www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Legea Antifumat


vaxe
 Share

Recommended Posts

nu sînt de acord, în condiţiile în care legea spune că: "prin spațiu public închis se înțelege orice spațiu accesibil publicului sau destinat utilizării colective, indiferent de forma de proprietate ori de dreptul de acces, care are un acoperiș, plafon sau tavan și care este delimitat de cel puțin doi pereți, indiferent de natura acestora sau de caracterul temporar sau permanent".

 

Practic nu poţi fuma nicăieri.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

orice spațiu accesibil publicului sau destinat utilizării colective, indiferent de forma de proprietate ori de dreptul de acces,

 

Pe mine nu ma afecteaza, nefiind fumator, dar nu pot sa nu remarc cat pot fi de imbecili parlamentarii si cu comisiile lor juridice cu tot!!! Nu-s in stare sa formuleze un text de lege clar si care sa nu te bage-n ceata??? Adica cum "accesibil publicului sau destinat utilizarii colective" si apoi baga treaba cu "indiferent... ... de dreptul de acces" ... Pai ori e acesibil publicului, asa cum sunt localurile, institutiile, sediile de firma, etc, ori cu acces restrictionat, daca e vorba de dreptul de acces...

Edited by alinu_tau
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

din moment ce tigarile sunt legale, aduc un venit gras la buget, noi fumatorii, nu avem dreptul sa bem o cafea, o bere, un suc, intr-un bar, local?

nu vreau sa fumez in cinema, la teatru, in scoala, etc. dar, nici in bar?

bar-uri, care ar trebui sa aiba zona de si-si. cum era candva.

ori, sa se faca baruri cu aer pur pt nefumatori, dar sa imi lase si mie o crasma, ceva...

pana la urma un fumator, privind strict aspectul tigarilor, plateste mai multe dari catre stat.

asta este discriminarea unei parti contra celeilalte.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Inca de la 13 ani am avut bunul simt sa nu deranjez nefumatorii...

Legea e stupida... ma asteptam sa debiteze astfel de dejectii...

 

Dupa mine legea ar fi trebuit sa fie cam asa:

 

Articolul ... ma-sii ...alineatu dracu... interzice fumatul in toate locurile publice (mai putin cele special amenajate) precum si in toate locurile private (mai putin cele special amenajate).

 

Pa urma pentru spatiile astea special amenajate trebuiesc anumite conditii de indeplinit, anumiti factori de luat in calcul... si uite asa ne extindeam la un lucru facut cu cap.

 

Ah si aici nu punem in discutie casa si curtea...

 

Legea care au dat-o astia daca stai sa o analizezi, reiese ca poti fuma pe strada... dar daca ai musafiri in casa s-ar putea sa fie nitel ilegal :)

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

S-a intimplat sa fiu la Londra exact in saptamina in care primarele lor care era Ken Livingstone a inceput sa aplice o lege similara. Toata lumea statea pe-afara si se uita prin vitrine la meciuri. Si nici n-a plouat decit de doua ori: de luni pina simbata si de duminica pina luni. Bineinteles ca a explodat constructia de terase acoperite.

Umblau din terasa in terasa initiatorii unei petitii de protest la adresa legii si a primarelui si evident ca am semnat-o desi le-am spus ca nu sint "subject", supus al Maiestatii Sale adica. Asa ca ma gasesc intre protestatarii cu umor dar o voi respecta.

Imi piere insa umorul cind vad cit de prost e scris textul legii romanesti si la cite interpretari abuzive poate da nastere. Un amatorism parlamentar, dar nu e mult de asteptat de la adunatura aia de stupizi.

 

Ca anecdota: cind sa vin acasa merg la Heathrow, depun bagajele si ies afara la o tigara. Sintem afara din aeroport intr-un spatiu ingradit, marcat pentru fumatori, delimitat cu ghivece cu plante-n ele, eu, vreo 2 olandezi, vreo 2 fatuci si un texan gras fumindu-si trabucul puturos cind spre mine ca eram mai tabachera, asa, vine rostogolindu-se ca altfel nu pot spune o grasana spalacita cu un puternic accent american din Sud urlind cu ochii iesiti din orbitele-i ca de boxer profesionist ceva de genul: iti faci rau, iti distrugi sanatatea, cancer, poluezi, gravide, copii, incalzire globala, democrati, ma rog, toata salata. Am avut replica: i-am spus ceva pe tema "simpla vedere a corpului ei diform imi arde retina". Spre surpriza mea a facut stinga-mprejur si a plecat bombanind si clampanind din, evident, flip-flops, ce Londra ma-sii! Am fost eroul zilei, felicitat de toata lumea dar si blagoslovit de texan cu o palma amicala intre omoplati, de mi-am pierdut respiratia vreo 10 secunde.

 

Relax, people! :)

Edited by Posho
  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Mare Victorie .

 

Este OK !

Pacat ca nu o sa mai ai unde si cui sa canti ,,jazz ,blues sau metale  muzici ce nu prea se canta  in salii de spectacole .

 

Chitarele "vintage" original ingalbenite de la fumul din BAR  vor ajunge la preturi astronomice ,,,hehe.

 

Mare-i gradina ...si se poate fuma ..

Edited by karpi
  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Nu sunt fumator, dar n-aveam nimic cu fumatorii si mai fumam si eu cate una cand ieseam. Nu ma deranja. Poluarea din oras era mult mai ingrijoratoare.

 

Problema e ca 'nefumatorii' oricum ies doar din cand in cand in oras si beau o bericica si se duc acasa devreme 'sa prinda metroul'. Asa ca tot barurile ies in pierdere. Partea cu canceru' tot de genetica depinde mai mult.

Link to comment
Share on other sites

Sa ma omori ca nu pricep ce gimnastica mentala trebuie sa faci ca sa nu interiorizezi ca pur si simplu nu poti fuma in spatiu public fara sa-i deranjezi pe ceilalti. Daca am inlocui "ars tutun" cu "ars cauciuc de anvelopa" in valoare egala, poate ar fi clar. 

 

Nu vorbesc despre o eventuala demarcatie intre 1-2 tigari aprinse intr-un club in care nu poti pune banii pe masa ca ti-i trage sistemul de ventilatie in tavan si fumul de care poti sa-ti rezemi bicicleta din vasta majoritate a locurilor in care se fumeaza.  N-am de gand sa incep discutie despre sanatate, cancer, poluare, bani, spanac. Discut doar de bun simt. Cum naiba sa aprinzi cauciuc in spatiul public si sa-ti imaginezi ca poate nu deranjezi?

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Foarte corect si de-acord.

 

Sunt fumator insa cand ma duc intr-un bar prefer sa ies de-acolo sa fumez decat sa stau cu berea in mana si sa tai fumul cu foarfeca. 

 

Sa nu mai spun cum iti miros hainele de iarna dupa ce le lasi pe scaun intr-un astfel de local.

 

Nici patronii nu fac mari eforturi sa instaleze sisteme de aerisire adecvate. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ce aveti ma...

 

De fumat tot o sa se fumeze in baruri numai ca o sa se fumeze cu stil... Vorbeam cu astia care au diverse spelunci pe la mine si in cel mai rau caz, dupa o anumita ora se inchide usa, se trag cortinele si asta e... se poate fuma lejer. Asta daca esti de-al casei...

 

Pai il cunosteam pe unu care avea d-asta de pacanele si conform cnlr programu e program... Eh asta scotea bani frumosi ca venea lumea in draci acolo. Dupa ce canta cocosu ora potrivita, asta inchidea usa, tragea perdelele si ii lasa pa aia sa joace pana dimineata si scotea si mai multi bani...

 

Legile sunt facute ca sa le incalci...

 

Si d-asta nu o sa ajungem noi ca "in vest" cum se tot lamenteaza unii pe aici... care vest ma? Vestul salbatic poate... asa da! Imi place...

 

Si asa cum vad eu legea asta cu fumatu... parca vad ca cu una cu doua imediat o s-o modifice.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Vorbeam cu astia care au diverse spelunci pe la mine si in cel mai rau caz, dupa o anumita ora se inchide usa, se trag cortinele si asta e... se poate fuma lejer. Asta daca esti de-al casei...

[...] Dupa ce canta cocosu ora potrivita, asta inchidea usa, tragea perdelele si ii lasa pa aia sa joace pana dimineata si scotea si mai multi bani...

 

 

 

Vorbim de lucruri foarte diferite. E una ce se intampla in spatiul cu acces public - respectiv restaurantul in orele "deschis" si alta ce se intampla in afara acestui timp. 

Acum, fireste, apar alte probleme: functionarea in afara orelor de program, vanzarea de mancare/bautura fara licenta (respectiv in afara orelor afisate), accesul in unitate, etc. 

 

Cred ca singura cale legala e clubul privat, cu legitimatie de membru si cotizatie care sa acopere "all inclusive". Ceea ce nu va fi viabil economic. Sau, fara servirea de bautura/mancare - ceea ce iar n-o sa functioneze.

 

Cu incalcarea legii... e de vazut. De obicei, asta costa. Si treaba cu fumatul e foarte vizibila. Clientul nu are de unde sti ca bucatarul si ospatarul sunt platiti la negru sau ca haleala e din gradina/fara factura. Fumul insa o sa-l vada instant -> reclamatie -> amenda/spaga. Nu cred ca iese la bani

Link to comment
Share on other sites

         Eu, după umila mea părere, consider că altele sunt problemele stringente de rezolvat în România noastră. Dacă ar fi să enumăr doar câteva;

- sărăcia mult prea mare, pentru un număr mult prea mare de semeni;

- lipsa unei minime solidarități sociale; (se face simțită doar în situații limită)

- slugărnicia de care dă dovadă clasa politică în raport cu străinătatea;

- diminuarea sentimentului național, al patriotismului;

- absența unei viziuni economico-sociale la nivel național pe termen mediu și lung;

- corupăciunea (plecând de la șpaga de la frizer ajungând până la nivelul cel mai înalt);

 

 


  Ne pierdem în detalii pentru care plătim mult pre mult. Treaba cu fumatul și cu țigarea se putea reglementa prin norme și reguli de bun simț. Nu cred că era nevoie de un așa masiv scremet parlamentar.

   Dealtfel, pentru că suntem pe un site dedicat, cred că o țigare fumegândă prinsă în head stock pe timpul unui refren, sau poate doar așa, spune ceva. Nu sunt fumător, dar sunt tolerant și pretind tot așa de la cei față de care îmi manifest toleranța.

 

Așa că, domnilor făcători de legi  NU VĂ MAI DAȚI FUMURI !

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Pana acum am tot vazut argumente de genul:

  • nu e cea mai importanta problema,
  • nu e singurul factor de poluare,
  • nu e singurul viciu de pe lumea asta,
  • e o lege discriminatore, pentru fumatori,
  • decid singur ce e bine si ce nu pentru mine

Sunt ele suficient de puternice incat sa dam dreptate fumatorilor?

Totodata, o cerinta a celor ce fumeaza, este ca legea sa permita ceva spatii publice destinate doar fumatorilor. Credeti ca este in regula asa ceva?

Link to comment
Share on other sites

Un fumator plateste mai mult la stat decat un nefumator (unii o numesc prostie dar prost e ala care-i tine socoteala la ce face cel de langa el)

Un fumator, desi este deranjat de un nefumator, nu se simte discriminat, isi aprinde o tigara si il doare la basca...

Un nefumator ca sa nu se mai simta discriminat si persecutat... sa-si aprinda si el o tigara si sa-l doara la basca...

 


Sunt ele suficient de puternice incat sa dam dreptate fumatorilor?

Totodata, o cerinta a celor ce fumeaza, este ca legea sa permita ceva spatii publice destinate doar fumatorilor. Credeti ca este in regula asa ceva?

 

... sa zicem ca ti-a murit masina in mijlocul lu nicaieri vara pe caldura de desert. Nu ai semnal la telefon si nu prea poti sa faci nimic ca s-o pornesti din loc. Dupa vreo 2 ore vezi la linia orizontului ca se indreapta o ceva catre tine... Cand ajunge mai aproape iti dai seama ca e o masina veche, jegoasa si se mai aude si o muzica d-aia de sudisti autisti. Totusi in lipsa de alta solutie tu ii faci semn sa se opreasca... desigur in orice situatie o astfel de persoana iti arata respect si isi vede de drum dar sa zicem ca masina se opreste... muzica nu. Din ea iese un nespalat pe jumatate pletos si cu o sapca in cap care are atarnat la cur o cheie de 14 si la piept un marlboro 100s. Ii spui care-i baiu si omu se ofera sa te ajute cu conditia sa-i tii doza de bere... La un momentdat omu da sa-si aprinda o tigara ca de... tre sa fie concentrat la ce face acolo ... Il lasi sa fumeze sau il rogi frumos sa plece pentru ca o sa-l reclami?

 

Cu o societate descreierata care cu una cu doua se simte discriminata e normal sa avem astfel de legi.

Fumatul trebuie intr-adevar restrictionat... cand vine vorba de copii... dar cu cap.

 

Ca nu-ti place tie sa ma vezi fumand... mi se rupe. Nici mie nu-mi place sa te vad cu camasa alba... ma orbeste.

Urmatoare lege bat la pariu ca o sa vizeze nespalatii si locurile publice...

Link to comment
Share on other sites

Un fumator plateste mai mult la stat decat un nefumator (unii o numesc prostie dar prost e ala care-i tine socoteala la ce face cel de langa el)

Un fumator, desi este deranjat de un nefumator, nu se simte discriminat, isi aprinde o tigara si il doare la basca...

Un nefumator ca sa nu se mai simta discriminat si persecutat... sa-si aprinda si el o tigara si sa-l doara la basca...

 

 

... sa zicem ca ti-a murit masina in mijlocul lu nicaieri vara pe caldura de desert. Nu ai semnal la telefon si nu prea poti sa faci nimic ca s-o pornesti din loc. Dupa vreo 2 ore vezi la linia orizontului ca se indreapta o ceva catre tine... Cand ajunge mai aproape iti dai seama ca e o masina veche, jegoasa si se mai aude si o muzica d-aia de sudisti autisti. Totusi in lipsa de alta solutie tu ii faci semn sa se opreasca... desigur in orice situatie o astfel de persoana iti arata respect si isi vede de drum dar sa zicem ca masina se opreste... muzica nu. Din ea iese un nespalat pe jumatate pletos si cu o sapca in cap care are atarnat la cur o cheie de 14 si la piept un marlboro 100s. Ii spui care-i baiu si omu se ofera sa te ajute cu conditia sa-i tii doza de bere... La un momentdat omu da sa-si aprinda o tigara ca de... tre sa fie concentrat la ce face acolo ... Il lasi sa fumeze sau il rogi frumos sa plece pentru ca o sa-l reclami?

 

Cu o societate descreierata care cu una cu doua se simte discriminata e normal sa avem astfel de legi.

Fumatul trebuie intr-adevar restrictionat... cand vine vorba de copii... dar cu cap.

 

Ca nu-ti place tie sa ma vezi fumand... mi se rupe. Nici mie nu-mi place sa te vad cu camasa alba... ma orbeste.

Urmatoare lege bat la pariu ca o sa vizeze nespalatii si locurile publice...

Ce analogii infirme. Unde te-ai deprins cu această logică? Din doctoratele lui Oprea?

Este de bun simț să nu se fumeze în locuri publice la fel cum este de bun simț să nu se bea pe stradă.

În ce oraș locuiești tu de barurile se țin deschise clandestin doar pentru cei cu legitimație tabagică?

Link to comment
Share on other sites

Habar n-am cum sa editez inline, asa ca o sa dau cu bold.

         Eu, după umila mea părere, consider că altele sunt problemele stringente de rezolvat în România noastră. Dacă ar fi să enumăr doar câteva;

Imi place vorba asta cu "umila mea parere". Vrea sa spuna ca parerea ta e smechera, dar te dai modest, sau ca nu face doi bani si putem s-o ignoram? N-o lua ca pe un atac la persoana, ca nu e, e un atac la modul de argumentatie.

- sărăcia mult prea mare, pentru un număr mult prea mare de semeni;

Adica, daca poporul ar putea sa fumeze in baruri si restaurante, s-ar imbogati? Sau ar trebui pusi oamenii fortat la munca? Era o vorba: daca nu stii, te invatam, daca nu poti, te ajutam, daca nu vrei, te obligam. Astia mai in varsta probabil ca si-o amintesc. 

- lipsa unei minime solidarități sociale; (se face simțită doar în situații limită)

Mda, cum ar fi "nu-mi imputi hainele si plamanii"... 

- slugărnicia de care dă dovadă clasa politică în raport cu străinătatea;

Nu stiu ce varsta ai, insa as zice ca esti relativ tanar si iei de bune ce-ai cititit pe site-uri de propaganda. Poate nu strica sa stai nitel de vorba cu cei mai in varsta, care-si aduc aminte direct ce-a insemnat nationalismul feroce.

- diminuarea sentimentului național, al patriotismului;

De acord cu tine, insa cu o nuantare importanta: patriotismul e ok sa-l ai in suflet, nu e ok sa-l urli pe strada. Sa racnesti pe forumuri ca Romania ruleaza e cam ca si cum te-ai lauda ce buna e nevasta. 

- absența unei viziuni economico-sociale la nivel național pe termen mediu și lung;

Cred c-are de-a face cu influenta politica de dupa 89 pana acum... baga o intrebare la ai batrani si-o sa-ti povesteasca cum au venit unele dupa altele peste noi "construim socialismul", "socialismul cu fata umana", "democratia originala", samd... Cat de cat, am scapat de astea. 

- corupăciunea (plecând de la șpaga de la frizer ajungând până la nivelul cel mai înalt);

Sa mor daca stiu la ce te referi cand zici spaga la frizer. Dai spaga sa te tunda?! cum drac vine asta? Daca te referi la bacsis, ala e peste tot. Spaga se da la administratia financiara, de exemplu :)

 

  Ne pierdem în detalii pentru care plătim mult pre mult. Treaba cu fumatul și cu țigarea se putea reglementa prin norme și reguli de bun simț.

 

Da, a functionat EXCEPTIONAL. De la prea mult bun simt a fost nevoie de o lege care sa interzica fumatul in locuri publice. 

 

Dealtfel, pentru că suntem pe un site dedicat, cred că o țigare fumegândă prinsă în head stock pe timpul unui refren, sau poate doar așa, spune ceva.

 

Cred ca trebuie sa le privesti in contextul timpurilor. Faptul ca si-n vest s-a fumat in public inainte nu inseamna ca era ok, cum n-a fost ok nici sclavia, de asemenea practicata in vest. Din alt punct de vedere, pentru mine inseamna ca trebuie sa curat si sa aerisesc o scula care a vazut live-uri de-mi sar papucii - merita sa vezi mazga de fum depusa prin amplificator.

 

Nu sunt fumător, dar sunt tolerant și pretind tot așa de la cei față de care îmi manifest toleranța.

 

Toleranta inseamana sa nu te deranjeze treburile pe care le fac altii si *nu te afecteaza*. Sunt tolerant sau nu fata de ce face Gigel in dormitorul propriu. Daca Gigel face treburile din dormitor in restaurant, nu toleranta e notiunea in discutie. 

 

Așa că, domnilor făcători de legi  NU VĂ MAI DAȚI FUMURI !

Revin la ce spuneam - tot ce face legea este ca reglementeaza o problema care ar fi trebuit "rezolvata" prin bun simt. Culmea, s-a dovedit ca bunul simt nu functioneaza nicaieri in privinta asta,  ca altfel n-ar fi avut nevoie nici vestul decadent de astfel de legi. 

 

Sa lasam astea la o parte. Exista o teorie interesanta care zice ca ignorarea micilor rahaturi duce la rahaturi mari. https://en.wikipedia.org/wiki/Broken_windows_theoryMerita invocata atunci cand se invoca "probleme mai mari".

Link to comment
Share on other sites

OK sa nu se fumeze .....

Metoda este veche ptr  economisire  banilor  ce altfel s-ar duce ingrijirea si medicatia celor  bolnavi .

 

Dar cu circulatia in orase "in aer liber "care o fi si el spatiu comun ..???

 

Eu as propune  interzicerea circulatiei masinilor particulare in orase .

Sa se circule cu tramvai , cu troleu ..toata lumea .

Ptr urgente ar fi destule cateva taxiuri cu preturi serioase ce mai reduce utilizarea excesiva..

Aprovizionarea magazinelor si alte treburi administrative ..noaptea  .

Idealear fi mult asteptatele masini electrice ptr orase .  

 

Cautati statistici si articole despre poluare , frecventa cazurilor de cancer in cazul celor care "doar locuiesc" sau au jobul zilnic  langa o artera circulata  deci nici nu trebuie sa iasa din casa !.

Cred ca fumatul pasiv este "zero" pe langa poluare cauzata de automobile si in anumite cazuri "industriile "in unele orase /localitati .

 

Daca mai cautati articole veti gasi ca te poti efectiv otravii si cu ceai "chinezesc " dar si cu orice infuzie de plante numite "ceai " .

daca acestea sunt  colectate din locuri poluate  si nu sunt de pe ferme  BIO  ...nu am vazut niciunde pe ambalaje locul de recoltare , Nr/Nume ferma etc. parca ziceau despre o directiva cu obligatia de a afisa datele de provenienta ca sa se poata urmarii de unde vine materia prima ..

 

O ferma BIO trebuie sa aiba solul corespunzator sa nu foloeasca ingasaminte chimica sau deparazitare chimica .. sa nu se afle nici macar o autosrada in apropiere dar mai vre-o industrie ce polueaza masiv  altfel metalele grele si altele ajung in plante ..in produsele alimentare etc .nici in cazul tutunului nu apare niciunde daca este BIO sau nu, de unde provine "tutunul " ce adaosuri contine !

 

Treaba cu "fumatul pasiv" pare nesemnificativa fata de altele .

 

O fi primul pas ?

 

 

T

post-902-0-05934200-1454709257_thumb.jpg

Edited by karpi
Link to comment
Share on other sites

 Intr-un fel, toata lumea are dreptate, in functie de unghiu' din care te uiti. Ce ma dispera pe mine e faptu' ca maimuta PSD-ista care a initiat legea a facut-o fix cu c*ru'. Sunt fumator, da' asta este. Imi iau geaca si ies afara. Din 15 in 15 minute. 

 Un alt element care ma enerveaza e reprezentat de luminatii care spun "aaaarghhhhh, nu ma duc in baru' ala ca-i fum de poti sa-ti sprijini bicicleta! Stii ca fumatul pasiv face sute de mii de miliarde de victime in fiecare secunda?". Da', ca-l duc cu forta si-l leg de scaun. Si nu, fumatul pasiv nu te omoara, prostia insa sper s-o faca. Toata porcaria asta a pornit mai demult cand niste campanii antifumat au publicat in SUA niste studii care sustineau ca fumatu' pasiv te ucide instant. Normal, guvernu' lor s-a pus pe studiat problema serios si a facut un studiu pe un esantion de 200.000 de persoane nefumatoare care petrec mult timp in acest mediu (barmani si altii). N-au gasit nici o legatura intre fumatul pasiv si bolile legate de acesta. Normal ca i-au luat la intrebari pe baietii nefumatori care au facut studiul panicant, iar acestia au recunoscut ulterior ca au mânărit rezultatele. 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Legea e descriminatorie !

Să fim corecți, e descriminatorie fantastic de mult, fumătorii nu-s minoritari și nici măcar nu li s-a dat o șansă de genul  spații special amenajate, etc - s-au sictirit și proprietarii de cluburi de norme de amenajări impuse pe banii lor - ca să nu mai vorbesc de efectul post-Colectiv , etc...

 

Dincolo de astea, m-am tot strofocat sa mă prind care-i șpilu', pe pricipiul "who benefit ?". Adica, o căruță de bani pe impozite, nu de mult au ars-o-n figuri cu taxa pe vicii, adică, banu' contează pt ei, nu ?

 

Dar cred că m-am prins care-i șpilu', pe bune : vor să relanseze industria imobiliară în România și nu numai !

 

Really-really ! Take a look :

 

fumat-circular.png

 

 

Got it ?! :)

 

 

 

Adică : 

 

Cabanute-sferice1-710x434.jpg

 

 

 

sau 

 

 

globe-arena.jpg

 

 

sau, de ce nu, boschetari, în cort ! :)

 

Cort%202%20persoane%20Iglu%20STANDARD%20

 

 

Sau, să ne atragă în biserică sau la moscheie !  Nu-i tavan clasic și pereți, conf legii, se poate fuma în biserică ! Yeeee ! :)

 

Super, bravo lor, încurajează economia de piață ! 

 

"Băiete, o bere ș-un Kent la băiatu' !"

 

:D

 

 

Fuck it ! :P

 

.

Edited by ramurel
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.