ADIDAS Posted May 10, 2015 Share Posted May 10, 2015 Pret: 250 RON Localitate: Oradea/Alesd Contact: PM Stare: Uzura normalaAccept schimburi: Nu accept schimburi Vand o chitara acustica ieftina. In poze se pot vedea tote detaliile despre instrument. Chitara vine intr-o stare decenta. Am cumparat-o second hand si am folosit-o ocazional timp de 3 ani, eu zdranganind in principal pe chitara electrica. O vand pentru ca avand in vedere ca stau la bloc am inceput sa cant tot mai rar la ea. Tastele sunt in stare buna dupa cum se poate vedea si in poze. Nu are lovituri de vreun fel. Este o urma de pickguard in spatele calushului, nu stiu cum a aparut dar nu afecteaza cu nimic cantabilitatea sau tonul. In afara de acea usoara urma nu are nici un fel de defect estetic sau tehnic. Am pus poze si cu actiunea chitarii. Cine vrea alte poze cu toata placerea. Am ajuns la aceasta chitara dupa ce am avut un Takamine G320 care era prea bun pt talentul meu si era pacat sa planga saraca in bratele mele dupa un chitarist adevarat asa ca am cumparat una pe care sa o merit. Nu se ridica nicidecum la nivelul unui Takamine dar e o chitara decenta, buna pentru un incepator si nu numai. Chitara vine si cu o husa. Pret 250 de lei. Trimit oriunde in tara si includ transportul in pretul de 250 de lei. Deci cumparatorul plateste fix 250 de lei, nimic mai mult sau mai putin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts