www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Cautam Vocal Bucuresti/pitesti


y3kro
 Share

Recommended Posts

Suntem 3 tipi (zona de varsta 27-28 de ani) si putem canta ori in formula 2 chitari, 1 bas si tobe samplate ORI in formula 1 chitara, tobe, bas dupa cum e nevoie/ne decidem.

 

Cantam de vreo... 12 ani de zile (chitari si bas) respectiv 5-6 ani (tobe).

 

Stilu' muzical: la baza metal, DAR orice ne taie capu' cand compunem e ok. (De exemplu, pe piesele terminate si inregistrate in trecut avem vagi sau mai putin vagi influente swing, thrash, sludge, progressive, depinzand de ce piesa asculti... :) ). E trist sa te limiteze un gen, nu? :)

 

Pe scurt, acu' 3 ani de zile sunam asa: https://countkeerlay.bandcamp.com/album/unfinished-works-in-progress-with-an-ex-band.  Totul e inregistrat de noi, cu echipamentele noastre @ home. N-am gasit vocal sa faca versuri si sa traga voce, asa ca sunt doar instrumentale. 

 

Mentionez ca piesele din linku' de mai sus sunt pur demonstrative momentan pt. ca avem un prieten caruia i-am promis ca-i dam cat timp are nevoie ca sa lucreze pe ele. Dar suntem interesati sa lucram si cu un alt vocal pt. ca prietenul nostru nu are asa multa experienta si nu e nici "scolit" asa ca s-ar putea sa dureze cat ii ia "sa creasca" si nu vrem sa stam degeaba. Avem alte piese aproape gata (5-6), ceva alte piese evoluate si o groaza de riffuri pe care poate lucra noul vocal. Daca nu da rezultate treaba cu prietenu' nostru, evident ca si piesele din link devin disponibile. 

 

Din punct de vedere al felului de voce vrem: orice are volum, proiectie si tehnica buna, ATATA TIMP CAT NU E VOCE DE DEATH SAU BLACK (i.e. growl/scream/screech/insert GROH variation here etc.), no offense genurilor muzicale respective sau tehnicii vocale in cauza; pur si simplu nu vrem noi genu' ala de voce acum. Evident ca un timbru placut/interesant e de dorit...

 

De asemenea, ar fi ideal sa faca vocalul versuri si sa stie ce vrea sa cante. Dar daca chiar nu se poate sub nici o forma, poate primi ajutor la partea de versuri.

 

CONTACT: Andrei. Telefon: 0723512834. Mail: y3kro@yahoo.com.

 

Cheers!

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.