• Announcements

  • Cosu

   Regulament Mica Publicitate   20/04/17

   Pentru a crea o atmosfera cat mai placuta in cadrul forumului, am stabilit citeva reguli care se aplica in cadrul sectiunii de Mica Publicitate: 1. Anunturile sunt permise doar in cadrul sectiunii Mica Publicitate. Orice anunt postat in alta sectiune va fi sters fara notificare prealabila. 2. MARE ATENTIE! RGC nu isi asuma nici un fel de responsabilitate pentru tranzactiile efectualte in sectiunea de Mica Publicitate. Recomandam sa dati dovada de foarte multa atentie atunci cind tratati cu persoane necunoscute. 3. Este OBLIGATORIU ca fiecare anunt sa contina un pret. Daca anuntul este de tipul SCHIMB atunci este obligatorie precizarea obiectelor care pot face obiectul schimbului. Orice anunt care nu respecta aceasta regula va fi sters iar initiatorul anuntului va fi avertizat. 4. Este permis un singur mesaj de tip "UP" pe zi, incepand cu ziua urmatoare dupa postare. Va rugam sa raspundeti la toate intrebarile pe cit e posibil intr-un singur reply. Suntem constienti ca nu se poate raspunde cu un singur reply la intrebari primite in diferite perioade ale zilei. Daca ati raspuns deja la intrebari, acel reply tine loc de "UP" pentru acea zi. Nerespectarea acestei reguli duce la stergerea anuntului iar initiatorul primeste avertisment. 5. Anuntul trebuie sa contina cel putin o modalitate de contact. Incurajam utilizatorii sa isi completeze datele de contact din profil. Daca modalitatea de contact se rezuma la mesaj privat (PM) recomandam utilizatorului sa isi seteze tipul notificarii pe Instant E-mail Notification. 6. Nu sint permise anunturile din partea persoanelor juridice. Pentru un contract cu RGC va rugam sa contactati administratorii. 7. Nu sint permise anunturile de tipul Intermediere. Nu se scriu mesaje de Mica Publicitate de orice fel (vanzare/cumparare/etc), pe chat. Pentru asta exista sectiunea de Mica Publicitate. Sfaturi: Poze reale ale obiectului in vanzare sint intotdeauna binevenite, deasemenea si inregistrari audio sau linkuri gen Youtube Un link catre pagina oficiala poate lamuri multe detalii. Inaintea postarii anuntului ar fi bine sa verificati daca obiectul vandut are un importator oficial in Romania iar pretul cerut sa nu depaseasca pretul din magazin. In titlul anuntului trebuie sa se reflecte ceea ce se vinde sau sa contina o referinta la obiectele vandute. Mesajele din cadrul topicului e bine sa fie ontopic. Postati numai daca aveti intentii serioase de a cumpara/vinde. Offtopicurile insistente ,poluand topicul, se vor solda cu avertizare. Se poate face un singur topic cu obiectul vanzarii/cumpararii/schimbului, nu se fac doua topicuri separate cu acelasi obiect exprimand intentia de a vinde/schimba. Topicurile duplicate se vor sterge, si se va da warn. Pentru a putea scrie mesaje pe sectiunea de publicitate, trebuie sa fiti de acord cu toate punctele enuntate mai sus.  
Sign in to follow this  
mike_KidLazy

expirat vând [EXPIRAT] Alimentator Digitech Ps913B, Varianta Pt Usa/canada

Recommended Posts

Pret: 50 RON


Localitate: Bucuresti


Contact: PM


Link producator: http://digitech.com/en-US/products/ps0913b


Stare: Nou

Accept schimburi: Nu accept schimburi

Am intrat recent in posesia unei surse de alimentare Digitech PS913B, varianta pentru USA/Canada, insa nu am ce face cu ea. Este nou-nouta, nu a fost folosita absolut niciodata, singurul lucru pe care l-am facut a fost sa o scot din cutie doar ca sa realizez ca nu imi foloseste la absolut nimic in afara de a ocupa spatiu degeaba prin casa.

 

Asa ca daca din intamplare are careva nevoie de ea, o dau la pretul de 50 RON fix. Predare personala in Bucuresti, dar pot trimite si in tara prin posta sau curier, pe socoteala cumparatorului.

 

Astept eventualele oferte pe PM, pentru a se evita poluarea topicului.

 

Las si niste poze cu sursa in cauza:

 

post-18966-0-47197300-1419259951_thumb.jpg post-18966-0-95377500-1419259981_thumb.jpg post-18966-0-26216900-1419260418_thumb.jpg post-18966-0-89198200-1419260427_thumb.jpg

 

P.S. In cazul in care am postat cumva unde nu trebuie, rog ca acest thread sa fie mutat in sectiunea corespunzatoare. Multumesc.

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.