www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Reconditionare Chitara Electrica - Timisoara


hourglass
 Share

Recommended Posts

Am nevoie de o reconditionare a chitarii mele.

 

S-ar putea sa fie vorba de indreptat gat si retastare. Falseaza la intervalul 6 si 7 cele doua corzi groase si aproape toate corzile dupa intervalul 12. Nu este intonatia pentru ca i-am facut reglajul si nu am reusit nicicum sa o potrivesc. Chitara are vreo 10 ani de la cumparare, dar are o importanta sentimentala. Este intr-o stare buna, insa probabil fiind entry level cand am cumparat-o, materialele au mult mai saracacioase, iar trecerea timpului a afectat-o. A suferit diverse modificari pe parte electronica, insa din punctul asta de vedere sunt foarte multumit.

 

As dori recomandari, sa stiu la cine pot lasa chitara in timisoara si sa am increderea ca imi rezolva problemele. In judetul meu cunosc o singura persoana care ar putea face asta, insa am mai fost la dansul si niciodata nu am fost multumit de serviciul prestat.

 

Sunt dispus sa vin sa las chitara si sa platesc si un avans daca este nevoie, fara nici o problema. Tot ce imi doresc e sa stiu ca pot sa iau chitara si sa fie pusa la punct exact asa cum trebuie.

 

Multumesc.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.