www.rgc.ro Web analytics

Jump to content
Cristian Niculas

vând Ht-Dual, Ibanez Ts-9, Boss Tu-3

Recommended Posts

Revin cu urmatoarea specificatie referitoare la Blackstar HT-Dual, in urma atentionarii din partea vechiului proprietar, userul SAM

 

Redau in continuare, cu citat, postul lui:

 

"De vanzare o pedala Blackstar HT-Dual. Este in stare buna, prezinta semne normale de uzura (zgarieturi). Nu intru in detalii cu specificatiile dar pe scurt este o pedala cu lampa, cu doua canale: canalul 1 clean sau cruch, canalul 2 distors, care suna excelent din punctul meu de vedere si nu numai al meu. Lampa montata acum in ea este 12AX7B.

 

Pedala a suferit o mica modificare (asa am luat-o) insa n-am inteles exact ce trebuia sa faca. Cert este ca modificarea (vezi poze) nu influenteaza cu nimic sound-ul pedalei, totul functioneaza perfect. Totusi, din fabrica trebuia sa comute intre cele doua canale dupa cum urmeaza:

- Apesi switch-ul CH1 se aprinde led-ul CH1

- Apesi switch-ul CH2 se aprinde led-ul CH2 si se stinge led-ul CH1. Si vice versa.

 

La pedala in cauza:

- Apesi switch-ul CH1 se aprinde led-ul CH1

- Apesi switch-ul CH2 se aprinde led-ul CH2 dar NU se mai stinge led-ul CH1. Acesta din urma ramane si el aprins si poate fi stins prin actionarea inca o data a switch-ului CH1. Altfel ambele led-uri raman aprinse.

 

Nu stiu de ce s-a dorit asta, mie nu mi s-a spus de modificare (fostul proprietar cosminsatri sustine ca nu a facut-o el si nici nu stia de existenta ei) cert e ca modificarea nu afecteaza cu nimic functionarea pedalei in afara de cele povestite mai sus. Desi pe mine nu m-a deranjat cu nimic, modificarea este cu siguranta reversibila si poate fi adusa usor in parametrii de fabrica.

 

Ca o paranteza, puteam sa fac pe prostul si sa vand pedala asa cum am luat-o fara sa pomenesc nimic despre modificare insa daca am observat-o mi se pare de bun simt sa nu o ascund, cu atat mai mult cu cat pedala nu este defecta, functioneaza perfect.

 

Daca se doreste pot face si un mic demo, incurajez insa vanzarea personala cu proba, accept chiar si retururi in anumite situatii (de la anumiti utilizatori). Din cauza ca s-a umblat in ea pretul este unul mai mic decat valoarea ei de piata, respectiv 500 ron usor negociabil (negocierea ar putea reprezenta de exemplu transportul gratuit). La guitar shop pedala costa 1000 ron deci pretul cred ca este mai mult decat decent.

 

Livrare personala in Ploiesti sau Bucuresti cand ajung cu alte treburi, insa poate fi ambalata corespunzator si trimisa prin curier. Posibil sa ma intereseze si anumite schimburi desi prefer vanzare. Se livreaza impreuna cu un adaptor de 15V/800mA"

 

P.S. Este vorba de aceeasi pedala, dar pretul meu este 600 nenegociabil, pentru ca pedala merge super bine

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.