www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Brian May Şi Kerry Ellis @ București, 14 Martie 2016


Guest
 Share

Recommended Posts

 

Brian May, chitaristul legendarei trupe Queen, compozitor, producător şi unul dintre cei mai cunoscuţi muzicieni ai lumii, şi Kerry Ellis, una dintre noile vedete de pe Broadway (New York) şi West End (Londra), vor concerta în premieră la Bucureşti, la Sala Palatului, pe 14 martie 2016.

 

Show-ul de la Bucureşti este inclus în cea de-a doua parte a turneului "One Voice", care cuprinde alte 11 concerte în Europa de est, programate pentru luna martie a anului următor: 2 martie - Cracovia (Polonia), 3 martie - Ostrava (Cehia), 5 martie - Zlin (Cehia), 6 martie - Brno (Cehia), 8 martie - Praga (Cehia), 9 martie - Bratislava (Slovacia), 11 martie - Budapesta (Ungaria), 12 martie - Budapesta (Ungaria), 14 martie - Bucureşti (Romania), 16 martie - Sofia (Bulgaria), 17 martie - Belgrad (Serbia).

 

Colaborarea dintre Brian May şi Kerry Ellis a început după întâlnirea acestora în Londra, la audiţiile pentru "We Will Rock You - The Musical". Brian May a produs albumul artistei intitulat "Anthems", care a fost promovat de un prim turneu susţinut împreună în 2011. Acesta a fost urmat de "Born Free Tour" - o serie de show-uri acustice, la finalul cărora, în 2013, cei doi au lansat şi un album live cu imagini din primele concerte ale turneului, reunite sub numele "Acoustic by Candlelight".

 

Biletele pentru concertul de la Bucureşti pot fi achiziţionate începând de joi, de pe www.eventim.ro şi din reţelele afiliate, la mai multe categorii de preţ (între 121,50 de lei şi 436,50 de lei, la care se adaugă comisioane), în funcţie de distanţa faţă de scenă, informează organizatorii evenimentului, Emagic.

 

http://www.mediafax.ro/life-inedit/brian-may-chitaristul-trupei-queen-si-kerry-ellis-concerteaza-in-premiera-la-bucuresti-in-2016-video-14806652

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 2 months later...
  • 4 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.