www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Digitech Hothead (Clonă Boss Ds-1)


Recommended Posts

Pret: 75 RON


Localitate: București / Slobozia


Contact: vladkostea@yahoo.com


Link producator: http://digitech.com/en/products/hot-head


Stare: Uzura normala

Accept schimburi: Accept schimburi

Pedala a fost cumpărată acum 3 ani de la un utilizator de pe forum. Am folosit-o foarte puțin pentru că am avut parte de amplificatoare cu distors inclus (doar de vreo 2-3 ori am folosit-o pe scena dintr-un bar, la concerte amicale). Prin urmare, eu nu i-am cauzat cine știe ce uzură, dar proprietarul anterior a avut-o lipită de pedalboard și partea din spate prezintă urme de adeziv (nu mai este lipicioasă, dar are un strat de lipici uscat).

 

Funcționează bine și are un sunet bun pentru rock clasic. Eu o vând pentru că nu o folosesc și am ajuns să prefer tonurile de fuzz. M-aș bucura dacă ar ajunge în mâinile cuiva care poate face puțină magie cu ea - este o clonă după una dintre cele mai populare pedale de distors din lume și chiar poate oferi multe, de la crunch la un sunet mult mai agresiv.

 

Voi atașa și poze în curând. Sunt dispus să fac schimburi cu alte pedale, dar din altă categorie. Îmi plac efectele ciudate/neobișnuite.

Link to comment
Share on other sites

Ma scuzi ca ma bag ca musca, dar hothead nu este o clona si nu ar avea cum sa fie o clona avand in vedere ca amandoua costa in jur de 50 Euro noi (hothead nu se mai produce). De obicei pedalele care sunt intr-adevar 'clonate' sunt facute dupa pedale mult mai scumpe si care sunt calitativ superioare. Uite de exemplu pedalele Behringer - fac 'clone' dupa multe pedale renumite. 

Dar lasand asta deoparte, eu le-am avut pe amandoua si desi nu mi s-au potrivit ca si stil, vreau sa zic ca hothead-ul mi-a placut mult mai mult (cel putin pentru gustul meu), iar cat timp am folosit-o mi-a fost draga - asta poate si din cauza ca a fost prima mea pedala. Chiar daca cele doua sunt asemanatoare, DS-1 parea mult mai zgariat in sunet, desi are un buffer usor mai bun. Hothead este asa cum ai spus foarte versatil si e o pedala cu mult peste cele oferite de Behringer la aproape acelasi pret noi. Recomand!

 

Spor la vanzare!

Edited by hourglass
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.