa (Funk, Rock, Jazz)

1 post in this topic

Descriere

Precum este descris in titlul postarii, caut o trupa / sa formez o trupa care sa abordeze variatii pe genurile mentionate. Ca exemple de trupe inclin spre Maroon 5, Arctic Monkeys, The Kooks.

Experienta

Cant de 5 ani la chitara, dar, datorita unor pauze, nu am o experienta mai mare de 3-4 ani. Cu toate acestea, ar trebui sa fie suficient pentru a pune bazele unei trupe. Experienta de scena, in schimb, este foarte mica, sustinand pana in momentul de fata maximum 5 concerte.

Asteptari

In primul rand as vrea sa gasesc oameni cu care sa ma inteleg pe plan social, mai apoi pe plan muzical. Intr-adevar, doresc sa ne intelegem din punct de vedere al genurilor abordate, dar experienta muzicala nu trebuie sa fie neaparat avansata. Important este sa iti placa ceea ce canti / vrem sa cantam.

De asemenea, mentionez ca banii nu sunt o prioritate. As vrea ca aceasta trupa sa ramana la stadiul de hobby / pasiune / placere / mod de relaxare. Astfel, se exclud trupele de evenimente.

Sa nu se inteleaga gresit, as vrea sa cantam melodii proprii, as vrea sa putem sa le inregistram, as vrea sa avem unde sa sustinem concerte, dar aceste puncte nu trebuie vazute ca o restrictie sau ca o cerinta obligatorie ci mai degraba ca un vis spre care sa tindem ca trupa. Spre exemplu, daca nu vom avea concerte sau nu vom avea mijloacele necesare de a inregistra, eu voi fi in continuare multumit stiind ca pot sa ma intalnesc odata pe saptamana cu niste oameni misto si sa cantam ceva ce ne face placere.

Concluzie

Acestea fiind spuse, sper ca existe oameni doritori de ce am mentionat anterior. Va astept cu un mesaj in privat sau la aceasta postare

 

Zi faina in continuare,

Cosmin

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.