• Announcements

  • Cosu

   Regulament Mica Publicitate   20/04/17

   Pentru a crea o atmosfera cat mai placuta in cadrul forumului, am stabilit citeva reguli care se aplica in cadrul sectiunii de Mica Publicitate: 1. Anunturile sunt permise doar in cadrul sectiunii Mica Publicitate. Orice anunt postat in alta sectiune va fi sters fara notificare prealabila. 2. MARE ATENTIE! RGC nu isi asuma nici un fel de responsabilitate pentru tranzactiile efectualte in sectiunea de Mica Publicitate. Recomandam sa dati dovada de foarte multa atentie atunci cind tratati cu persoane necunoscute. 3. Este OBLIGATORIU ca fiecare anunt sa contina un pret. Daca anuntul este de tipul SCHIMB atunci este obligatorie precizarea obiectelor care pot face obiectul schimbului. Orice anunt care nu respecta aceasta regula va fi sters iar initiatorul anuntului va fi avertizat. 4. Este permis un singur mesaj de tip "UP" pe zi, incepand cu ziua urmatoare dupa postare. Va rugam sa raspundeti la toate intrebarile pe cit e posibil intr-un singur reply. Suntem constienti ca nu se poate raspunde cu un singur reply la intrebari primite in diferite perioade ale zilei. Daca ati raspuns deja la intrebari, acel reply tine loc de "UP" pentru acea zi. Nerespectarea acestei reguli duce la stergerea anuntului iar initiatorul primeste avertisment. 5. Anuntul trebuie sa contina cel putin o modalitate de contact. Incurajam utilizatorii sa isi completeze datele de contact din profil. Daca modalitatea de contact se rezuma la mesaj privat (PM) recomandam utilizatorului sa isi seteze tipul notificarii pe Instant E-mail Notification. 6. Nu sint permise anunturile din partea persoanelor juridice. Pentru un contract cu RGC va rugam sa contactati administratorii. 7. Nu sint permise anunturile de tipul Intermediere. Nu se scriu mesaje de Mica Publicitate de orice fel (vanzare/cumparare/etc), pe chat. Pentru asta exista sectiunea de Mica Publicitate. Sfaturi: Poze reale ale obiectului in vanzare sint intotdeauna binevenite, deasemenea si inregistrari audio sau linkuri gen Youtube Un link catre pagina oficiala poate lamuri multe detalii. Inaintea postarii anuntului ar fi bine sa verificati daca obiectul vandut are un importator oficial in Romania iar pretul cerut sa nu depaseasca pretul din magazin. In titlul anuntului trebuie sa se reflecte ceea ce se vinde sau sa contina o referinta la obiectele vandute. Mesajele din cadrul topicului e bine sa fie ontopic. Postati numai daca aveti intentii serioase de a cumpara/vinde. Offtopicurile insistente ,poluand topicul, se vor solda cu avertizare. Se poate face un singur topic cu obiectul vanzarii/cumpararii/schimbului, nu se fac doua topicuri separate cu acelasi obiect exprimand intentia de a vinde/schimba. Topicurile duplicate se vor sterge, si se va da warn. Pentru a putea scrie mesaje pe sectiunea de publicitate, trebuie sa fiti de acord cu toate punctele enuntate mai sus.  
Sign in to follow this  
ametist

vând Tc Electronic G System

Recommended Posts

Pret: 900 euro


Localitate: Fagaras


Contact: P.M


Link producator: https://www.thomann.de/ro/tc_electronic_gsystem.htm?ref=search_rslt_tc+electronic+g+system_180793_3


Stare: Foarte buna/Ca nou

Accept schimburi: Nu accept schimburi

Vand TC Electronic G-System , cumparat din Anglia in primavara , este ca nou , folosit doar in casa ( ambalaj original , manual utilizare , nu mai am stickerele iar  cabluri de alimentare de 9v pentru alte efecte  am 2 buc. ).

Nu cred ca are sens sa mai scriu ce face deoarece net-ul e plin de review-uri.....

Poze o sa pun in cateva zile .

Pentru cine doreste il pot da cu case ( facut la comanda , 120 euro cu loc ptr inca 2 pedale de marimea Bogner Ecstasy ) la pretul de 950 euro nediscutabil sau cu case si pedala de drive Bogner Ecstasy Blue , la pretul de 1100 euro.

post-2059-0-26360300-1476362276_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Update pret pentru tot pachetul : 950 euro , pret fix.


Super oferta valabila pana la 01 decembrie 2016 - 900 euro pret fix tot pachetul. ( only cash !!! )


Pretul revine la 1.000 euro tot pachetul pentru cash si 1.100 euro  pentru combinatii , in principiu as fi interesat de un Fender Stratocaster ok. 

Edited by ametist

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pret pentru     :     TC Electronic G-System - 750 euro

                             G-System + Bogner Ecstasy blue - 900 euro

                             Case facut pe comanda - 100 euro. ( il vand separat doar in momentul in care se vinde G-System-ul )

Pentru cine cumpara G-System-ul + Bogner-ul , case este CADOU !!!!!

Preturile sunt absolut fixe.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu mai sunt interesat de varianta cu chitara , procesorul se vinde doar cash !

 

tc electronic G-System 750 euro

tc electronic G-System + case 800 euro

case-ul se vinde separat doar in momentul cand s-a dat G-System-ul , pret 100 euro.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.