www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Cristi Din Nou In Iris!


Kibis44
 Share

Recommended Posts

Oricum pe mine m-au pierdut definitiv de cand a plecat Minculescu. De atunci sa nu mai aud nici de Iris cu Rafal sau cum il chema p-ala, nici de Minculescu cu Nutu Olteanu sau cu cine a mai cantat el de atunci. Si asta in conditiile in care ascult Iris de copil, eram fan, le cumparam discurile, am fost la zeci de concerte, etc.

 

Dupa manevra asta (orice o fi insemnat ea ca nu cunosc inside-urile) prietentia mea cu Iris s-a terminat, sa nu mai aud de ei. Ca si cu Phoenix in alta ordine de idei dupa rahaturile facute de Covaci.

 

Daca nu esti in stare ca trupa sa imbatranesti frumos si sa-ti respecti publicul mai bine te lasi de cantat. Iar un public pierdut, pierdut ramane, greu il mai aduci inapoi. Parerea mea...

Edited by sam
  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Da intr-adevar in 22 mai. O sa fiu prezent si acolo, dar inca nu am aflat exact unde canta.  Rafael nu era un vocal rau, dar nu se prea potrivea vocea lui pentru acele balade rock gen : "Vino pentru totdeauna", "Sa nu crezi nimic", "Baby" sau chiar "Ultimul mic dejun al lui Bon". Acum cum a spus si Sam ce a facut Cristi nu este deloc frumos, iar o parte din fani nu o sa mai vrea sa vina la concerte IRIS

Link to comment
Share on other sites

Mi-a placut Iris,am crescut cu ei, vorba de mai sus, le-am cumparat discurile. Intradevar Rafael suna binisor cu ei, nu era din tot filmul dar era cea mai buna varianta. Referitor la dute-vino asta: sunt multe exemple romanesti de fii ratacitori care au crezut ca se rup de "nava mama" si o sa rupa scene! Nu dau exemple. Nu vreau sa supar, dar foamea e mare! E ca la moshii aia mult prea batrani: cand esti sau te crezi in puteri, iti lasi baba sa stea la cratita si tu te duci la fufe. Cand nu mai mere jucaria, te intorci la baba ta si speri ca e ok!

Foarte multi au plecat de la trupe consacrate, bune, sau bazat pe "nume" pe "-ex", au rupt scene .... 5 minute cat a fost calda. Pana la urma fiecare face cum considera! Cand pleci,lumea zice: "wow, ce co(aie)loana are". Cand revii,ai maxime sanse sa-ti rupi coloana! Sa pierzi public de exemplu,care e si mai rau!

Dupa ce s-au "controlat" la dinti prin presa, dupa ce si-au dat picioare in co(aie)loana, acum se pupa, da nu foarte mult, asa, temporar, ca cere publicul!!!

Ma leshi? Foamea-i mare. Daca Mr. Cristi avea calificare de strungar si stia sa faca si altceva, cu siguranta si-ar fi intretinut coloana! Nu-i mai bine acasa la baba ta? Si public ce o sa plateasca bilet, sustinatori care nu-i intereseaza ce vb eu sau noi aici, o sa fie! Cacalau! Pana la urma scopul scuza mijloacele! Right?

Este doar umila mea parere ca EX-fan Iris.

Edited by Shimmy
  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

@Shimmy: Nu stiu daca chiar o sa fie public si platitori de bilete cacalau cum zici. Daca p-astia mai batrani alde noi i-au pierdut, cu pustimea de acum nu prea-i vad bine. Oricum nu pot sa ma pun il locul lor, nici nu stiu ce-a fost acolo iar astea-s discutii care sa fie forumul cu oameni... E foarte corect si ce zici tu, din ceva trebuie sa traiesti si cum din pacate la noi rock-ul merge cum merge, lumea se mai regrupeaza. Nu e de condamnat. Dar daca tot ai fost un nume in rock-ul romanesc, lasa istoria sa te tina minte asa, nu te prosti la batranete.

 

Ah, nu mai merge Iris-ul, inchide-l si vezi-ti de treaba dar sub cu alt nume. Lasa Iris-ul ce-a fost si ia-o de la capat. Treaba cu Rafael + Iris = Love din punctul meu de vedere a fost un mare bullshit. Omul e bun, n-am nimic cu el, dar nu-i de-acolo. Iar de ce-au scos impreuna nu mai vorbesc ca m-apuca dracii :) Eh, noi/ei sa fim sanatosi, dar pacat oricum...

Edited by sam
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Da bros, pleaca, se intorc ... fac si ei ce pot. Cati dintre cei care se declara fani le-au cumparat vreun CD? Viata e greu si haterii moare mai tineri..

 

Esti de moda veche. Nu mai vinde nici Dracu' CD-uri. Lumea cumpara piesele care-i plac si basta. A trecut vremea cand vindeai 10 cacaturi pt o piesa buna de pe un disc.

Link to comment
Share on other sites

Da bros dar ce zici tu aduce un pic si a prostitutie daca iti schimbi directia doar pentru bani... Repet, sunt doar supozitii. Nu stiu ce-a fost acolo, care au fost motivele reale si sincer nici nu prea ma mai intereseaza. 

 

Plus ca s-o dai de gard si dup-aia sa zici ca ai vrut sa parodiezi nu e frumos :)

 

http://www.myvideo.ro/watch/9675730/IRIS_Allez_Allez

Edited by sam
Link to comment
Share on other sites

"Cati dintre cei care se declara fani le-au cumparat vreun ...?"

 

Frumos ! Veșnica întrebare de contrraatac .... :)

Destui ! Pe vremea când avea semnificație cumpărarea unui suport media. Acuma e o discuție intreagă, toată lumea cunoaște toată muzica ce apare fără să scoată un ban din buzunar. Dar asta-i altă poveste.

 

 


Plus ca s-o dai de gard ....

 

Și toate astea pentru că un idiot [ Hrubaru ], de la un radio la fel de idiot, s-a gândit el să o ardă in figuri cu comentariile la piesa asta. Mie unul mi se pare simpatică, or fi versurile mai aiurite [ deși-s simpatice, după mine ], însă numai unul care nu e sau nu a fost fan nu recunoaște stilul IRIS în linia instrumentală a piesei...

Părerea mea ! ...

Nu vă mai luați după trenduri și după comentariile populare, zic eu...

 

 

PS : Iar mă bag la interval cu piesa asta... Ce să fac, guilty [ex-]fan Iris !

 

.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

 

 

Și toate astea pentru că un idiot [ Hrubaru ], de la un radio la fel de idiot,

Daca l-ai cunoaste , pun pariu ca ti-ai schimba impresia. In cee ce priveste postul de radio la care faci trimitere cu subtilitate , pot sa afirm cu certitudine ca este vorba de un business. Iar playlist-ul nu are de a face decat cu educatia noastra (ma refer la natie) in materie de muzica rock. Este o "oglinda" exact a ce si cum "gustam" aceasta muzica .

Edited by ggg
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Daca l-ai cunoaste , pun pariu ca ti-ai schimba impresia.

 

 

Da, sută la sută, sunt sigur de asta ! Nu prea i-am urmărit prestațiile, l-am jignit [ gratuit , probabil ] strict pe reacția vizavi de un anume interviu legat de piesa asta, unde a avut o atitudine "de val", nu mi-a plăcut !

 

.

Edited by ramurel
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Apropo de Hrubaru, a initiat azi o peditie pentru schimbarea legii audio-vizualului (initiativa laudabila de altfel).

 

Eu nu ascult Rock FM, dar am prieteni care asculta. Bai nene, ascultam Rock FM in masina prin 2005 cand stateam in Bucuresti, am ascultat si acum la ei, e aproape acelasi playlist. Chiar sa nu se fi schimbat nimic in muzica rock in ultimii 10 ani?!?

 

Poate n-ar strica si o petitie pentru schimbarea playlist-ului Rock FM... Zic!

 

Edit:

In sustinerea celor de mai sus, copy/paste din playlist-ul Rock FM de acum (momentul vorbirii):

 

Ultimele piese difuzate
  • 01. Deep Blue Something - Breakfast At Tiffany S 92-4ACUM
  • 02. Green Day - 21 Guns M3
  • 03. Iris - Baby
  • 04. Red Hot Chili Peppers - Can T Stop M3
  • 05. Zz Top - Gimme All Your Lovin' 82-3
  • 06. Him - Wicked Game
  • 07. Beastie Boys - You Gotta Fight For You Right To
  • 08. Guns N'roses - Don't Cry
  • 09. System Of A Down - Aerials M1
  • 10. Def Leppard - Pour Some Sugar On Me
Edited by sam
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Playlist-ul este o problema tare sensibila . Drama este a noastra , ca natie , ca ne-am nascut intre ... Carpatii fara filtru si aroma de tuica a vecinului care-l da la blanã pe Adrian cel mic si minunat, intre doi pumni si trei picioare aplicate fix in k**rul nevestei oblojite dupa ce si-a culcat cei cativa plozi . Playlist-ul acela este "consumat" de roacãrul neaos, autohton . Motociclisti sunt putini . Probabil doar pe RGC si inca alte putine website-uri . 

Edited by ggg
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

cred ca ai gresit putin cu anul,in 2005 nu exista Rock Fm,a aparut doar acum vreo 5-6 ani....in principiu muzica comerciala (sau "best of") e....nemuritoare :)) din pacate; nu zic,ce bagau ei era ok,dar dupa ce auzeai aceiasi piesa de la Metallica de 5 ori pe zi,parca nu mai vroiai sa o auzi vreo 2 ani

 

in ce priveste Iris,si asta deja e afacere avand in vedere ce chestii scot in ultima vreme,dar totusi,il prefer pe Cristi decat pe Rafael cu accentul ala ciudat 

acuma sa vedem daca mai poate trage caruta :) 

 

..... nu ai auzit hotel calif la rock fm? :o  il baga destul

Link to comment
Share on other sites

Drama este a consumatorului de media (radio si TV in special) care inghite orice i se da fara discernamant. Si totodata vina este a celor fare fac asta, fara sa realizeze consecintele. Dar ne indepartam de la subiect... :)

Corect. Dar "inghititura" este o problema care depinde tot de nivelul de educatie .Dar ai dreptate, ar trebui deschis un alt topic despre acest subiect.

Edited by ggg
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Drama este a consumatorului de media (radio si TV in special) care inghite orice i se da fara discernamant. Si totodata vina este a celor care fac asta, fara sa realizeze consecintele. Dar ne indepartam de la subiect... :)

 

Principial, îți dau dreptate, dar practic nu prea văd cum e posibilă asta ! Adica, vreau să spun că oferta este foarte variată și nimeni nu protestează la ceva anume, ci se muta la ceva pe gustul lui.

Nu cred ca există categoria asta a celor care "înghit orice". Toata lumea urmărește ceva anume pentru că-i place, pentru ca așa îi e cultura muzicală, asta-i e obișnuința și gustul !

 

Cum te poți lupta cu asta ? Ce, tu, dac-ai deschide un post de radio cu oameni pe statul de plată, cărora tre' să le dai lunar salar, ai pune ce ascultă 2% din populație ? [ ca să nu mai zic de playlist, ca veni în discuție, cine știe, tre' plătit și ăla, probabil, nu-i ușor sa pui pe undele radio orice îți trece prin cap , fără să plătești ceva ]

 

În ziua de azi, cu accesul facil la media prin internet, poți asculta exact ce dorești !  De exmplu, îți poți seta propriul post online de radio ! Nu mai rețin exact ce server era, însa mi-am creat un cont, am listat trupele preferate și toată ziua mi le rotea pe alea în draci, non-stop. Ce vrei mai mult de atât ? [ la un moment dat, sincer, m-am plictisit de setările mele, mai vroiam sa ascult și altceva :) ]

 

.

Edited by ramurel
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

cred ca ai gresit putin cu anul,in 2005 nu exista Rock Fm,a aparut doar acum vreo 5-6 ani....

 

Ai dreptate. Am facut eu o asociere gresita, insa numai cu perioada, nu si cu postul de radio.

 

 

Nu cred ca există categoria asta a celor care "înghit orice". Toata lumea urmărește ceva anume pentru că-i place, pentru ca așa îi e cultura muzicală, asta-i e obișnuința și gustul !

 

Ca sa faci o alegere ai nevoie de discernamant si de alternative. Nu confunda masele cu minoritatile. Instinctul de turma chiar exista si nici Pavlov ala n-a fost tampit. Da-i omului la radio 8 ore cat sta la munca numai buntzi-buntzi, 5 piese in heavy rotation, zi de zi, in fiecare zi. Adu-l acasa unde deschide TV-ul si vede aceleasi 5 piese cu tot cu videoclip. Du-l seara in club si pune-i aceleasi 5 piese. In taxi, in metrou, in super-market...

 

Pe un fond de tabula rasa e crima curata si in acelasi timp lozul castigator pentru cine profita de asta. Iar fenomentul se perpetueaza atat de rapid...

Edited by sam
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Da-i omului la radio 8 ore cat sta la munca numai buntzi-buntzi, 5 piese in heavy rotation, zi de zi, in fiecare zi. Adu-l acasa unde deschide TV-ul si vede aceleasi 5 piese cu tot cu videoclip. Du-l seara in club si pune-i aceleasi 5 piese. In taxi, in metrou, in super-market...

 

Stii care-i culmea ? Asta-i principiul pe care functioneaza industria asta :D . Un manager de showbiz ar spune ca chestia asta se numeste "mediaplan" si poate costa niste mii de euro .Ca sa nu zic ca am mai auzit si de cifre cu 4 zerouri in coada , tot Euro , of course .

Cred ca ar fi interesant un topic pe un asemenea subiect desi am o vaga banuiala ca ajungem la politichie si alte nãzbâtii "originale" dar copiate dupa modele europene. :D

 

Oricum, revenind la subiect , Rafael este un muzician "vero" care stie sa-si exploateze vocea foarte bine si chiar ar putea sa puna mana pe chitara lui Valter in orice secunda. Dar asta ar insemna sa plece altcineva de la Iris :) .

Edited by ggg
  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.