www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Legal Rock: Grimus, Zob, Trooper Şi Aura - 13 Noiembrie 2015 - Concert Caritabil


Cosu
 Share

Recommended Posts

Grimus, ZOB, Trooper Romania şi AURA vor urca vineri, 13 noiembrie 2015, pe scena Arenelor Romane, într-un concert care va îmbina genurile hard-rock şi rock alternativ. Acest eveniment este organizat pentru sprijinirea Asociaţiei Stop Autismului.

 

 

 

 

 

 

Ne-am gândit și noi, la fel ca toți organizatorii de concerte din perioada asta, dacă trebuie să amânăm/anulăm concertul de vineri. Profitul este ultimul lucru la care ne gândim acum așa că am hotărât să nu facem asta și să dăm un al doilea scop caritabil concertului Legal Rock. Astfel că vom dona o parte din venituri victimelor din Colectiv și familiilor lor. Nu avansăm o sumă pe care o vom dona, nu știm câți ne veți fi alături vineri seară, suma asta depinde de voi. Arenele Romane sunt un loc sigur și am fi avut toate autorizațiile și fără tragedia petrecută pentru că asa se impune, iar cei care au mai organziat acolo concerte știu asta la fel de bine ca noi. 

Și poate mai mult decât tot ce am scris mai sus, nu liniștea era elementul pe care îl avem în comun cu prietenii noștri care au fost pe 30 octombrie în Colectiv. Muzica rock trebuie să se audă live în continuare.

 

 

 

Biletul pana in ziua concertului este 39RON si se poate achizitiona aici:  http://www.iabilet.ro/bilete-legal-rock-23175/

 

https://www.facebook.com/events/391246004410302/

 

NB: concertul s-a mutat pe 13 noiembrie

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

ATENTIE: CONCERTUL SE MUTA PE 13 NOIEMBRIE! RESTUL INFORMATIILOR RAMAN VALABILE.

 

Lucrurile evolueaza rapid de la o ora la alta, nu mai zic de la o zi la alta. Vedem cu totii ce e in strada, unii dintre noi chiar sunt acolo. Ultimele informatii mai jos, in detaliu.

 

Organizatorii au luat decizia de a se alatura evenimentului organizat de #impreunarezistam pe 14 nov, tot la Arenele Romane. Astfel incat vor fi doua zile, 13+14, in care iubitorii de muzica rock/hard-rock/metal vor putea sa ajute cumparand un bilet.

 

Repet, toti banii din incasari vor fi donati de organizatori in cele doua directii mentionate in primul post.

 

Comunicatul organizatorilor: 

"Dragii nostri, concertul se va desfasura pe data de 13 noiembrie datorita alaturarii noastre grupului de ajutor ‪#‎ImpreunaRezistam‬. Speram foarte tare ca nu va incurcam planurile rau si ca toti cei care intentionati sa veniti pe 6 alaturi de noi veti putea sa o faceti si pe data de 13 noiembrie. Toate celelalte informatii raman valabile. Ne cerem scuze pentru acest anunt care intervine atat de tarziu, dar acum ni s-a oferit aceasta oportunitate si pentru ca avem un scop comun consideram ca este frumos si decent sa fim alaturi unii de altii. Asadar, #ImpreunaRezistam!"

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.