www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Caut Amplificator


Sini
 Share

Recommended Posts

Chestia e ca eu am nevoie de cava fizic și bun nu de el3ctronica și digitalîsa pentru ca nu ma pricep încă și nu as lua ceva ce nu ma pricep sa folosesc nu prea e dom3niul meu asta digital , adică am nevoie de o părere de un amplificator bun care sa fie fizic fie scump fie mai ieftin am un buget pot lua cum ați spus voi tot felul de chestii digitale dar nu ma pricep la ele și nu vreau sa îmi prin urechile mie îmi trebuie un amp fizic niște butoane un gain o bucla de efecte cat de cat și sa sune bine on over drive put3rnic pentru un metal puternic un ton cat mai agresiv , gen nu știu sunt destule fizice acum aflu ca lămpile se schimba periodic deci nu îmi e prea ok nici asta asa ca ma rezum ori la un combo ori ceva pe tranzistori ori digitale dar care sa fie simplista adică fără chestii deastea cu conectare calculator placa de sunet rack etc , deși sun convins ca suna mai bine nu sunt pregătit pentru ele momentan nu știu sa folosesc din astea , deci rugămintea mea ar fi dacă ați putea să îmi dați un sfat cu adevărat bun pentru ce am nevoie eu gen nu știu cum suna line 6 spider 4 sau roland cube sau blackstar head , cube sau yamaha sau marshall

Link to comment
Share on other sites

 rugămintea mea ar fi dacă ați putea să îmi dați un sfat cu adevărat bun pentru ce am nevoie eu gen nu știu cum suna line 6 spider 4 sau roland cube sau blackstar head , cube sau yamaha sau marshall

 

 

 

 as vrea sa fie nou adîncă ce e al meu e al meu sa îl cumpăr eu direct din magazin.

 

 

Aşa e cel mai bine, mergi la magazin şi probezi. !

Din variantele tale, primele două sunt modelinguri, o plajă mare de tonuri, sună... decent, Blackstar şi Marshall sunt pe linia lor şi ca sa ajungi la soundul dorit tre' sa mai adaugi efecte din pedale sau procesor.

 

Ai întrebat de ăsta:

 

Cred ca am găsit ceva bun la preț mic cum vi se pare yamaha thr 10 varianta x ?

 

 

Şi mi se pare că merită să-l iei în considerare, se apropie de ce vrei şi e la bani mai puţini ! Nu permite conectarea la un cabinet extern , e un inconvenient, dar, după mine, sună bestial !

 

Şi e şi la o putere pe care ţi-o permiţi să o foloseşti, nu te mai gândi la scule cu nume ce se termină cu "100W", dacă vrei s-o foloseşti acasă şi n-ai încă trupă !

 

 

 

 

\m/

Edited by ramurel
Link to comment
Share on other sites

Bun sa reformulez, am o chitara esp mh 350 fr pana acum am cantat pe un marshall mg 30 cfx , de stăpânit chitara nu știu în măsură cam cat știu formule sweep picking , tap picking nu absolut perfect dar cat de cat , trupa nu am cant acasă și ici pe colo , reformulez îmi place keith merrow și ce am mai enumerat îmi place cum suna nu știu atât cât știu ei nici pe departe mie îmi place cum suna și ma axez pe genul asta sa evoluez în continuare la asta ma refeream nu ca, as cant ca ei nici nu ma pot compara cu ei dar nici un începător nu sunt, acum da am înțeles aici e plin profesioniști bun tocmai daia am și apelat la voi, nu am venit aici sa fac mișto am intrat ca sa cer și eu un sfat simplu despre un amplificator , ce-i drept poate m-am aruncat prea sus cu banii , și ce e ciudata ca știu chitara da nu am habar de amperi digitale nu e o crima am timp sa învăt .

Cred ca yamaha thr 10 x e o varianta buna , deși e un inconvenient ca nu are ieșire de difuzor extern da ce ma gândesc dacă as folosi un microfon în fata tras intr-o boxa sau un cabinet ar merge sa ii măresc puterea , ar suna la fel ?

Eu nu am zis ca vreau un amp scump și ca știu perfect chitara , vroiam un am de calitate ca sa nu mai fiu nevoit apoi sa schimb iar și ar poate doar sa adaug ici pe colo o pedala un procesor mai avansat când oi învățat sa folosesc deci repet eu nu m-am lăudat ca stăpânesc perfect chitara și gata îmi trebuie amp de mi de euro , sper ca acum m-am făcut înțeles

Link to comment
Share on other sites

Atunci ia-ti THR-ul. E simplu de folosit (cum vrei tu) si e perfect pt casa. Pastreaza restul banilor (eventual mai economiseste in timp si adauga la ce-ti ramine) si cind o sa stii mai multe despre echipament (si-o sa cinti intr-o trupa - recomand, e fun :)) ia-ti o racheta d-aia de care pomeneai tu la inceputul post-ului.

Si pe bune acum, scrie si tu mai ingrijit; e neplacut sa stai sa descifrezi felul in care scrii tu.

Link to comment
Share on other sites

Dacă preiei sunetul cu "microfon în fata tras intr-o boxa sau un cabinet", cum ziceai, o să ai nevoie de încă un amplificator care să îți amplifice semnalul de la microfon. Atunci nu mai bine iei totuși ceva din start mai puternic, că dacă tot nu ești foarte cunoscător în ale echipamentelor, o să te complici cu multe elemente în plus? În al doilea rând, o să deschizi un alt topic unde să întrebi ce amplif să iei pentru microfon. Sper că știi că nu e OK un amplif de instrument.

Eu zic să nu-ți complici existența. Caută un combo mai mare sau un head+cabinet, după cum voiai inițial. Ori dacă doar vrei să suni ca Yamaha pe Marshall, ia-ți o pedală de metal consacrată și ai terminat.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Bun sa reformulez, am o chitara esp mh 350 fr pana acum am cantat pe un marshall mg 30 cfx , de stăpânit chitara nu știu în măsură cam cat știu formule sweep picking , tap picking nu absolut perfect dar cat de cat , 

Daca-mi permiti, un sfat prietenesc si sincer.

Studiaza instrumentul pana cand nu mai are secrete fata de tine si dupa aceea vei stii exact ce sa cauti, atat chitare cat si efecte si amplificari. Toate acestea nu au rolul decat de a oferi un confort in timpul in care tu interpretezi. Sunetul se modifica in functie de nivelul tau de a performa. Daca ai fi avut tehnica  lui Keith ,cu certitudine ai fi ajuns la concluzia ca poti sa canti si pe Fender Frontman . Asta nu inseamna ca te-ai fi simtit si bine cu acel sunet .Dar in nici un caz nu te-ar fi pus in imposibilitatea sa canti.

Nu-ti cheltui bugetul pe lucruri care nu-ti sunt utile acum . Doar daca banii aia iti sunt absolut de prisos .

 

P.S. In timpul studiului individual foloseste metronom si evita pe cat posibil efecte sau alte device-uri care compreseaza sunetul chitarei . Studiaza fara efecte de distors sau alte lucruri care pot insela tuseul degetelor . Un pic de overdrive ai putea incerca numai dupa ce sweep-urile , tap-urile,legato,..etc, ies sincronizate si se aud clar , ferm si articulat .  

Edited by ggg
  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Ok, sa te informezi bine daca te hotarasti sa-ti iei avid eleven rack; mi se pare ca editorul stand alone pt pc necesita ilock. Aaa si sa te mai interesezi daca avid mai dezvolta updtate-uri pt el. Succes, si sa te bucuri de el, oricare o sa fie cel pe care ti-l vei lua.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.