www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Ce Ne Mai Enerveaza


Posho
 Share

Recommended Posts

Reclama perfect stupida la alde Bergenbier, cintata ca porcu', avind ca personaje niscaiva tipi grasuni. Si muzici stupide. Ceva puiuta care-a fost buna acum 20 de ani (L. Groza), ceva naist mistic, plicticos si fara pic de substanta cam ca un soi de guru de provincie, niste fosti, usor mediocri, niste ceva altii, multime/decor miscator.

 

Daca povestim si despre reclama la XXL mai bine inchidem computerul, scoatem cablurile din el si-l ascundem intr-o cutie de carton. Citeva marfuri de carne, ceva fatuci cintatoare de foame (relax, sint doar niste consumabile ieftine, doua june care au pierdut definitiv lupta cu celulita), niste Pocorschi, marketing ocazional (remember Ciocolata Nike), Cotabitul National cu voce si fara sens (cindva tipul asta chiar a stiut sa cinte (vedeti Pasari De Fum-Holograf) da' nu avem la purtator simtul penibilului si ne boim parul maron. Asa scapam si de virsta si de X-urile de la picioare. La dracu, asocierea Mihai Pocorschi + fiul sau (chitarist respectabil) cu marfurile vorbitoare este in cel mai bun caz jenanta pentru orice iubitor de muzica.

Edited by Posho
 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Carmen fosta Muresan actualmente Carmen Harra. Pripasita-n Bucuresti (decenta ma impiedica sa scriu cum) fosta cintareata mediocra in Trio Expres si oama de afaceri a trupei. 

Mai nou e prezicatoare, horoscopista, tratamentista naturista, sfatuitoare nutritionista si altele de gen. Si aude voci. Multe voci. Intr-o lume normala la cap daca auzi voci te ceri la medic de una singura sau macar afli la sezatoare ca ai un bai. Da' asta nu, asta vinde energii, tratamente pentru cancere pe care nu le are, o logoree mistica tolerabila poate la o pubera timpa dar o femeie cu vastele dumneaei experiente cel putin inavuabile s-ar cadea sa fie macar mai discreta.

Servus, fa, hai sictir!

 • Like 2
Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Unu' de-i zice Remus Radulescu si e un soi de responsabil cu pilde la Radio Romania Actualitati, pilde de propaganda cre(s)tinoida la nivel de liceu industrial de Filozofie-Istorie, programa clasei speciale de coafeze, difuzate sub titlul "O vorba buna". Azi respectiva misiva mistica a fost despre "ascultarea copacilor". Astia zice 'mnealui ca "vorbesc daca stii sa-i asculti". Trec peste flotarea logica (imi si inchipui paduri intregi nevorbite - au prins vreun ratacit, ala va fi excedat in fata logoreei, saracele plante cu incontinenta verbala napustindu-se asupra urechii bietului ascultator) ca n-ar fi primul homo religiosus care luat la bani marunti e intelectualmente nul si in definitiv fiecare dintre noi mai batem cimpii uneori, dar chiar s-o faci cu program e enervant.

Edited by Posho
 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...
 • 5 months later...

Mai, exact la Selgros ma duce gindul cind imi vin in cap bunataturi, delicatese si-asa. Da, si la aia, maldarul ala de ifose, femeia Morgensters, ce sa-ti spun!

 

Exista insa si o prezenta buna in reclama aia: Marius Florea Vizante. Bun, dar asta e un actor care poate sa-l faca interesant pina si pe Daniel Constantin.

Edited by Posho
 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Acei instrumentisti (in cazul meu tobar) de care ai nevoie in trupa, zici ca l-ai gasit, e bun, talentat dar nu are tobe si are pretentie ca toti ceilalti membrii din trupa sa cotizeze ca el sa-si cumpere scule dupa ce in prealabil a promis ca isi cumpara cu banii lui, iar apoi motiveaza ca a "intervenit" ceva si a cheltuit din ei.

Si mai e o categorie de septari care au scule de mii de euro,chiar si sala proprie de repetie frumos amenajata, dar nu stiu nici macar cel mai simplu ritm sa bata.

Link to comment
Share on other sites

Marele cacarez national Dragnea. Baiatu', ala cu mustata, bai, chelner, ti-am comandat un espresso scurt fara zahar. Pe-asta ce mi l-ai adus sa-l bei tu, ba, tarane. Vezi ca ti se vad monturile prin pantofi. Mars acasa, Si gura ca-ti imprim mustata pe incisivi, bombonicu' taichii.

 

Cu ce-am pacatuit de-l am Prim Ministru pe cvasi-oligofrenul ala de Timis? Ala nu-i in stare sa comande unui pluton de pifani hamesiti sa mearga la cantina! Nevertebrat cu pampersii plini. Asta negociaza interesele mele cu Frau Merkel?

 

Da' cu adunatura asta de toape ce-i? S-a strins scursoarea putorilor tarii asteia, bibliotecare la Primarie si fatalai la Justitie asa, ca de 24 Ianuarie? La Multi Ani, Romania, da' unde-am gresit? Cum de-am ajuns sa fim condusi de guvizi de duzina si de nataraie foliculinice?

Edited by Posho
 • Like 2
Link to comment
Share on other sites

La Multi Ani, Romania, da' unde-am gresit? Cum de-am ajuns sa fim condusi de guvizi de duzina si de nataraie foliculinice?

 

Pentru ca asa a votat poporul care a votat, pana mea! Si acum lupta-te cu ciumetii care au patruzeci si ceva la suta majoritate. Din miracolele politicii de Balcani, ce sa zic...

Link to comment
Share on other sites

Ceva putoi autosuficient, Serban Nicolae. Intr-o lume normala asta e bun cel mult sa vinda creioane dintr-un pahar in piata publica. Pe-aci e senator.

Ma rog, la cit de stupid e Parlamentul Romaniei se gaseste loc de sef in majoritatea locvace care-l alcatuieste pentru un astfel de guvide.

Fuck off, fatty one. Or else...

 

Aaa, Grindeanule, micule idiot pufos, tu, vierme mic, nu ma apuc sa ma intreb cum ajunge un biet combinator de provincie Prim Ministru, dar, bai, unul ca tine in Josefini falimenteaza ieri, tu, narod si stupid, zici te-ai scos insa te joci cu o grenada fiind inconjurat de un pluton de artificieri. Baiatu'- gel-de-par, fa-ti disparitia din viata publica, mars la chiosc dupa tigari si fa-ti un bine. Propriu. Degage vermisseau!

Edited by Posho
Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.