www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Gaseste Lei In 1 Punga Din ... 170 ?


Concordis
 Share

Recommended Posts

Salut,

 

Eram curios care e treaba cu campania de la chio (gaseste premii sau lei intr-o punga din 3) :)) asa ca am intrat sa citesc regulamentul si am zis ca impartasesc aici pentru cei care sunt interesati. 

 

Deci exista 5.700.000 de pungi participante la promotie dintre care:

-33.000 au 10 lei (cam una la 170)

-30 au tichete de 50 de lei (cam una la 190.000)

-20 au tichete de 200 de lei (una la 280.000)

 

Pentru tichetele de 50 si 200 de lei, sansa de castig e mai mica decat sa nimeresti 5 numere din 6 la loto :))

 

In sfarsit, mai exista 1.800.000 de premii constand intr-o punga chio cu sare 65g :D

 

https://www.chio.ro/regulamentchio.pdf

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Ca o paranteza, in ciuda probabilitatii infime sa castigi la concursuri de genul asta, am un prieten care a castigat la Golden Brau o masina, de fata cu mine, fara nicio mişmăşeală. A trimis sms cu codul din capac si a primit pe loc raspuns: "Felicitari, ati castigat o Skoda Octavia!". Am fost cu el sa-si ia masina pentru ca el nici macar nu avea permis, altfel as fi trait cu impresia ca premiile la concursurile astea nu exista sau nu se dau pe bune. Evident ma refer la cele substantiale, nu la 50 ron. Alea exista cu siguranta dar nu stiu daca merita sa mananci chips-uri pentru atata lucru :)

Link to comment
Share on other sites

S-a scos omul la partea cu Octavia :) Pentru asta merită să mai bagi ceva Golden Brau din când în când, chiar și fără concurs, pentru amintire  :))

 

Nu cred ca e o amintire placuta pentru ca ulterior a facut praf masina. Dar oricum, poate sa bea de necaz... Iar partea 'amuzanta' e ca nu a castigat-o la capacul lui, ci la al unui tip care a zis ca nu crede in concursuri d-asta si i-a dat lui capacul :) Stiu ca suna a telenovela, dar e 100% real :)

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Oricum, socul cel mai mare l-a avut promoterita de la Golden Brau :) Noi eram la o terasa si beam o bere. A venit tipa: "Buna ziua, reprezint Golden Brau, avem un concurs, bla bla". Nu era nimeni fan Golden Brau dar cum-necum ne-a imbarligat. Am comandat berile, am trimis pe loc codurile si cand a vazut tipa mesajul sa lesine.

 

Pe langa ca nu mai stia nici sa vorbeasca, n-a schitat nici cel mic gest ca s-ar bucura pentru el. Din contra, a renuntat la atitudinea aia politicoasa si la poezia invatata de acasa si s-a transformat brusc. Nu avea practic o replica pregatita pentru situatia asta, asa ca a fost naturala: "Da si mie ca nu cred!" si i-a luat telefonul din mana :))) Se citea pe fata ei o oarecare invidie, era ceva de genul: "Ia uite ma, eu imi rup picioarele prin carciumi si printre betivi toata ziua, sunt platita cu te miri ce, iar asta nu face nimic si castiga o masina la berea pe care i-o aduc eu" :)) Saraca fata, chiar a fost moment Kodak :)

Edited by sam
  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

cum plm a facut-o praf? spune-mi macar ca nu a fost vina lui.

 

Nu numai ca a facut-o praf, dar au fost si victime colaterale. Din fericire nu umane. La munte, iarna, o panta destul de abrupta, un drum care cobora de la o cabana. Undeva jos era o alta masina parcata in fata unui stalp. Viteza, gheata, incepator, a pupat-o p-aia care stationa in fund si cu ocazia asta a si infipt-o bine de tot in stalp. Cealalta a fost evident cea mai sifonata ca si-a luat-o si din fata si din spate, dar oricum si la a lui s-a lasat cu lonjeroane indoite, cutia crapata parca, airbag-uri sarite + alte damage-uri destul de importante.

Link to comment
Share on other sites

cum ar veni .. "De haram a fost, de haram s-a dus", gen ..  ( :facepalm: ) .... ma rog, putea fi reparata ..

 

A reparat-o dar iti dai seama ca aia nu mai e masina. Aia de la service i-au zis ca daca avea Casco i-ar fi dat dauna totala.

 

In fine, n-am vrut sa deviez discutia de la chips-uri, doar ca de asta mi-a adus aminte topicul :)

Link to comment
Share on other sites

Seminte!!

 

 Dupa ce am citit povestea lu' Sam am si uitat de unde a pornit discutia.

 Daca nu ma insel astia de la Chio au mai avut promotia asta, am castigat si io 10 lei atunci. Nu stiam de promotie si initial am vrut sa arunc pachetelu', am crezut ca-i ceva surpriza gen abtibild. Dupa ce m-am uitat mai atent mi-am luat din ei 2 beri, sa mearga chipsurile mai bine. 

Link to comment
Share on other sites

Premile sunt pe bune,am lucrat in Intersnacks.La o promotie asemanatoare cu bani in punga a gasit un copil,la mine pe zona, in pauza o bacnota de 100 ron.Pauza urmatoare s-a golit ditai raftu de 2 metri.Au mai fost  de 10, cateva de 5 si de 1 leu.La promotia cu trambuline de la Pombar am tras eu din urna bonu castigator si am sunat sa vina dupa premiu.Era un copil dintr-o familie nu tocmai instarita,nu i-a venit sa creada ca ii dau trambulina.Acuma ca una din trei e castigatoare e doar de reclama,asa era si la Sprite.

Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.