www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Jay Turser/cort/vintage


Scandik
 Share

Recommended Posts

 Buna ziua!

 

 Care este parerea dumneavoastra in legatura cu firmele mentionate in titlu? Cum sunt in comparatie cu cele ieftine de la Ibanez sau Squier? De asemenea, daca aveti alte sugestii legate de bassuri pana in 10 milioane, nu ezitati sa le mentionati. Doresc sa achizitionez un bass pe care pot invata tehnicile specifice instrumentului. Nu ma astept ca la pretul asta sa existe diferente majore de sunet/calitate.

Link to comment
Share on other sites

Daca crezi ca nu sunt diferente mari mergi la magazin cu 10 milioane si ia-ti un bass, ce-ti mai trebuie impresii?   :)

Intamplarea e ca azi am avut ocazia sa cant pe o chitara Jay Turser a unui coleg si mi-a lasat o impresie buna fata de altele de vreo 700 lei analoage acelei chitari.

Daca le incerci it faci nise impresii din punctul tau de vedere, asa ca ar trebui sa te duci sa le probezi. (daca stii cum sa canti ca altfel se lungeste discutia..)

Edited by andruºcaiepuraº
Link to comment
Share on other sites

Cort si Squier sunt in general facute in aceeasi fabrica si anume aia de la Cort (mai ales seriile facute dupa trimestrul 1 al anului 2013) :) Ba mai mult, depinde de serii, pot fi facute ambele la Samick. Jay Turser este un fel de subdivizie a celor de la Washburn. Ca regula de aur sa stii ca sunt 2-3 companii in lumea asta care fac 80% din chitarele low-mid-entry level, pentru extrem de multe firme (vezi "ghost building" pe google). Deci, spre exemplu daca te gandesti care o fi mai calitativa dintre un Cort X1 sau un Washburn RX10, nu te gandi prea mult, pentru ca-s facute de aceiasi oameni, in aceleasi fabrici :)

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.