mike_KidLazy Posted March 27, 2015 Share Posted March 27, 2015 Pret: 550 RON Localitate: Bucuresti Contact: PM Link producator: http://www.cortguitars.com/uk/product/m200 Stare: Foarte buna/Ca nouAccept schimburi: Nu accept schimburi Se vinde o chitara Cort M200 WS. A fost tinuta si cantata exclusiv in casa si este in stare excelenta, atat estetic, cat si functional. Am cumparat-o de noua, sunt primul si singurul proprietar. In afara de sticker (chitara se va vinde fara el), nu am modificat absolut nimic la ea, totul este stock. Motivul vanzarii este acela ca doresc sa-mi cumpar o alta chitara, cu scala mai mare de 24.75". Pretul cerut de mine este de 550 RON negociabil. Nu sunt interesata de schimburi. As prefera predare personala in Bucuresti, insa daca exista doritori, pot trimite si in tara, prin curier, pe cheltuiala cumparatorului. Cei interesati ma pot contacta aici, prin PM. In continuare las cateva poze cu chitara, facute chiar in seara asta. Din pacate, avand lumina foarte proasta, n-au prea iesit (chitara arata mult mai bine in realitate ), insa promit sa revin zilele astea cu unele mai bune. Las si cateva mostre de sunet cu chitara: 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mike_KidLazy Posted March 28, 2015 Author Share Posted March 28, 2015 Hopa sus! Ete si o mostra de clean... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mike_KidLazy Posted April 2, 2015 Author Share Posted April 2, 2015 Sus cu lopatica mea! Dau si autograf daca vreti . Link to comment Share on other sites More sharing options...
mike_KidLazy Posted April 4, 2015 Author Share Posted April 4, 2015 Sus! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dgeekoo Posted April 7, 2015 Share Posted April 7, 2015 Valabil? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mike_KidLazy Posted April 7, 2015 Author Share Posted April 7, 2015 Da. Ma poti contacta pe PM daca te intereseaza chitara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mike_KidLazy Posted April 10, 2015 Author Share Posted April 10, 2015 Up. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Treishtrei Posted April 17, 2015 Share Posted April 17, 2015 Aceasta chitara are aceeasi calitate cu Ibanezurile S si RG din gama de pret 1200-1500 ron. Ibanezurile Indoneziene sunt facute in fabrica Cort, iar acestia au furat multe idei de la Ibanez. Practic e aceeasi chitara la juma de pret, iar mahon la banii astia nu gasesti. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mike_KidLazy Posted April 17, 2015 Author Share Posted April 17, 2015 Mersi mult de up, @Treishtrei! Deocamdata chitara este rezervata, voi reveni aici cu update-uri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mike_KidLazy Posted April 21, 2015 Author Share Posted April 21, 2015 Gata, a plecat chitara. Sa o cante sanatos noul proprietar! Multumesc rgc pentru gazduirea anuntului. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts