www.rgc.ro Web analytics

Jump to content
sam

expirat vând [EXPIRAT] Vand Fender Stratocaster Eric Clapton Signature

Recommended Posts

Salutare,

 

M-am hotarat sa vand o chitara care personal mi-a placut foarte mult, respectiv un Fender Stratocaster Eric Clapton "Blackie" Signature. Chitara este intr-o stare excelenta, nu are lovituri, zgarieturi, probleme de niciun fel. Nici nu a fost reparata, modificata, retastata, etc. Uzura la taste este neglijabila, aproape insesizabila, per total a fost folosita destul de putin.

Pickguard-ul si knob-urile au fost inlocuite (din considerente estetice) cu unele negre, chitara fiind si ea tot neagra. Pickguard-ul nou este original Fender, in 3 straturi. Le am si pe cele vechi, albe. In rest totul este 100% original. 

Este made in USA, nu am acum nici poze si nici serial-ul, insa garantez ca este originala si ca nu are absolut nicio problema de niciun fel. Cei care ma cunosc de pe RGC stiu ca nu ma ocup cu 'mișmășeli', iar cele 79 de calificative de aici (toate pozitive) vin sa confirme astea.
 

O vand pentru ca sunt plecat din tara, nu se justifica sa o iau cu mine pentru ca oricum nu prea mai cant, deci sta degeaba si e pacat de ea.

Pentru cei interesati voi incerca sa rog pe cineva sa faca niste poze. Fiind plecat, nu ma pot ocupa personal de asta.

Pret 6300 ron (1400 euro). Chitara costa noua la GuitarShop peste 9300 ron, asadar pretul cred ca e mai mult decat rezonabil avand in vedere starea excelenta in care se afla. Pretul include si un toc original Fender Deluxe Tweed, care la Thomann costa 260 euro.
 

http://www.guitarshop.ro/chitara-electrica-fender-eric-clapton-stratocaster_p33.html
https://www.thomann.de/ro/fender_tweedcase.htm

Asadar pretul nu prea este negociabil, nu ma grabesc sa o vand si in niciun caz nu voi face reduceri semnificative.

NU MA INTERESEAZA SCHIMBURI! Poate doar o mare parte din bani cash (minim 1000 de euro) si ceva usor vandabil la schimb, de diferenta.

Poate fi vazuta/probata in Ploiesti sau Bucuresti, datorita valorii mari nu as vrea sa o trimit prin curier. Poate doar cu asigurare (suportata de cumparator), asta cred ca se poate discuta.

Va stau la dispozitie pentru orice intrebare. Insa va rog, nu veniti cu oferte ridicole si mai ales cu oferte de schimb.

---
 

Ca si particularitati, spre deosebire de Strat-urile 'clasice', ar fi urmatoarele:

Profil gat Soft "V", foarte comod din punctul meu de vedere.

22 taste, foarte utile pentru cine o foloseste pe-a 22-a. Eu nu prea ajungeam pe acolo :)

Tastele sunt Vintage, adica mai joase decat cele cele 'normale'. Sunt foarte comode, mie mi-au placut extrem de mult pentru ca nu imi obosea mana la cantari mai lungi.
TBX™ Tone Control si Active Mid Boost (0-25dB) care sunt niste boost-ere, foarte interesante din punct de vedere al posibilitatilor tonale. Desi configuratia dozelor este SSS, activarea boost-ului de medii face single coil-urile sa sune mai mult a humbuckere. 

Doze Fender Vintage Noiseless, niste doze excelente dupa parerea mea. Din cate noiseless-uri am mai avut, cred ca doar Kinman-urile mi-au placut mai mult.

Tremolo vine blocat din fabrica, nu l-am deblocat niciodata. Blocajul consta in 5 arcuri in loc de 3 si o bucata de lemn care tine bridge-ul fix. Se poate debloca foarte usor pentru cine foloseste tremolo.

 

Pana voi face rost de poze reale, chitara arata exact ca cea de mai jos:

0117602806_gtr_frt_001_rr.jpg

Edited by sam
  • Like 3

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.