ADIDAS Posted March 20, 2015 Share Posted March 20, 2015 (edited) Pret: 250 RON Localitate: Oradea Contact: PM Link producator: Stare: Uzura avansataAccept schimburi: Accept schimburi Vand un Squier Bullet cumparat de la cineva care si-a facut mana pt vintage/road worn. Nu stiu ce a patit Fender-ul care a urmat la rand. Din ce am inteles de la fostul proprietar nut-ul e schimbat cu unul de os si chitara e ecranata cu folie de aluminiu. Tastele sunt destul de uzate dar se poate vedea in poze. Pickguardul nu mai e nici macar aproape alb, e destul de ingalbenit. Switch-ul pt doze a fost schimbat pt ca cel cu care a venit din magazin a dat ortu' popii. Pretul include transportul oriunde in tara. link guitarshop: http://www.guitarshop.ro/chitara-electrica-squier-bullet-strat-w-tremolo_p489.html Nu stiu daca merita pretul cerut dar pt mai putin nu ma obosesc sa o impachetez si sa o trimit in tara. Poze: Edited March 22, 2015 by Razvan S. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deanwaffen44 Posted March 21, 2015 Share Posted March 21, 2015 Merge la schimb cu un amp Millnot's de 15 ? (e nou nout) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ADIDAS Posted March 21, 2015 Author Share Posted March 21, 2015 Merge la schimb cu un amp Millnot's de 15 ? (e nou nout) Oferta e frumoasa dar nu am ce sa fac cu amplificatorul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ADIDAS Posted March 21, 2015 Author Share Posted March 21, 2015 (edited) Intre timp am primit pozele cu ecranarea cavitatii. Sa nu uit switch-ul pt doze a fost schimbat pt ca cel cu care a venit din magazin a dat ortu' popii. Edited March 21, 2015 by ADIDAS Link to comment Share on other sites More sharing options...
ADIDAS Posted April 28, 2015 Author Share Posted April 28, 2015 Pana in 15 Mai pretul e de 200 de lei cu transport inclus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ADIDAS Posted May 7, 2015 Author Share Posted May 7, 2015 Azi dupa masa pleaca spre Bucuresti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts