www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Chitarist Caut Trupa


bogdanf
 Share

Recommended Posts

Salut. Chitarist, 22 de ani,in Bucuresti, caut colegi cu care sa punem bazele unui proiect muzical cat mai indraznet cu influente fusion, funk, rock, blues, jazz, reggae, electro, rap (why not). Astept propuneri de la orice fel de instrumentisti si vocalisti (cu versuri proprii),(sau dj/producer) dornici de face ceva de suflet, cu care sa ne putem mandri si afirma pe scena. 
Eu sunt student la UNMB, chitara si as dori ca trupetii sa aiba minimul de cunostinte muzicale, disponibilitate si dorinta de a iesi din bula coverurilor dar nici nu am intentia de a ne scufunda in adancurile undergroundului:)). Facem ceva frumos? 
Astept propuneri si idei. 
O zi faina! 

Edited by bogdanf
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

Salut,

 

   Mă numesc Bogdan, locuiesc în Bucureşti, nu sunt muzician profesionist, de curând mi-am dobândit libertatea, în sensul în care nu mai depind de serviciu. Mi-ar plăcea să fiu implicat într-un proiect pentru cover-uri din repertoriul internaţional, muzică blues, rock, în special dar şi alte genuri. Nu am cântat în formaţii, nu am experienţă, am studiat acasă, în timpul liber. Îmi place muzica bună şi am răbdare pentru a studia, însă este clar că nu vom putea ieşi pe piaţă decât după o prealabilă formare/ rodare/ dezvoltare. Mă interesează oameni serioşi, pasionaţi, dornici de implicare pe termen lung.

  Pot studia tabulaturi, mă descurc şi cu notaţia clasică. În primul rând doresc ca această formaţie să cânte din plăcere, cu pasiune şi determinare, apoi să intervină mercantilul.

  Alte detalii la tel. 0749.037.460.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Eu cant si la chitara bas, nu sunt implicat in nici un proiect si caut, dar unde pot afla mai multe detalii despre acest proiect pentru a-mi da seama daca m-as potrivi sau nu?

Din descrierea "proiect indraznet cu influente din toate genuri muzicale" nu prea pot sa stiu daca e ceva la care m-as pricepe sau nu.

Sunt interesat de partile: rock, blues, reggae si putin de rap si funk. Si de faptul ca sunt necesare si cunostinte muzicale.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.