www.rgc.ro Web analytics

Jump to content
Sign in to follow this  
ciprian_m

caut Meditatii Chitara

Recommended Posts

Ziua buna,

 

Caut profesor/indrumator de chitara (electrica).  Imi este dificil sa aleg din anunturile de pe RGC, motiv pentru care dau cateva detalii despre ce vreau sa fac si directia in care vreau sa ma indrept si astept oferte din partea oamenilor interesati in a-mi oferi suportul necesar.

 

Nu sunt la primul contact cu domeniul muzicii sau al chitarelor avand o oarece experienta in zdranganit pe chitara acustica (folk si coveruri acustice), fiind sa zicem… autodidact (invatand folosindu-ma de tabulaturi si urechea muzicala, s-o spunem pe sleau).  Acum vreau sa avansez si vreau sa imi creez o baza corecta (teorie muzicala si tehnica). Se intrevede posibilitatea formarii unei trupe (de coveruri pentru inceput), fapt ce sunt convins ca ar fi mai mult decat benefic pentru dezvoltarea mea (cantand alaturi de alti instrumentisti).

 

Cate ceva din muzica pe care o ascult in mod current: Fields of the Nephilim, Lacrimosa, Haggard, London after Midnight, The Sisters of Mercy, Valerinne, Keluar, Placebo, Kausal, Anathema, Sinergy, Opeth, Stone Sour, The Cure, Billy Idol, Lacrimas Profundere, Type 0 Negative, Ava Inferi, Bauhaus, Therion. (zona goth – symphonic – medieval, in general)

 

O prima melodie pe care as vrea sa o invat: Billy Idol – Rebell yell.

 

Pentru inceput sunt interesat de una-doua sedinte saptamanal, in functie de timpul liber pe care il lasa jobul in urma. Pot repeat acasa in fiecare zi, intre ½ h si 2h sau mai mult in weekend.  Pentru meditatii sunt disponibil in fiecare zi dupa ora 18.30 si in oricand in weekenduri  si ma deplasez eu la locatia indrumatorului, cu chitara personala  (in Bucuresti).

 

Nu visez la o cariera in muzica pentru moment, am deja o meserie, lucrez intr-un domeniu ce imi confera satisfactie profesionala, dar cum muzica a ocupat mereu un loc aparte, vreau sa incerc (din nou)  sa fac ceva mai mult in sensul asta, lucru pe care trebuie sa il inteleaga si viitorul indrumator.

 

Multumesc pentru timpul acordat,

Astept propuneri in mesageria privata.

 

Stima,

 

ciprian m.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Da pana la youtube unde se gasesc tutoriale mai mult sau mai putin utile, nu mai bine merge omu si ia o lectie de chitara adevarata? ca de asta a postat aici, de youtube stia si el :death:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Iti pot recomanda profesorul meu, daca vrei. Este compatibil cu stilurile enumerate de tine mai sus, este foarte organizat, foarte clar in exprimare si are o rabdare de fier.

Ca idee, eu am luat-o de la 0 si intr-un timp destul de scurt (7-8 luni) am ajuns la un nivel la care nici nu visam.

 

Da-mi un PM daca te intereseaza, nu vreau sa fac reclama.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.