www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

[GHID]Multiefect pe calculator


Recommended Posts

Of course, my horse!:)

Pro Tools M-Powered 7 este ultimul "m-audio" soft scos de cei de la Digidesign.Acum si compatibil pe Windows XP, dar pastrandu-si traditia cu Mac.urile (acum OS X).

->pana aici in limba romana, ca mi-e somn<-

 

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pro Tools M-Powered 7 software allows M-Audio hardware enthusiasts to easily enter the powerful recording, editing, and mixing features of Pro Tools. With up to 32 simultaneous tracks of 16- or 24-bit digital audio,(iti dai seama) and support for up to 96kHz sample rates, Pro Tools M-Powered 7 is an ideal companion for M-Audio interfaces and audio interface keyboards—whether you’re recording solo or entire bands.

Once you’ve finished your recording, you can fine-tune your performances with Pro Tools’ unmatched nondestructive editing tools. Shape sounds, compose parts, and add effects with RTAS instrument and effects plug-ins.(aici poa' sa fie si reghin ca-l transformi in Fat-Frumos peste noapte) Create polished mixes with professional mixing features and full mixer automation.

Automatically analyze and tighten percussion tracks with Beat Detective LE. With Pro Tools M-Powered 7, you’ve got the tools you need to create professional mixes wherever you want to take your music.

 

Most M-Audio audio interfaces also support MIDI—and Pro Tools M-Powered 7 software’s fully integrated MIDI sequencer allows you to record, edit, and mix up to 256 MIDI tracks alongside your audio tracks. Launch your favorite instru ment plug-in to get the sound you want. Engage loop recording to quickly develop a multi-layered drum pattern, then use Groove Quantize to give it the right feel.

 

Si vine bomba:

One of the benefits of Pro Tools M-Powered 7 is that you can harness the creative power of specialized M-Audio production hardware. The Black Box not only gives guitarists killer amp modeling, unique beat-synced effects and inspiring drum patterns—it serves as a Pro Tools M-Powered-compatible audio interface for Mac and PC.

 

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

Mai pe inteles: ProTools este combinatia dintre Cubase SX (sau VST) NUENDO, REACTOR, REASON, Sonar 2.2 si LOGIC

Adevarul este ca ProTools e un program de studio ... Cei de la Metallica l-au folosit cu Bob Rock la intemeierea St. Anger.ului!

Link to comment
Share on other sites

1)Protoolsul este vechi de cand lumea si pamantul si abia acum a migrat catre un soft ce nu trebuie cumparat cu o carca de hardware.

Si tot nu inteleg celegatura are cu subiectul : [GHID]Multiefect pe calculator

Acum ideea e ca tie nu cred ca iti trebuie o scula asa de porcoasa cum e protools , logic audio , nuendo , cubase sau mai stiu eu ce ca sa inregistrezi acasa. Sigur e ok daca le ai dar ca utilizator casnic e ca si cum ai omorî un tantar cu bomba atomica.

 

2)M-audio blackbox nu e asa de tare :)

 

Daca vrei deschidem un subiect nou pe tema asta

Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...

ok am si eu cateva nedumeriri:

- vreau sa inregistrez sunetul ce iese din guitar rig 2 cand improvizes peste un backing track asta implica sa cant in acelasi timp cu backing track. Problema este ca noul track inregistrat contine ce cant eu + backing trackul. Mentionez ca inregistrez in multitrack deci vreau doar ce cant eu sa fie pe noul track. pentru ca negativul deja il am pe alt track.

problema a aparut cand am inceput sa folsosesc guitar rig deoarece el scoate sunetul pe wave si cand dau la recording trebuie sa selectez wave si tot pe wave mi se aude si backing trackul... Daca folosesc procesoru de sunet si bag in line in si fara guitar rig e floare la ureche pe noul track inregistrez ce intra pe line in si sanatate totul merg bine chitara mea este pe noul track frumos curat si backingul este separat cum trebuie sa fie. ce trebuie setat sau ce trebuie folosit.... (mentionez ca inca nu stiu care e treaba cu VST daca trebe asa ceva )

pls help.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

si eu am un sb! live! si in guitar rig daca folosesc direct placa de sunet sunetul imi apare tare ciudat - periodic (asa tot la jumate de secunda) se intrerupe si parca porneste iar... oricum ceva artefacte nasoale.

 

Cum bag drivere ASIO pt live!? am incercat cu ASIO4ALL si nu mere... cu acest program la input se vede cand dau in chitara ca are semnal, la output zice ca are - la fel - dar in boxe nu aud nimic. Pe principiul totul e bine dar nu merge.

 

Sau pt live! nu e nevoie de ASIO4All... dar fara el nu am nici o optiune de ASIO si fac doar ce am zis in primul paragraf ceea ce duce la rezultate extrem de proaste.

 

Any ideas???

Link to comment
Share on other sites

Guest Baumwolle

Urmeaza exact pasii din ghidul pus de Cosu, n-are voie sa nu-ti mearga (posesor de SB Live! 24bit talkin' ).

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
Guest blitzkrieg

am instalat Asio4all si GuitarRig2 dar cand vreau sa lansez GuitarRig-ul imi zice "Sorry, but your computer does not fulfill the minimum requirement to run Guitar Rig 2. You need a CPU that supports SSE or AltiVec".

Se mai poate face ceva ?

Link to comment
Share on other sites

Urmeaza exact pasii din ghidul pus de Cosu, n-are voie sa nu-ti mearga (posesor de SB Live! 24bit talkin' ).

am mai postat asta pe undeva.... : spune-mi te rog cum pot scoate latenta de la Sb Live!..am incercat de toate inclusiv pasii descrisi de Cosu dar mai putin de 35ms nu am putut scoate ceea ce e destul de nemultumitor (mai ales la partea ritmica). ram am, procesor la fel.....

alte idei? help

Edited by geooo
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Dacă interesează pe cineva, pot scrie un mic tutorial despre instalarea/configurarea kX driver - un driver alternativ pentru SB Live!/Audigy/Audigy 2 cu suport ASIO. Pentru mai multe detalii, http://kxproject.lugosoft.com/index.php?skip=1 .

 

lbogdan si ce imi ofera kx driver fata de driverele oficiale de la creative.. mentionez in cazul unui audigy 4 value.... ? care are deja asio .... sunt mai bune sau care e ideea...

Link to comment
Share on other sites

pentru cei carora nu le merge guitar rig(mie mi'a fost lene sa mai trec prin toate procedurile instalandu'l) recomand ReValver de la Alien Connections... nu'i asa pretentios... singura problema de care am dat eu e ca n'are scroll in sus sau in jos si pe masura ce bagi efecte n'o sa poti sa umbli la setari decat la primele 5-6 de sus, ca la restu n'ajungi... are preampuri, eq, wah-wah, chorus, niste filtre, reverb, delay, amp sim, tremolo, compresor, noise gate, room sim etc. daca ignorati dezavantajul lipsei scollului (poate e doar la mine problema, monitoru meu nu suporta mai mult de 1024*768), puteti sa scoateti niste combinatii destul de potente... for starters... si apropo se poate folosi si ca plugin vst si live

Edited by daemon
Link to comment
Share on other sites

Marius T,

 

După cum ziceam, kX suportă în întregime Live!/Audigiy/Audigy 2, pentru Audigy 4 Pro având doar suport parţial. Nu ştiu de Audigy, dar driverele oficiale de Live! nu suportă ASIO. În plus, folosind kX ai posibilitatea să 'programezi' DSP-ul plăcii de la 0, în sensul că ai intrările şi ieşirile plăcii şi o multitudine de efecte 'out of the box' (care pot fi extinse 'programându-ţi' propriile efecte), tu putând să stabileşti legăturile (wiring-ul) dintre ele.

Pentru mai multe detalii, vezi FAQ-ul de pe site-ul lor.

Edited by lbogdan
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

oh fuck.guys sa fiu al naibii dak inteleg. am trag guitar rig de la linku lu cosu..il instalez si cand sa-l deschid..ur trial period has expired.. :)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
Guest MrJackson

Nu merge, ce n-ai inteles? o.O

 

 

Serios acuma: ai input? ai ouput? ai chitara? ai da volumu la max din doze?

 

Erm, cablu ai? :)

Link to comment
Share on other sites

lol calmati-va deci uite cum e: bag chitara in calc, se aude in boxe, acceptabil, dar imediat cum bag efect in guitar fx box, se aude un parait like there's no tommorow, si asta fara nici un efect. am incercat cu noise gate, dar tot inacceptabil e. si in guitar rig nu merge deloc! si daca incerc sa setez ceva din midi and audio settings, pur si simplu ingheata programu. volumu din chitara e la max...

as vrea sa fac din guitar rig efectele, dar ma lovesc de problema asta. se aude doar chitara, fara efecte, fara nimic, si asta la inceput.. dupa aia a inceput sa nu mai dea nimic la input si output

cred ca e din cauza ca am bagat intai chitara in amp si dupa aia in calc(de la iesirea de "phone"), de unde merge in boxe. e bine?

asa imi arata guitar rig: http://i99.photobucket.com/albums/l318/cur...07/untitled.jpg

Link to comment
Share on other sites

Guest MrJackson

Daca am citit cu atentie (vezi ca e un mare daca aici :)) e clar ca tu nu ai setat ca input pe line-in. Cel mai probabil e pe microfon sau pe What-U-Hear (motiv pentru care iti intra in feedbacku ala naspa de care vb acolo)

Link to comment
Share on other sites

Guest MrJackson

Poti sa ai si zece mufe... dai tu frumos un dublu click pe iconu ala cu difu din systray, selectezi recording si acolo bifezi line-in... should work just fine.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.