cotrusvlad Posted June 8, 2015 Share Posted June 8, 2015 Pret: 900 RON Localitate: Timisoara /Satu Mare Contact: Pm Link producator: http://www.thomann.de/ro/electro_harmonix_pog2.htm Stare: Uzura normalaAccept schimburi: Nu accept schimburi Vand un EHX Pog 2 , cred ca nu mai e nevoie de alte prezentari. Pedala a fost cantata putin. Toate ofertele va rog sa le faceti pe PM. Subliniez ca nu sunt interesat de schimburi Multumesc! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karpi Posted June 10, 2015 Share Posted June 10, 2015 (edited) Foarte faine efectele EHX ... Cu POG 2 +overdrive +leslie electronic ( in loc de Leslie se poate utiliza phaser sau chorus , flanger ,,,unele efecte de vibrato ce au reglaje multiple de speed , wet/dry mix . wet tone suna exact ca si un Leslie si plus eventual un reverb ) . Dar are si intern efect de filtru-sweep . cu acestea va suna chitara exact ca si o orga Farfisa sau unele sounduri de Hammond ( cele fara "click overtone") ..orga de rock ! Latenta este foarte redusa iar calitatea de "octavere " foarte OK .. Eu am un EHX -Super Ego si un EHX -B9 ( orga Hammond ) sunt foarte bune ! La EHX B9 unul di cele 9 tonuri este o setare de POG 2 doar ca am si un vibratto pe acea pozitie. Iata un demo mai ca lumea cu un chitarist avansat Edited June 10, 2015 by karpi 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cotrusvlad Posted June 19, 2015 Author Share Posted June 19, 2015 Da karpi, bestiale efecte si originale fac EHX, superego e preferatul meu, sper sa ajung sa mi-l cumpar candva. Pana una alta, pedala s-a vandut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts