www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Demo-Urile Lui Sickfish (Aka. Gombo)


Sickfish
 Share

Recommended Posts

Salutare tuturor!

 

De ceva vreme cant tot mai des, in regim "power hobby" si vreau sa avansez spre un proiect muzical profesionist in zona metal cu influente industrial, doom, gothic, pe alocuri hardcore si electro.

Asa mi-l inchipui eu, foarte consistent, dar voi vedea unde ma duce vocea si sufletul.

M-as bucura sa primesc niste recenzii la coverurile pe care le-am atasat.

Incep cu doua, mai soft, dar directia e cea descrisa mai sus.

 

Enjoy!

\m/

Sickfish - Runaway Train.mp3

Sickfish - Dreamer.mp3

Edited by Sickfish
Link to comment
Share on other sites

Nu mă pricep la voce, nici să cînt, nici să recenzez, dar, cum se zice, dacă aud ceva fain, recunosc, zic eu. Iar înregistrările tale, mie, unul, îmi plac. Probabil că mai sînt finețuri tehnice ici-colo de reglat, un control mai bun pe pasaje mai delicate, dar, de exemplu, timbrul tău mie îmi place mult. În general prefer cîntăreții cu voci grave și, chiar dacă a ta nu se încadrează neapărat în zona aia, m-a dus cu gîndul la Ville Valo și Nick Cave. Nu știu dacă-ți plac și nici nu contează (nici eu nu-s mare fan), dar e un compliment. :) Am regăsit ceva din stilul lor "laid back", spre plictisit (în sensul bun!).

 

Deci, mie îmi place, felicitări, la mai mare! :)

Link to comment
Share on other sites

Multumesc pentru impresii. Ai dreptate, mai e de lucrat la control si fineturi, dar sa stii ca nimeni nu mi-a mai zis pana acum ca am un stil laid back, si cred ca ai dreptate. Si imi plac si Ville Vallo si Nick Cave. S-ar putea sa fii mai bun decat crezi in aprecierile pe care le faci. Thanks again! ;-)

Link to comment
Share on other sites

Mersi și eu. Oricum, mi-a plăcut ce am auzit, cum spuneam, de obicei îmi plac vocile (și instrumentele) mai joase, iar cînd aud ceva ce-mi place, apreciez. :)

 

Aș fi curios cum îți stă vocea pe genurile de care ai zis. M-a dus instantaneu gîndul la tipul de la Moonspell sau cel de la Tiamat, deși e evident că ești ceva mai „deschis“ ca ei la timbru. Dar într-acolo m-am gîndit.

 

Succes și spor, mai aștept(ăm) mostre!

Link to comment
Share on other sites

He he,

Moonspell ascultam prin 2000 si am fost la Pepsi Sighet special pt ei, Nightwish, HIM si Guano apes. Am poza cu vocalul de la Moonspel. L-am intrebat cand vin in Romania, la care el: "Take me there!" .

Tiamat imi place f mult, Wildhoney-ul fiind albumul meu de suflet. e unul din cele cateva pe care le-as arunca in mixul ce mi-l doresc.

Cred ca as putea merge destul de jos, un test bun fiind Ashes to Ashes. Mike Patton e zeu la ambitus, si partile joase cu "I want them to know it's me, it's in my head", imi ies daca ma incalzesc, dar acutele de pe "...and I'll wave to you" destul de greu. O sa mai incerc, pt ca piesa aia e f tare, dar e grea daca vrei sa sune credibil. Daca vrei, pot sa mai pun un Sober de la Tool, dar are mici greseli pe final.

 Mersi din nou pt observatii ;)

Sickfish - Sober.mp3

Edited by Sickfish
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.