www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Black Friday


Kibis44
 Share

Recommended Posts

Masoneria. Marea Loja Nationala a Chitaristilor are un grup secrect pe FB ;)

Vad ca ne cam abatem de la subiect , daca ii asa hai sa va mai intreb ceva , daca am luat ceva de la guitarshop din magazin direct , am ajuns acasa si mi se parea diferit produsul fata de ce am vazaut si nu il mai folosesc acuma si l-am luat vineri , ce ziceti imi returneaza bani? sau macar sa-mi schimbe cu altceva +/- diferenta?

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

De pe site-ul guitarshop.ro reiese ca doar la produsele cumparate online:

 

"Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice. Astfel, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Renuntarea la cumparare in termen de 10 zile se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur. Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.
Acesta clauza se aplica conf. Ordonantei Guvernului 130/2000 cu modificarile aduse prin Legea 51/2003Legea 365/2002Legea 363/2007 si OUG 174/2008, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2"

 

Insa am avut o situatie similara cu un alt magazin de instrumente, mi-au zis la telefon ca doar la cumparaturi online, insa dupa ce am mai negociat cu ei mi-au zis sa vin cu produsul si daca este intact, daca am bonul si toate ambalajele gasim o solutie. Nu m-am mai dus ca n-a mai fost cazul.

 

Fara sa fi cititi legile si OG-urile referitoare la subiect, din cate stiu eu, orice magazin (online sau offline) e obligat sa accepte retururi (aplicabil doar la persoane fizice). Am si probat asta la cateva magazine (fizice insa nu de instrumente) si niciodata n-am avut probleme, in majoritatea cazurilor restituindu-se contravaloarea (adica nefiind obligat sa iau alt produs la schimb).

Ideea e ca daca nu vor sa accepte retururi s-ar putea sa o faca abuziv si sa cedeze la insistente/presiuni in cazul in care nu au o baza legala. Asa ca ia si citeste legislatia si zi-ne si noua :)

Edited by sam
Link to comment
Share on other sites

Faza este ca mi-am luat un footswitch pentru mustang , dar am prins o oferta pentru pedale si minuni dinastea ( am un prieten chitarist ) si nu mi-ar mai trebui produsul si ma gandeam macar sa-l pot inlacui cu altceva , Guitarshop-ul asta , pana acum am mai patit o singura data tratarea cu indiferenta dupa ce mi-au spus clar ca rezolva ei problema , sper ca acum sa inteleaga

Link to comment
Share on other sites

cel mai simplu suni la OPC si intrebi :D

si ca sfat pt viitor: comanzi produsul pe site, apoi il ridici din magazin. astlfel te incadrezi la legislatia privitoare la comertul online si "te-ai scos" :D

http://adevarul.ro/tech/internet/ce-spune-noua-forma-legii-privind-drepturile-consumatorilor-despre-dreptul-returr-1_53aa953e0d133766a8e24275/index.html

http://www.gandul.info/it-c/vesti-bune-in-cat-timp-vor-putea-returna-clientii-produsele-cumparate-din-magazinele-online-12751262

Link to comment
Share on other sites

Ehh , lasa ca am sunati si sunt baieti draguti , mi-au spus ca pot duce produsul si sa mai platesc o diferenta si imi iau ceva mai bun , iar ei mi-au spus sa astept pana vineri ca o sa aiba black friday si o sa platesc o diferenta mai mica pentru produs , pana acum doar odata am avut probleme cu ei dar si atunci ceva minor , in rest de treaba

Link to comment
Share on other sites

Au afisat cei de la GuitarShop promotiile. Habar n-am daca sunt cele de BF, dar cert e ca mai devreme nu erau: http://guitarshop.ro/promotii-instrumente-muzicale.html

 

La fel si AVStore si eMAG:

https://www.avstore.ro/black-friday-2014/?ref=newsletter-55

http://s1.emagst.net/layout/ro/newsletter/2014_11_21_BlackFriday/

Link to comment
Share on other sites

Au afisat cei de la GuitarShop promotiile. Habar n-am daca sunt cele de BF, dar cert e ca mai devreme nu erau: http://guitarshop.ro/promotii-instrumente-muzicale.html

 

La fel si AVStore si eMAG:

https://www.avstore.ro/black-friday-2014/?ref=newsletter-55

http://s1.emagst.net/layout/ro/newsletter/2014_11_21_BlackFriday/

Am fost pana la guitarshop , m-am uitat am testat una-alta ,m-am cam hotarat ce-mi trebuie , dar ciudat este ca au zis ca au reducere si imi pot face si la ceva ce nu apare pe net , pe mine sincer nu ma deranjeaza , dar totusi le-as comanda de pe net sa nu ma duc si sa le car din centrul clujului pana aproape de celalalt capat al orasului ...

Link to comment
Share on other sites

Si astia de la muzikia fac aceeasi magarie ca multi alti producatori de black friday si umfla preturile ca sa le reduca apoi la normal.

 

Mi-a sarit in ochi chitara asta care se vindea cu 650 de lei, iar acum se vinde cu 650 de lei dupa o reducere de 30%.

http://www.muzikia.ro/western-guitars/8310-chitara-acustica-ibanez-sgt130e-vs.html

 

Sa nu mai zicem ca e dintr-o serie discontinued. Nu stiu daca e asa la toate produsele, dar asta mi-a sarit in ochi ca am avut-o.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

http://www.amazon.com/Samson-MediaOne-Active-Monitors-Bluetooth/dp/B00E4YLJ3U/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1448628704&sr=8-1&keywords=samson+mediaone+bt4

 

Ce am gasit eu interesant de blec fraidei. Si mai au tot la amazon o serie de produse muzicale (chitare, casti, boxe etc) la care se aplica un cod de reducere "MUSIC20OFF".

Link to comment
Share on other sites

Eu zic că mai mult strică. Sau le pui de frica vecinilor, probabil... Bine, sunt subiectiv, mie-mi place mult un sound băsos, vibrant.

 

Amortizarea   este  OK mai repara cate ceva in situatia cand nu ai conditii de montare adecvata ..ca sa nu intre in vibratie  "mobilierul"  neadecvat .

 

Altfel cum spui tu " soundul " este valabil doar  ptr tine acasa adaptat /obisnuit cu "vibratiile" din camera ta ....dar ...daca  sunt monitoare ptr MIXAT/Masterizat in " HOME Studio"  si mixezi cu "zgomotele" mobilei tale .Pe alte  instalatii de redare /auditie  nu va suna daca nu au exact aceleasi conditii /acelas mobilier "rezonant" .

 

Amiortizarea  intre boxa /podea sau mobilier NU reduce din bas ! doar impiedica ca  podeaua/mobilierul sa fie parte din "imaginea " sonora .

 

Sunetul trebuie sa fie radiat doar de catre membrana difuzorului  ! nu de peretii boxelor si nu de mobilier sau podea ..

Sunt sfaturi /prescrieri  cu explicatii /indrumare /argumente cum si unde se monteaza /pozitioneaza boxele de ascultat sau mixat ptr  rezultate OK .

 

In nici un caz nu se pozitioneaza  boxele  intr-o nisa ..deoarece aceasta va functiona ca si un rezonator Helmholtz   dar daca nu este spatiu in camera ..asta este ..

Sunt unele "Soft EQ " care corecteaza oarecum  neliniaritatile unei camere obisnuite de locuit  ...cu un microfon calitativ capteazi    zgmotul alb  generat de soft  si in functie de pozitia acestui microfon sau microfoane in caz de stereo ,corecteaza in mare masura raspunsul in frecvente ..

http://www.musictech.net/2015/12/create-your-own-pro-studio-part-2/

Edited by karpi
  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.