www.rgc.ro Web analytics

Jump to content
barbarossa

vând Peavey Wolfgang Special Exp

Recommended Posts

vand o chitara Peavey Wolfgang Special Exp, an 2003, tobacco sunburst, cu gigbag Music Man

este modelul made in korea. stare foarte buna, tastele nu prezinta nicio urma de uzura. actiune joasa, fara buzz.

 

daca pe cineva macina intrebarea asta, modelul made in korea suna exact la fel (de bine) ca cel american special (corp in intregime din basswood). ma puteti crede pe cuvant, la cerere pot prezenta si comparatii audio cu oricare dintre modelele americane. dozele sunt exact aceleasi, diferente fiind la tremolo si cheite (grover pe modelul korean). o alta diferenta este ca la modelul korean gatul este satinat. dar profilul (asimetric) este acelasi cu cel de la americance. si diferentele de pret intre cele 2 erau relativ mici. modelul Special Exp se vindea nou cu 700-800$ (sunburst-ul era cel mai scump) iar american special se vindea cu 900-1000$.

 

truss-rod stabil...sincer am setat-o in urma cu vreo 10 ani cand am trecut pe corzi 9-46 de la 9-42 si de atunci nu a mai fost nevoie sa umblu nici la trussrod nici la altceva. ce e drept a si fost atent ingrijita, nefiind supusa la variatii de temperatura sau umiditate mari.

gatul este f comod, cu un profil asimetric, carnos dar nici bata de baseball, asemanator cu profilul de pe music man axis. radius de 15.

chitara a suferit urmatoarele modificari: sistem sustainiac cu 2 switchuri.

doza din bridge este cea originala, si este una perfecta pt ton de hardrock/metal. cu doza asta si cu un amp decent nu e nevoie de niciun fel de pedala de drive. 

 

Atentie! doza de sustainiac de la neck va fi inlocuita de un seymour duncan jazz (cred) - e doza originala de pe un mockingbird SL. practic vreau sa schimb dozele intre ele. doza in cauza nu mai are sticker-ul cu modelul, dar suna 1-1 comparat cu o chitara cu duncan jazz la neck si tastiera de abanos (mockingbird sl vs godin xtsa) si sunt aproape 100% sigur ca e jazz, mai ales ca modelul SL a venit din fabrica doar cu 2 configuratii de doze - 2 x APH1 sau JB+Jazz.

 

optional pot lasa switch-urile montate deja pe chitara pt posibilitati splitare doze samd (1 switch are 2 pozitii, iar 1 switch are 3 pozitii - sunt cele originale cu care a venit sustainiac-ul)

 

nu s-a scobit in corpul chitarii pt bateria necesara sustainiac-ului, pt ca a fost suficient loc in cavitate si pt switch-uri, si pt placa de baza si pt bateria de 9v.

 

de asemenea, am pierdut surubelul pe care il are sistemul d-tuna, dar ma gandesc ca se poate inlocui usor.

 

pret 650 euro. ne-negociabil, deoarece este o chitara de suflet, adusa din state acum 11 ani, a durat fix 1 an de la achizitia ei sa ajunga la mine (deh, alte vremuri), de care nici nu sunt sigur ca vreau sa ma despart, imi e foarte greu si fac pasul asta doar pt ca mi-am dat seama ca am prea multe chitari si ajung sa cant la una anume din ani in paste, deci e pacat, asa ca trebuie sa le mai reduc...stiu ca o sa regret ca am dat-o, mai ales la banii astia...

 

deci in cazul unei eventuale vanzari s-ar putea sa dureze putin pt inlocuirea dozei de neck...discutam

 

 

P1030420_zpssg9u6tr5.jpg

Edited by barbarossa
  • Like 5

Share this post


Link to post
Share on other sites

2900 lei.

 

Chitara are tastele fara nicio urma de uz, are schimbate dozele. in bridge e doza de neck originala, care e mai hot decat doza de bridge originala. In neck este un Dimarzio Humbucker from Hell zebra. Chitara are switch de split si phase switch, la comun pt ambele doze

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.