www.rgc.ro Web analytics

Jump to content
Sign in to follow this  
Othello Florentin Milcof

Cursuri De Chitara,clape, Bas,tobe Ptr Rock, Pop, Blues, Jazz

Recommended Posts

Scoala Bravo din Bucuresti este prima initiativa de acest gen din Romania si este organizata pe modelul unor initiative similare din alte tari din Europa.
Sunt multe scoli dedicate instrumentelor sau vocilor, copiilor si adolescentilor talentati, sunt mai putine dedicate genurilor pop, rock, blues sau jazz.

 

Nu este insa niciuna care sa acorde un pachet complet unui tanar talentat, adica un pachet care sa includa atat insusirea corecta, dedicata spre instrument si stilurile muzicale, altele decat muzica clasica, respectiv pop, rock, blues, jazz, a teoriei muzicale intr-un pachet esential dedicate acestor stiluri, precum si asigurarea unui portofoliu demonstrativ la finalul cursului (material profesional audio-video de prezentare) si nu in ultimul rand consilierea si plasamentul intr-o formatie in care sa evolueze conform pregatirii insusite.

 

 

Ne-am bucura insa daca de acum incolo ar exista si alte initiative similare.

Profesorii sunt muzicieni cu experienta in a canta si cu experienta in a preda

 

https://www.facebook.com/pages/Scoala-de-muzica-BRAVO/703300946381716

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salut. Nu ai un nume si nici o fata, dar am sa trec peste acest amanunt. Imi cer scuze dar nu scrie nicaieri ca aici nu pot sa dau un anunt. In nici un caz nu am vrut sa deranjez pe nimeni. In ceea ce privesc cele 4 stelute tineti-le in pantaloni. E mai bine ptr toata lumea. Seara buna.


Nu consider ca se poate scrie oriunde. Se poate sterge.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu vad care-i problema daca ai sau nu poza sau de ce te crezi mai smecher ca tu ti-ai pus una. Poti sa fii necioplit si daca ai o poza si daca nu ai. Nu te face mai smecher si nici mai educat.

 

Un om educat citeste regulamentul unui forum si apoi posteaza in sectiunea destinata fiecarui tip de activitate. Lucrurile au fost impartite pe sectiuni pentru ca treaba sa fie mai usoara pentru utilizator si nicidecum pentru ca sa puna probleme utilizatorilor.

 

Comportamentul tau e cel care pune probleme celorlalti utilizatori cand postezi unde apuci si utilizatorii care cauta anumite lucruri in sectiunea dedicata dar gasesc altceva acolo.

 

E la fel ca si regulile de circulatie dar probabil nu ai permis sau locuiesti intr-o zona de munte departe de civilizatie. O chestie de bun simtz ar fi fost sa te limitezi macar sa postezi intr-o singura sectiune, o singura data. Postarile multiple nu te ajuta. Dar cred ca ar trebui iarasi sa iti explic de ce si cum.

 

Daca nu ai inteles inca, pot sa iti mai explic unele lucruri. :) Posibil ca intentiile tale sa nu fie rele si pe viitor sa devii un membru exemplar al forumului.

Edited by ADIDAS

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.