• Announcements

  • Cosu

   Regulament Mica Publicitate   20/04/17

   Pentru a crea o atmosfera cat mai placuta in cadrul forumului, am stabilit citeva reguli care se aplica in cadrul sectiunii de Mica Publicitate: 1. Anunturile sunt permise doar in cadrul sectiunii Mica Publicitate. Orice anunt postat in alta sectiune va fi sters fara notificare prealabila. 2. MARE ATENTIE! RGC nu isi asuma nici un fel de responsabilitate pentru tranzactiile efectualte in sectiunea de Mica Publicitate. Recomandam sa dati dovada de foarte multa atentie atunci cind tratati cu persoane necunoscute. 3. Este OBLIGATORIU ca fiecare anunt sa contina un pret. Daca anuntul este de tipul SCHIMB atunci este obligatorie precizarea obiectelor care pot face obiectul schimbului. Orice anunt care nu respecta aceasta regula va fi sters iar initiatorul anuntului va fi avertizat. 4. Este permis un singur mesaj de tip "UP" pe zi, incepand cu ziua urmatoare dupa postare. Va rugam sa raspundeti la toate intrebarile pe cit e posibil intr-un singur reply. Suntem constienti ca nu se poate raspunde cu un singur reply la intrebari primite in diferite perioade ale zilei. Daca ati raspuns deja la intrebari, acel reply tine loc de "UP" pentru acea zi. Nerespectarea acestei reguli duce la stergerea anuntului iar initiatorul primeste avertisment. 5. Anuntul trebuie sa contina cel putin o modalitate de contact. Incurajam utilizatorii sa isi completeze datele de contact din profil. Daca modalitatea de contact se rezuma la mesaj privat (PM) recomandam utilizatorului sa isi seteze tipul notificarii pe Instant E-mail Notification. 6. Nu sint permise anunturile din partea persoanelor juridice. Pentru un contract cu RGC va rugam sa contactati administratorii. 7. Nu sint permise anunturile de tipul Intermediere. Nu se scriu mesaje de Mica Publicitate de orice fel (vanzare/cumparare/etc), pe chat. Pentru asta exista sectiunea de Mica Publicitate. Sfaturi: Poze reale ale obiectului in vanzare sint intotdeauna binevenite, deasemenea si inregistrari audio sau linkuri gen Youtube Un link catre pagina oficiala poate lamuri multe detalii. Inaintea postarii anuntului ar fi bine sa verificati daca obiectul vandut are un importator oficial in Romania iar pretul cerut sa nu depaseasca pretul din magazin. In titlul anuntului trebuie sa se reflecte ceea ce se vinde sau sa contina o referinta la obiectele vandute. Mesajele din cadrul topicului e bine sa fie ontopic. Postati numai daca aveti intentii serioase de a cumpara/vinde. Offtopicurile insistente ,poluand topicul, se vor solda cu avertizare. Se poate face un singur topic cu obiectul vanzarii/cumpararii/schimbului, nu se fac doua topicuri separate cu acelasi obiect exprimand intentia de a vinde/schimba. Topicurile duplicate se vor sterge, si se va da warn. Pentru a putea scrie mesaje pe sectiunea de publicitate, trebuie sa fiti de acord cu toate punctele enuntate mai sus.  
igenbiza

expirat [EXPIRAT] Godin Lgx Cognac Burst

Recommended Posts

Pret: 4063 RON


Localitate: Cluj Napoca


Contact: PM, 0751265082


Stare: Uzura normala

Accept schimburi: Accept schimburi

Vand chitara ideala pentru cover-uri: Godin LGX

 

Este o chitara care imbina cele mai cunoscute tonuri clasice de electrica - respectiv Gibson Les Paul si Fender Stratocaster - cu tonul de chitara electroacustica.

 

Chitara vine cu bridge cu pastile piezo LRBaggs si cu un egalizator dedicat cu 3 benzi pentru partea acustica. Pe partea de electrica vine echipata cu 2 doze humbucker legate la un selector cu 5 pozitii astfel: 1 - neck humbucker, 2 neck single coil, 3 - ambele doze, 4 - bridge single coil, 5 - bridge humbucker. Este echipata din fabrica cu doze premium, Seymour Duncan, Custom 5 la bridge si Jazz la neck.

Chitara este setata impecabil, tastele arata aproape impecabil.

 

Se da husa de fabrica foarte bina captusita si la cerere straplock. Chitara are 3680 grame (da, m-am intalnit cu aceasta intrebare...) Chitara se afla intr-o stare functionala perfecta si cu uzura normala pentru instrument fabricat in 2003.

 

Chitara nu se mai fabrica de mai multi ani si a fost inlocuita cu modelul LGX-SA, care are cateva dotari in plus. Pretul pentru SA e de aprox. 2200 EUR.

 

Eu vreau pe a mea 900 EUR negociabil. Trimit si prin curierat cu plata in avans si pe costul cumparatorului, iar in Cluj se poate incerca aproape oricand. In caz de schimb calculez cu pret mai mare, of course.

 

Pozele si mare parte din text provin de la fostul proprietar, la cerere pot face poza cu oricare detaliu. Pe ecranul meu culoare din poza cu fotoliul negru e ceea mai aproape de culoarea reala a chitarei.

Contact in PM sau prin telefon.

 

post-7570-0-32740600-1488273634_thumb.jpg

 

post-7570-0-11160000-1488273664_thumb.jpg

 

post-7570-0-25796800-1488273686_thumb.jpg

post-7570-0-26427100-1488273700_thumb.jpg

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.