www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Și Noi Căutăm Tobar.


drares
 Share

Recommended Posts

Salut, cel vechi s-a stricat sau s-a pierdut așa că avem nevoie de un tobar nou în gașcă. Noi suntem 3 (#treiînplm) oameni pe la 40 de ani (fiecare) și cântăm de drag, adică în rest avem joburi, ba chiar și între 0 și 2 copii (tot fiecare). Repetăm în general o dată pe săptămână, seara, dar și mai des dacă e de pregătit vreo cântare. Ceea ce s-a mai întâmplat prin câte un club, spre bucuria noastră și – curios lucru – a celor prezenți.

 

Ne-am armonizat folosind compozițiile altora, dar avem vreo 7 piese proprii finalizate și un număr necunoscut în stadiu de idee. Deocamdată nu e foarte clar definit un stil, hard rock ar fi un punct de pornire, dar de acolo direcția e destul de variabilă. Așa că anunțul ăsta vine la pachet cu invitația de a participa la conturarea unui stil care să ne distreze pe toți 4. Sigur, la cântări am completat setul și cu preluări, dar încercăm să nu fie chiar alea mult-prea-cântate zilele astea (de pildă cântăm Inside de la Stiltskin sau Substitute de la The Who), iar scopul e oricum să le eliminăm treptat.

 

Râdem o grămadă, nu ne luăm în serios și tocmai de-aia ne pasă mult să iasă cât mai bine ce facem, ca să rămână un motiv de bucurie fiecare repetiție și fiecare cântare.

 

Na, cam asta ar fi. În București.

 

Mulțumesc,

Rareș

 

 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Salut, eu sunt Florin si sunt pasionat de tobe. Nu am mai activat pana acum in alte trupe, doar studiu in particular, in limita timpului. Dar vreau sa ies din starea asta, hotarat sa lucrez mai mult, mai concret, alaturi de o trupa. Am ascultat piese de pe youtube si ma cred capabil pentru a ajunge la nivelul auzit, si chiar de alte progrese pe care simt sa le fac prin munca si daruire. Daca v-am atras atentia, sunt bucuros sa ne reauzim. Florin (40 ani, 0 copii).

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.