hourglass Posted February 23, 2017 Share Posted February 23, 2017 (edited) Vand TC ELECTRONIC FLASHBACK 4X DELAY Pedala am cumparat-o de noua cu comanda de la un magazin din Romania prin Noiembrie, insa a fost retrimisa in service pentru un check, iar baietii de la Tc Electronic au hotarat sa-mi trimita alta in schimb (service-ul ar fi durat prea mult) si mi-au si extins garantia, pedala noua venind doar in Ianuarie. Exista factura noua pe luna Ianuarie. Prin urmare pedala este inca in garantie aproape 2 ani (trimit si factura originala la vanzare, cine o cumpara sa nu isi faca griji pentru vreun inconvenient viitor). Aceasta unitate nu are nici un defect de fabrica. A vazut un singur concert si am folosit-o la vreo 15 repetitii - este impecabila, exact ca si noua. A stat numai in pedalier-case. Se vinde pentru ca vreau sa imi cumpar alt delay. Acesta nu mi se potriveste. Pe mine m-a costat 900 de lei pedala - astfel, tinand cont de starea ei impecabila si garantia (care o ofer asa cum am zis mai sus) doresc 730 lei si mi se pare un pret corect. Accept si schimburi cu pedale pro quality (+ diferenta din partea mea daca e cazul) de fuzz, analog delay, reverb, volume pedal, harmonizer, loop. La cerere, ofer si poze cu factura! Iar pedala vine, bineinteles, in cutia ei cu toate 'brizbrizurile' aferente (alimentatorul ei, flyere etc) Cine foloseste Flashback? Brent Hinds (Mastodon), Joe Perry (Aerosmith), Andreas Kisser (Sepultura), John Petrucci (Dream Theater), Misha Mansoor (Periphery), Guthrie Govan (various) si multi altii. Caracteristici principale: TonePrint® enabled Beam enabled Pedal simple - don't read, rock! Three Presets Tap Tempo 16 Delay Types 40 second looper with undo function Independent loop and delay engines True Bypass (optional buffered) Analog-Dry-Through Expression pedal input Stereo in- and output MIDI enabled Subdivision selector including dual delay 9 Volt DC power supply included Humongous headroom Edited February 23, 2017 by hourglass 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hourglass Posted February 26, 2017 Author Share Posted February 26, 2017 Rezervat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hourglass Posted March 1, 2017 Author Share Posted March 1, 2017 Din motive obiective, pedala revine la vanzare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hourglass Posted March 2, 2017 Author Share Posted March 2, 2017 Rezervata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hourglass Posted March 7, 2017 Author Share Posted March 7, 2017 S-a vandut. Multumiri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts