www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Ibanez Vs. Gibson ( Or Other Brands)


EmilianAlexandru
 Share

Recommended Posts

Teoretic, va rog sa considerati ca in urma warn-ului capatat de la Power Moderator-ul @vector:P (caruia, numai mentionandu-l, ii dau o importanta mai mare decat a meritat-o vreodata), eu nu mai reprezint un membru activ al acestui forum.

Am asteptat cateva zile pentru a lua aceasta decizie, deoarece am asteptat sa vad o schimbare de decizie, in urma descoperirii faptului ca userul care a provocat o discutie inutila si categoric provocatoare, respectiv @Neuromantul, nu era decat o clona (@Addidas, @The Joker etc.,  banat definitiv de pe acest forum, pe care, culmea, eu l-am apreciat si cu care am avut relatii excelente), care si-a atins scopul in a crea confuzie totala pe acest forum (a se vedea declaratiile sale in cadrul discutiei referitoare la "Ibanez vs Gibson", la care multi fraieri "au pus botul" si pe care cativa rauvoitori au alimentat-o), si care, nefiind urmarit si tratat in consecinta, de catre moderatorul care avea aceasta sarcina, a dus (consider eu) la luarea unei decizii eronate si atentionarea mea cu "warn". Modul ridicol in care acest asa numit moderator mi-a facut cunoscuta aceasta decizie, dandu-si cu parerea si "exprimandu-si regretul" (pe care eu, oricum nu dau doi bani) asupra comportamentului meu anterior (cica as mai avea un warn, in data de 15 martie 2009, dar care nu este nicaieri inregistrat, daca il cautati la data respectiva, si care incepe sa-mi puna mie niste semne de intrebare majore asupra calitatii modului de inregistrare a mai multor date de pe acest forum), imi da dovada de incompetenta crasa si de lipsa de respect la adresa mea si care m-a adus in stadiul de a lua aceasta decizie.

Pe de alta parte, incerc sa va atrag atentia asupra unor "elemente toxice" care au activat, activeaza si vor activa, in continuare, pe acest forum, daca nu se iau masuri, si care incearca sa atraga atentia cu orice pret asupra lor fiind niste mari frustrati, tocmai din motivul ca nu au habar de muzica sau de cantatul efectiv la vreun instrument, aberatiile, zgomotele si copy-paste-ul fiind elementele lor favorite si care-i "incadreaza cel mai bine", dupa parerea mea, in categoria "pacientilor".

Ma retrag cu un anumit regret referitor la faptul ca am devenit membru al acestui forum in 2006, cu intentia sincera de impartasi din experienta si trairile mele sufletesti legate de chitara si muzica. Nu m-am abatut de la acest crez niciodata, am ajutat pe cine am putut si mi-am urmat principiile cu strictete, nesolicitand, absolut niciodata, vreun avantaj material, factorul cultural reprezentand singurul si adevaratul meu scop. 

In incheiere, tin sa mentionez ca nu consider ca am fost un partener prea comod pentru unii de pe acest forum (cei vizati au simtit-o din plin), dar care a incercat sa-si desfasoare activitatea cu buna credinta si cu pasiune.

  • Like 1
  • Haha 2
Link to comment
Share on other sites

Silviu, ce sa zic ? Pacat.... Cand am intrat pe acest forum, postarile tale au fost printre primele pe care le-am citit si, intotdeauna le-am gasit a fi pertinente si foarte bine documentate. Apoi, cand te-am si cunoscut, mi-am dat seama ca in spatele celor sustinute de tine pe forum stau multi ani de experienta in muzica, in general si in ale chitarii, in mod special. Tot timpul am avut de invatat lucruri noi de la tine, fie ca a fost vorba de alegera unei chitare, sau de setarea unui amplificator si pentru asta iti multumesc. De sfaturile tale ma voi bucura in continuare, in particular, dar e pacat ca nu pot beneficia si altii, aici pe forum.

Iti inteleg perfect decizia ( eu nu mai intru de ceva vreme pe acest forum decat foarte rar, tocmai pentru ca nu mai gasesc postarile acelea interesante, pline substanta, asa cum erau prin anii 2007-2010 )  pe care o  consider justa, avand in vedere coordonatele problemei.

Oricum, observ, cu tristete, ca foarte multi dintre membri valorosi ai forumului, ale caror postari erau o adevarata desfatare, s-au retras intre timp, unul cate unul. Inca o data, pacat....

Link to comment
Share on other sites

Un forum de discuții este alcătuit din totalitatea membrilor lui, nu doar din moderatori și administratori. Eu zic că nu are sens să ne dăm interesanți cu "warn" și alte prostii de instrumente pe care le avem la dispoziție, cel puțin nu în cazul celor care totuși au spus și mai au de spus destule chestii interesante, ci să tolerăm puțin și ceea ce ni se pare poate mai agresiv, jignitor, atitudini care pot părea superioare și altele asemenea.

Nu de alta, dar chitara înseamnă și foarte mult ego, cel puțin până la un punct și nu e surprinzător când se mai iau spiritele la harță. Și instrumentele administrative sunt ok, dar nu trebuie folosite decât ca ultim resort. Pe mine unul nu m-a deranjat deloc tonul și limbajul din subiectul ăsta, din partea nimanui, atâta timp cât am mai putut citi pe alocuri chestii interesante. Și acu, hai să nu film prea copii, mai ales că sunt unii oameni pe aici care au încasat din plin toate plăcerile sistemelor care-și tratau membrii ca pe nimic. Niște replici tăioase sau un 'cartonaș galben' sunt mizilicuri de lumea întâi, nu ar trebui să ne mai burzuluim atât din nimic. În viața REALĂ lumea se împacă și rade câteva rânduri la povești. Ce suntem, bărbați sau panseluțe emasculate? :D

Stratman, ce facem dacă nu ne convine guvernul? O tăiem? :) Eu vreau să stai, nu-s vechi pe aici dar m-am mai uitat ici colo și-mi place de tine. Mă simt lezat să te lași plecat doar pentru un warn aiurea :D

Edited by apocapsile
Link to comment
Share on other sites

Cred ca  administratorii  forumului ar trebui sa  reconsidere acel  "warn" si trebuia sa actioneze  in "directia  opusa " .mai din timp .ca sa nu se ajunga la probleme .

Se vedea clar provocarea foarte subtila din partea @neuromantul  , fara argumente doar sustinea conflictul .cu diversiuni .Nici acum nu stim daca este chitarist  sau nu ,canta sau nu , nu ne-a postat macar doua masuri de ceva ce poate sa faca la un orice instrument .

Personal am incercat sa arat ca nu are nici un argument ci doar face "valuri" dintr-un motiv necunoscut ( presupus  din plictiseala , "ego " , mercantil si ce mai putea fi )..

Se putea sa trimita  doar un mesaj stimatului nostru coleg @StraMman   si sa-l roage sa nu mai raspunda provocarilor  iar cu @neuromatul sa clarifice daca esteo "clona"/

Pe @StratMan il rog sa treaca peste aceasta actiune " administrativa " ce pare cam pripita..

 

Edited by karpi
Link to comment
Share on other sites

Eu as vrea sa nu se supere StratMan ca zic asta, dar postul ala este cersit de atentie. Daca vroia sa nu mai activeze pe forum, nu mai activa pe forum, nu facea pentru un warn atata agitatie. Si da, toata lumea apreciaza activitatea lui pe forum si cunostintele pe care le poseda.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Nu se retrage, doar nu va mai fi membru activ ! Cu alte cuvinte, o să avem mai puţine linkuri cu bancuri, ţâţe şi iutubvideouri ! :P

 

Din punctul meu de vedere vektor şi-a făcut treaba ok ! Neuromantul a zburat, stratman a primit un warn pentru insulte, mare brânză un warn, hai să nu... 

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

  • Cosu locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.