www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Lectii De Chitara Cu Marius Rosiu


whisky
 Share

Recommended Posts

Lecţii private:

Chitară electrică: rock, blues. E valabil atât pentru începători cât şi pentru cei în stadii medii sau avansate (nu contează vârsta).

 

Spaţiul de curs e situat în zona Piaţa Victoriei - Dorobanţi, pe strada Paris, într-o vilă frumoasă, înconjurată de vegetaţie. Metoda de lucru este una care explică şi foloseşte exerciţii practice verificate, eficiente raportat la tehnicile cel mai des întâlnite în majoritatea genurilor. Accentul se pune - cum de fapt îşi doreşte fiecare - pe partea practică, cea teoretică reprezentând atâta doar cât să ne putem înţelege muzical cu colegii de trupă - asta dacă nu cumva se doreşte mai detaliat, ceea ce se poate.

 

1. Foarte important: pentru începători garantez o iniţiere corectă, sigură şi absolut necesară, care le va facilita pe viitor o evoluţie fără obstacole ori carenţe de abordare, explorare şi înţelegere a instrumentului.

 

2. Există o categorie de instrumentişti chitarişti care, din varii motive, au ajuns într-un punct în care întâmpină parcă din ce în ce mai multe dificultăţi, un blocaj, uneori atât de tare încât le vine să renunţe. Acela e un moment critic prin care au trecut absolut toţi, indiferent de nivelul, uneori spectaculos, pe care l-au atins ulterior. Veştile sunt bune, chiar dacă amestecate cu câteva mai puţin plăcute, dar să nu ne speriem. In acest caz va trebui să ne ocupăm în paralel şi de remedierea deprinderilor nepotrivite care ne ţin pe loc - acest obiectiv poate fi obţinut, staţi liniştiţi. Mai mult, energia investită eronat o putem investi în direcţia în care avem de gând să câştigăm.

 

3. Avansaţilor, deasemenea, le spun bun venit şi îi invit cu toată deschiderea să le împărtăşesc din colecţia mea de secrete şi descoperiri de tehnica instrumentală.

 

4. Sala de curs e deschisă oricui îşi doreste, indiferent de vârstă, să înveţe sau să aprofundeze chitara.

 

*5. Pentru cei care doresc mai mult decât studiul instrumentului, se pot adăuga în program şi tehnici de compoziţie, orchestraţie, expresie şi interpretare, procedee de înregistrare, reguli de mixaj, mastering, lucrul cu soft de specialitate, întreţinere şi upgrade ori modificare a chitării, promovare şi pregătire a unui concert, susţinerea lui, desfăşurare, sunet etc; chiar şi unele trasee şi căi de urmat pentru a ieşi pe piaţa muzicală.

 

**Extrem de valoros, pentru cine îşi doreşte, în paralel se poate oferi pregătire şi antrenament corect şi pentru voce. Rezultatele sunt remarcabile.

 

6. Celor cu "note" ;) maxime  le pot promite o apariţie la unul din concertele noastre (sau la mai multe).

 

Mă puteţi găsi pe Youtube; şi pe Facebook aici:

https://www.facebook.com/marius.rosiu

Marius Roşiu - Bucureşti - 0727.453.906

 

post-5745-0-80135100-1442399016_thumb.jpg

Edited by whisky
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
  • 1 year later...
  • 1 year later...

Anuntul contine toate detaliile importante si care conteaza. Restul tine de felul in care urmeaza sa lucram, in functie de nivelul si tendintele fiecaruia dintre cursanti.

Trimite in mesaj privat numele, numarul de telefon si pagina de Facebook. O sa iau legatura cu tine in maxim doua zile.
 

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...
  • 4 months later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

Am avut privilegiul de a fi present la citeva performance live ale muzicianului Marius Rosiu. De fiecare data am fost impresionat si emotional at de virtuozitatea si sensibilitatea sa intrpretativa, precum si de muzicalitatea pieselor compuse de el. O imbinare de technica interpretativa si talent cum numai muzicieni de exceptie pot as aiba. Doresc domnului Rosie si studentilor sai, toate cele bune. Cu deosebita stima, Dr. E. Beyer. (New York, NY, USA, 24Februarie2019)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.