www.rgc.ro Web analytics

Jump to content
Pit

Caut Tobosar Pentru Trupa Garage-Rock In Bucuresti

Recommended Posts

Salutare!

Caut tobosar pentru o trupa de garage-rock in Bucuresti. Contact: pit_e_mail@yahoo.com sau +40767602370 sau aici prin mesaj privat.

Ideea este de trupa minimalista in componenta, voce-chitara-tobe sau ceva similar (voce-chitara-chitara-tobe, voce-chitara-bass-tobe, voce-bass-tobe, voce-bass-bass-tobe, etc.) Incerc sa gasesc ceva mai deosebit si sa experimentez cu instrumentele si/sau efectele. Mai cant intr-o trupa insa vreau sa pot face si cantecele mele proprii, asa ca incerc sa imi fac o formatie de la zero. Influentele mele sunt din garage-rock si avant-garde.

O zi buna!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Update
Prioritatea numarul 1 este gasitul unui tobosar. Proiectul este de formula: chitara/chitara/tobe, partea vocala fiind impartita intre membrii trupei. Cantecele sunt concepute pentru formula chitara/chitara/tobe, iar orice alta discutie despre alte instrumente sau structura trupei nu vor putea exista decat dupa gasirea unui tobosar.

 

Cativa basisti m-au contactat, dar trebuie sa clarific ca cel putin pana la recrutarea unui tobosar si repunerea pe roti a proiectului, nu exista loc pentru basist. Momentan (fara tobosar) proiectul este pe butuci, sau pe software ca sa fiu mai exact. Incerc sa invat sa programez parti de tobe pe simulatoare (ex: EZ Drummer, Addictive Drums 2, Superior Drummer 2) pentru a putea inregistra prin laptop niste demo-uri.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.