• Announcements

  • Cosu

   Noul RGC.ro   21/04/17

   RGC.ro ruleaza acum cea mai noua versiune a Invision Power Board. Versiunea anterioara a Invision Power Board nu mai primeste actualizari de scuritate, acesta fiind motivul principal pentru care am facut upgrade-ul. Functionalitatile cu care sunteti obisnuit ( chatul, sistemul de feedback/rating pentru tranzactii) sunt in continuare functionale dar e posibil ca modul prin care pot fi accesate sa fie usor diferit.   O parte din datele stocate in baza de date trebuie reprocesate si este posbil ca unele informatii sa nu fie imediat disponibile (ratinguri, mesaje private, semnaturi). Reprocesarea va dura aproximativ o zi.   Va rugam sa ne semnalati daca intampinati probleme in a utiliza siteul aici: Cateva modificari/noutati La adaugarea de feedback pentru o tranzactie este necesar sa mentionati un topic. Topicul introduce tastand in casuta aferenta titlul si apo selectand topicul respectiv. In postari se poate folosi caracterul @ urmat de numele unui utilizator pentru a atrage atentia utilizatorului respectiv. In functie de setari, utilizatorul va primi o notificare sau un email. Functia Activity Stream (https://forums.rgc.ro/discover/?do=create) permite crearea de cautari personalizate (topicuri create, postari recente etc).   Va multumim pentru intelegere!   RGC.ro  
Sign in to follow this  
Followers 0
Razvan S.

Peavey 6534+

6 posts in this topic

- Nume echipament - Peavey 6534+ (madness monster high gain goodness/si altele)

 

- Pret - L-am achizitionat fiind second-hand, pretul nu are relevanta pentru ca a fost schimb de bani+pedale , pretul de nou al acestui amplificator fara transport este de aprox 5500 RON

 

- De la cine / De unde a fost cumparat - Un user de pe acest forum

 

- Caracteristici -  Peavey-ul 6534+ spre deosebire de predecesoarele 5150/6505+, you name it, este diferit o data prin faptul ca in final are 4 x EL34 (120w btw) , dand un sound mai british fata de predecesoarele ce aveau 6L6, partea de clean a fost modificata, the amp really has a CLEAN channel! Pe langa asta, multi au impresia ca este identic cu 6505+, dar nu este. Are inca un stage de preamplificare, fiind 6 x 12ax7 in el fata de 5 x 12ax7 (cum sunt in 6505+).  Deci deja sunt 3 plusuri in my book, good usable clean, extra pre stage, si faptul ca are EL34, ceea ce eu prefer.

 

- Cum suna / Cum se comporta - Este destul de straight forward/stii clar ce iti ofera de la prima utilizare. Scot de la cleanuri frumoase cu doze PAF, pana la ton smooth de blues/lead smooth fusion la mega 80s/lead/metal/satana/etc.

Pe final, la ambele canale   <de fapt sunt 3 canale, clean-ul avand un switch comutabil de pe partea frontala sau prin footswitch, dand astfel si Rhythm channel; deci clean-rhythm-lead>   exista pe partea de final corectii de Presence si Resonance(bass), acestea fiind dupa mine, cele mai cheie lucruri pe acest amp,pentru ca facand diverse combinatii cu eq-ul din pre, obtii lucruri variate. Il folosesc cu un cabinet Palmer cu 2 x Celestion G12K100  200w.

 

- Parti bune / Parti rele - Nu am nici o plangere, atat ca in timp e foarte probabil sa ii schimb condensatorii si niste rezistente cu altele mai de calitate, la capitolul acesta sta mai prost if u ask me.

 

- Impresie generala - I-as da nota 9.5 din 10

 

 

 

Ca samples am diverse, trase in diverse moduri, de diverse stiluri/teste, postez mai jos videos + samples, TOATE trase la volum FOARTE mic! alt plus pentru amp, sunand binisor la volume mici:

  

 

10295419_869731199727791_5643617399099015985_o.jpg

1381184_863379647029613_5622495795390135836_n.jpg

 
4 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Suna foarte bine !

 

Arata bine ,cate Kg are ?

 

Sa-o folosesti cu sanatate si mult succes !

21.908 kg ! E ceva, dar e nimic fata de altele, am reparat de exemplu ampuri de 32 + so e ok :lol:

 

multumesc! :respect:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Da 21 Kg mai merge .

 

Basistul trupei noastre avea un amplif "Bouyer" uin amplif PA de teren Made in France cumparat de la " Luna Parc " ce a poposit in Timisoara o buna vreme ..

80-100W un amplif "model"cu tot ce trebuie sa aiba un proiect / schema  de amplif pe tuburi .

Stabilaztoare pe G2 la tuburile finale , traf cu posibilitatea de a regla tensiunea in caz ca reteaua nu era OK ..etc cu 4x6L6GC Special ..Bineinteles nu avea soundul am0plifului tau era doar "clean" .

Era foarte usoara datorita trafurilor scumpe din material ca lumea .

http://www.radiomuseum.org/images/radio/bouyer_paul/st_75_175295.jpg

st_75_175295.jpg

Inca un amp il avea Molnar Laci  fostul coleg al basistului  si acum i-mi pare rau ca nu l-am cumparat de la el ,,

Ca si sound si raspuns dinamic  se putea compara cu VOX AC30 doar ca mult mai OK .

Edited by karpi
1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.